- Konu Sahibi SARI_SEKERM
[sıze=3]ya da biz artık kimseye inanamaz olduk :d[/sıze]
inanmıyorsan ne işin var yorum yapma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=3]ya da biz artık kimseye inanamaz olduk :d[/sıze]
:)sana bakmasından rahatsız olduğun adama ne diye faceden bakıyorsun ki? aynı mahalledesiniz,ortak arkadaşlarınız var ve sen nişanlı olduğunu bilmiyorsun?
ayrıca yabancı uyruklular kadar güzel olduğunu belirtmesen de yorum yapabilirdik
sana bakmasından rahatsız olduğun adama ne diye faceden bakıyorsun ki? Aynı mahalledesiniz,ortak arkadaşlarınız var ve sen nişanlı olduğunu bilmiyorsun?
Ayrıca yabancı uyruklular kadar güzel olduğunu belirtmesen de yorum yapabilirdik
inanmıyorsan ne işin var yorum yapma
pardonda bu seni niye rahatsız etti acaba sana açıklama yapmıcam sende yorum yapma ok
sana bakmasından rahatsız olduğun adama ne diye faceden bakıyorsun ki? aynı mahalledesiniz,ortak arkadaşlarınız var ve sen nişanlı olduğunu bilmiyorsun?
ayrıca yabancı uyruklular kadar güzel olduğunu belirtmesen de yorum yapabilirdik
Kk'da yorum yap ya da yapma deme hakkına sahip değil konu sahipleri
ay çok meraklıydım hahaha tipe bak ya ben yalvardım sana gel konu aç yorum yapayım diye.
Iyi misin?
Insanları kekleyen sizsiniz güçlü olmaya çalışan da siz ama inan çok komik hahahahahah
[sıze=3]evet yapıyon bide hoşlarına gitmiyor zoruna gidecekse açma konuyu kardeşim
madem yabancılar kadar güzelsin ne dert ediyon senden bal almak isteyen çok olur hadi gene iyisin[/sıze]
seviye yerlerde belli anlaşılan herkesi kendin gibi sanıyosn sen çok almak isteyen oldu herhalde uzman olmuşun seviyesizz
bence sende begenmişsin demekki bi faceten yoklaşmıssın hoşuna gitmiş sana bakması.. Eleştirmek anlamında söylemiyorum gayet normal :) güzelsen haliyle herkes bakar kadın bile dönüp bakar :d nişanlıyı bırak evli bile bakar . Bakarlarda bakarlar yani :d sinir bozucu bi durum bence ama yok ne bakıyosun yok söle böle deme çünkü muhatap olmaya bile değmez.. Yürü geç.