nişanlı bir erkek niye başka bayana bakar

kesin yabancı uyruklulara benziyorsun diye bakıyordur.

malum ülkemizde papua yeni ginelilere benzeyenlere fazla rastlanılmıyor.

bakar... güzelsin demekki adamın hoşuna gitmişsin.. evlide olsa güzele bakılır işte

ama insanlar sadece güzellere bakmaz ki
çok çirkin bulduklarınada bakarlar hayretler içerisinde, böyle bişi varmı diye
ben mesela çok değişik, veya tuhaf bulduğum birine bakarım

Son düzenleme:
ben burda güzelliğimi dile getirmek için açmadım yabancı uyruk lafınıda şunda kullandım genelde öyle sanıyorlar oda öyle sandığındanmı bakıyor biliyor anlamına getircektim eksik cümleler kurdum sanırım yinede bu kadar tepki almam gerekmezdi

peki niye sizi yabancı uyruklu zannediyolar?
aksanınızmı bozuk?

simdi burda cok cirkinim kendime güvenim yok hic kimse bana bakmiyo diye bi konu acilsaydi bak ne tesseliler verilirdi ama güzel ve yabanci uyruklara benzeyen birine nedense tahamülümüz yok !!!!!

simdi burda cok cirkinim kendime güvenim yok hic kimse bana bakmiyo diye bi konu acilsaydi bak ne tesseliler verilirdi ama güzel ve yabanci uyruklara benzeyen birine nedense tahamülümüz yok !!!!!

niye tahamülümüz olmasınki
ben ondan daha güzelim bi kere

Yine el birliğiyle bir konu açanı daha pişman etmişsiniz.. Tebrikler!

:46::46: kesinlikle,bence de.o kadar ağır konuşulmuş ve dalga geçilmiş ki yani diyecek birşey bulamıyorum bayanlar arası bu rekabete. bizim birbirimizi koruyup kollayıp destek olmamız gerekmez mi, biz böle yaparsak erkekler neler yapmaz değil mi:31:

:46::46: kesinlikle,bence de.o kadar ağır konuşulmuş ve dalga geçilmiş ki yani diyecek birşey bulamıyorum bayanlar arası bu rekabete. bizim birbirimizi koruyup kollayıp destek olmamız gerekmez mi, biz böle yaparsak erkekler neler yapmaz değil mi:31:

kesinlikle sana katılıyorum kızın şansına ahlaksız seviyesiz insanlara denk gelmiş

bencede yok yere cok fazla dalga gecilmis konu sahibiyle,
belki onunda hosuna gitti bakti bekarsa neden birseyler olmasin ki,
kiz nisanli oldugunu gormus simdide uzaklasmak istiyor...
siz merak ettiginiz insanlarin profiline bakmadiniz mi hic ???
guzelligini anlatmasi sizleri niye rahatsiz ediyorki kendine guveni varki bahsediyor,
konuyu geyige cevirmekte ustumuze yok bende arada bir yapiyordum ama biraktimm artikin :51:

iğrenç insansın bir bayanın bir bayana kullandığı kelimeye bak arkadaşın dediği gibi sen seviyesizin tekisin nasıl biri kim olduğunu biliyormusunda böyle yorum yapıosun sçlu bir tarafını göremedim ki suçlu olsa bile bu lafları söylemek senin haddine değil haddini bil terbiyeden seviyedn yoksun kız bozuntusu

Sonuna kadar katılıyorum zaten herşey yabancı uyruklulara benzetiyorlar lafından sonra olmuş. Kuyruk acısı yani... :9: Tahammülsüzlük :37:
Banlanmış otursun kendiyle dalga geçsin şimdi :1::1::1::1:

