- Konu Sahibi SARI_SEKERM
Yine el birliğiyle bir konu açanı daha pişman etmişsiniz.. Tebrikler!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakar... güzelsin demekki adamın hoşuna gitmişsin.. evlide olsa güzele bakılır işte
Bütün yabancı uyruklular güzel mi ki? Bende yakın doğudanım. Yabancı kuyruk sayılabilir. Çok güzelim. En güzelim.
Erkek bu bakar. Kimi boş bakar bazısı hoş bakar .![]()
ben burda güzelliğimi dile getirmek için açmadım yabancı uyruk lafınıda şunda kullandım genelde öyle sanıyorlar oda öyle sandığındanmı bakıyor biliyor anlamına getircektim eksik cümleler kurdum sanırım yinede bu kadar tepki almam gerekmezdi
simdi burda cok cirkinim kendime güvenim yok hic kimse bana bakmiyo diye bi konu acilsaydi bak ne tesseliler verilirdi ama güzel ve yabanci uyruklara benzeyen birine nedense tahamülümüz yok !!!!!
niye tahamülümüz olmasınki
ben ondan daha güzelim bi kere
ben çooook güzelim ama :)
Yine el birliğiyle bir konu açanı daha pişman etmişsiniz.. Tebrikler!
evet yapıyon bide hoşlarına gitmiyor zoruna gidecekse açma konuyu kardeşim
madem yabancılar kadar güzelsin ne dert ediyon senden bal almak isteyen çok olur hadi gene iyisin![]()
evet yapıyon bide hoşlarına gitmiyor zoruna gidecekse açma konuyu kardeşim
madem yabancılar kadar güzelsin ne dert ediyon senden bal almak isteyen çok olur hadi gene iyisin![]()
kesinlikle,bence de.o kadar ağır konuşulmuş ve dalga geçilmiş ki yani diyecek birşey bulamıyorum bayanlar arası bu rekabete. bizim birbirimizi koruyup kollayıp destek olmamız gerekmez mi, biz böle yaparsak erkekler neler yapmaz değil mi
![]()
iğrenç insansın bir bayanın bir bayana kullandığı kelimeye bak arkadaşın dediği gibi sen seviyesizin tekisin nasıl biri kim olduğunu biliyormusunda böyle yorum yapıosun sçlu bir tarafını göremedim ki suçlu olsa bile bu lafları söylemek senin haddine değil haddini bil terbiyeden seviyedn yoksun kız bozuntusu
benim anladığım siz karşılıklı bakışmışsınız bir dönem
tabi normal olarak ümitlenmişsiniz belki de kafanızda kurmuşsunuz- ki facebooktan araştırmışsınız- sonra nişanlı olduğunu öğrenince doğal olarak sinirlenmişsiniz.
Sonuç olarak soru neden bakar değil, nişanlı bir erkek neden başka bir kızla bakışarak ona ümit verir olmalıydı.
yoksa sadece bakıyor diye bir soru olamaz. Bu sorunun cevabı ne olabilir ki?
Düşeneyim...
Aşıktır
sanırım bu konuyu açmakla beklediğin cevap bu
ama bence gerçek cevap bu değil ,adinin tekidir işte ondan bakıyodur![]()
arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var sizlerinde fikrini almak istedim bir kaç bina ötemde bir beyefendi var uzun süredir karşılaştığımızda gözlerini ayırmadan bana bakıyor tabi aynı mahallede olunca kesin karşılıyoruz. birgün annemle eve gelirken arabasını temizliyordu annemin bile dikkatini çekmiş çekilmiyecek gibi değil geçen yine karşılaştık ben sağdan o soldan yürüyormuş ben onu görmemiştim kulaklığım düğüm olmuş onla uğraşıyorum kafamı bir çevirdim yine bakıyor sonra yine aynı mahalleden olunca facede ortak arkadaşlarımız çıktı merak ettim baktım nişanlı yazıyor nişanlısınında resmi var nişanlı neden bana sürekli bakıyor onu anlayamadım açık saçık giyim tarzımda yok ona bakıyo desem sizin bir fikriniz varmı birgün çok kötü terleyeceğim