Nişanlı biri kv kp anne baba demeli midir?

Ben demeye başlamıştım bir süre sonra. Zor oluyor ilk defa derken ama alışıyor insan :)

Aranızdaki diyaloğa bağlı ama nişanlandıktan sonra denmeli bence ben direkt demiştim çünkü cunku cok severim kv mi kp mi aramız kötü olsaydı belki diyemeyebilirdim

Eski esimin ailesine ole hitaplarda bulunmadim yenisinede dusunmuyorum.bence birakin nisanlik evliklik olunca dahi denilmemesi gerekiyor.ben annem ve babamin kiziyim onlarin gelini neden anne diyeyim ki.

Biz uzunca sure sevgiliydik nisanin ertesi gunu annesiyle tlfda konusurken aliskanlik x teyze dedim o da hemen aaa hâlâ teyze diyor vs diye yuzume vurdu tabiki. Sonralarda da zorla da olsa x anne demeye basladim. Bir kere anne dedim sadece tlfda keske demeseydim. Cok olay yasatti bana ve aileme o anne dememi istese de ben demicem. Anne var anne var. Benim ailem gibi anne baba denmesini hak etmiyor cunku. Nisanliyken hatta nisanlima demiski soyle de bana x anne demesin ama ben alisamadim ve dedim. Esime sen de istersen oyle hitap edebilirsin dedim. O kadar olaydan sonra birak x anne demeyi yuzune baktigima sukretsin bence. Baskasi olsa bakmazdi...

Kişiye göre değişen bir durum bu. dugunumuze 1 ay kala benim eşim anneme anne demişti ilk. Sonra ben de eşim için onun da anne babasına anne baba dedim. Bana kalsa x teyze y amca ile giderdik. Mühim olan edilen laf değil ki hissedilen duygu. Benim Annem 21 sene babaanneme anne dedi. Ama şimdi yüzünü bile hatirlayamiyorum diyor.

Benim tanisma isteme soz nisan hepsi birlikte oldu farkli sehirde oturuyorlar aileler bizde kaldilar hepsi uc gunun icinde oldu bitti. Ben x anne y baba diyelim dedim esime ama o ailesinin buna alinabilecegini dusundugu icin hemen bizimkilere anne baba demeye baslayinca mecbur kaldim ama sekiz yil gecti aradan Hala alisamadim cok zor soyluyorum cook mecbur kalmadikca anne baba diye seslenmiyorum.. biraz icinden gelmesini nasil hissettiginle alakali bir durum kiseden kisiye degisir

Bence evlendikten sonra da denilmemeli ama erkek anneleri pek meraklılar nedense anne baba denilmesine. İçinden gelerek demedikten sonra ne fark eder ki.
Benim annem erkek kardeşimin kayınvalidesine anne demesine o kadar sinir oldu ki sen ona anne deme gelin de bana anne demesin diyerek bu meseleyi bitirdi. Ben de kendi anam babam dışında kimseye söylemem bi mahkemeyle bitecek bi ilişkide ne münasebet o kelimelerin özelliğini bozayım ki

Anne baba olmayi hak ediyolarsa denir.. ben simdi bile derken agzim bi sekil oluyo ya neyse :)

valla ben tanisir tanismaz anne dedim. kadinin ill tepkiso bu kizla evlenceksin oglum oldu :halay::KK12:

4 senelik evliyim. Kaynanam da melek gibi bir kadındır gerçekten çok severim. Ama kendi annemi aradığımda “anneemm minik kuşuuum napıyoon” derken kayınvalideme “merhaba anne nasılsın” diyorum mesela. Kaynanama teyze diyebilsem eminim şu ankinden daha çok severdim. O zorunlu “anne” hitabı beni hala yoruyor.

Aman diyin gitsin n'olacak sanki, hem seni daha çok sevip , daha çabuk benimserler , hem de biran önce alışmış olursun . Takıntı yapmayın böyle ufak şeyleri. Benim eşim hemen demişti nişanlaninca, ben de dedim zamanla bişey olmadı :)

Bence diyebiliyorsaniz hemen deyin çünkü erteledikçe işler zorlaşıyor hemen alışmak sizin yararınıza

Bence hoş değil ya. X teyze fln denmeli evlenince de hani illa israr edilirse x anne. Yarın öbür gün çocuğum olup da evlenirse ben çocuğumun başkasına direk anne demesini istemem elalemin çocuğu da bana demesin:)

Ben dugun gunu anne baba dedim
O zaman kadar kp e hic hitap etmem gerekmedi
Kv deye de X hanim diye hitap ettim
Annemle pek anlanasamam, fazla duskun degilizdir birbirimize
O yuzden kv deye anne derken canimdan can gitmedi
Ama babama aşığım, her şeyim o benim
O yuzden kp e baba derken zorlandim ve pek zorunda kalmadıkça hitap etmiyorum
Esim de babamı kendi babasi gibi sevsin saysin, X baba demesin diye ben de onun babasina baba diyorum

Cok da kasmadan nasil rahat edecekseniz oyle yapin

Kızlar nişanlı biri kv kp anne baba demese ayıp mı olur? Yani evlenince ben daha uygun görüyorum sizce nedir?
Ben bir iki kez demiştim genelde ortadan konuşurdum son zamanlar siz biz olduk ben oldum yani bence bu bir mecburiyet olmamalı herkes içinden geleni demeli

5 senelik evliyim demedim esimde demedi.kendi annem bu durumdan rahatsız değil ama kv ve kp in cok zoruna gidiyormus utanıyorlarmıs mılletın içinde. Kaynım soyluyor bıze bunları.e napayım dıyemıyorum yani zorla mı.içimden gelmiyor hem haketmıyor ki niye dıyeyım benım bı annem var ne demişler herşey karsılıklı ben rahatım böyle herkes yerını bılsın

Eşim benim anne babama içinden gelerek söylüyor biliyorum ama benimki tamamen zorlama oldu. Hiç içimden gelerek söylemiyorum :110:

Back
X