Konu sahibine gelince eğer sende ondan etkilendiysen bence unutmaya bak çünkü adam nişanlı. Nişanlıyken başkasına bakan ileride neler yapmaz.. O adamdan hayır yok...
Ama bakmasından rahatsız olduğun için bu konuyu açtıysan, direk 'Birine mi benzettiniz acaba sık sık bakarken yakalıyorum.! ' diye sor..
Yapan o çekinmesi gereken o sen değilsin tatlım

zaten konu sahibesinin ilişkisi varmış o insandan hoşlandığını umut bağladığını falanda düşünmüyorum nişanlı olduğunu öğrenmiş nişanlı olduğu halde niye bakar diye merak etmiş sormuş güzellik konusu açılmış söylemiş dediğin gibi bazıları kuyruk acısı olmuş aldırma sen onlara güzele bakmak sevaptır çekemiolarr ohhh

:21::16::16::16::46::46::46: cok iyi bir tesbit...Kesin mavi boncuk kimdeyse benim kalbim ondadir ikili idare etme meselesi onun nisanlandigi kizada bir dolu adam bakiyordur o da ayni seyimi yapsin afedersin de.
benim anladığım siz karşılıklı bakışmışsınız bir dönem
tabi normal olarak ümitlenmişsiniz belki de kafanızda kurmuşsunuz- ki facebooktan araştırmışsınız- sonra nişanlı olduğunu öğrenince doğal olarak sinirlenmişsiniz.
Sonuç olarak soru neden bakar değil, nişanlı bir erkek neden başka bir kızla bakışarak ona ümit verir olmalıydı.
yoksa sadece bakıyor diye bir soru olamaz. Bu sorunun cevabı ne olabilir ki?
Düşeneyim...
Aşıktır :23:
sanırım bu konuyu açmakla beklediğin cevap bu :34:
ama bence gerçek cevap bu değil ,adinin tekidir işte ondan bakıyodur:34:

arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var sizlerinde fikrini almak istedim bir kaç bina ötemde bir beyefendi var uzun süredir karşılaştığımızda gözlerini ayırmadan bana bakıyor tabi aynı mahallede olunca kesin karşılıyoruz. birgün annemle eve gelirken arabasını temizliyordu annemin bile dikkatini çekmiş çekilmiyecek gibi değil geçen yine karşılaştık ben sağdan o soldan yürüyormuş ben onu görmemiştim kulaklığım düğüm olmuş onla uğraşıyorum kafamı bir çevirdim yine bakıyor sonra yine aynı mahalleden olunca facede ortak arkadaşlarımız çıktı merak ettim baktım nişanlı yazıyor nişanlısınında resmi var nişanlı neden bana sürekli bakıyor onu anlayamadım açık saçık giyim tarzımda yok ona bakıyo desem sizin bir fikriniz varmı birgün çok kötü terleyeceğim

nedenini bilmem ama çok igrenç bişe. kendi nişanlısı baksa nolcak normalmı karşılıcak empati yapamıyoruz galiba insanlar olarak. çok çirkinnn...:20:

bizim binanın karsısındaki dükkanda biri çalısıyodu..erkek kuaförü..mecburen hergün geciyordum önünden..buda nişanlıymıs..ben bilmiyorum ama bilsemde değişen tek sey daha cok tiksinmem olurdu..erkek kuaförlerinin camlarıda düz renk oluyorya görünüyor içeri..ben hergün okula giderken beni görür görmez ne işi varsa olduğu gibi bırakıp dısarı fırlardı.. sinir olurdum sonra bir gün arkadasımla cıktık binadan o yine fırladı tabi dısarı..benim yanımdaki arkadasımla aynı binada oturuyorlarmıs oğlan öyle yapınca kız sok oldu bu nişanlı niye böyle yaptı şimdi falan dedi..facebooktanda gördük..öyle öğrendim nişanlı olduğunu o günden sonrada bir kaç kez gördüm kurtuldum kendiliğinden gitti çok şükür yazdıklarını okuyunca kendimden süphe ettim ben yazdımda hatırlamıyorummu acaba diye :P :)

Back
X