- Konu Sahibi Tavuskelebegi
-
Nişanlanan arkadaş,nişanlanan kardeş,akraba hepsi başka bir evrene geçiyor bir anda ve artık sizi "ezik" olarak görüyorlar maalesef. Kendilerine cennetin anahtarı falan veriliyor sanırsam, öyle bir havalar, bir beğenmemeler falan...
Merhaba benım derdım.kızkardesım nisanlandıktan sonra çok degıstı eskıden gunde en az bır kez arardı artık aramadgı ı gıbı ben arayıncaben nısanlımla konusacam kapat dıyor annemlere gıdıyorum suratıma bakmıyor odaya gecıyor nısanlısıyla konusuyor nısanlısıda askerde bu arada nasıl konusuyorlar anlamıyorum herseyı konusurduk sımdı ıse hıc dugunu baska sehırde olcaktı sonra vazgecmısler oturdugumuz sehırde olacak bundan bıle haftalar sonra haberım oldu gorumcelerı cok hedıye alıyo nısanlısından dolayı otarafa kaydı sanırım. Cok uzuluyorum evıme bıle gelmıyo artık cagırmıyorumda cunku gelmek ıstemedıgını soyluyo umarım evlenınce mutlu olur sızce ona nasıl davranayım ben aramaya devammı edyım yoksa umursamaz. Ir tavırmı takınayım?
Sanki hayatta bir tek nişanlanan o ... Bende sizin durumunu yaşadım ve yaşıyorum da birde bunların evlenmiş ...a sakın evlenme bak sakın evlenme .. bütün erkekler ayı öküz , bir tek kendi seçtiği kocası mükemmel ... birde çocuk doğurmuş versyonları vardır .. tek doğurabilmeyi başarmış canlı sanki ..
En iyisi böyle durumlar da o kişilerden olabildğince uzak durmak , size değer vermeyenle ya da yanında mutsuz hissetiğimiz insanlara zorlamanın manası yok kendimizi inanın onlar bizi düşünmüyor kendilerini üstünmüş gibi görüyor ..
Arkadaşım kızın nişanlısı askerde, muhtemelen telefonunu mesgul etmeyip onun aramasını bekliyordur, cok da özlüyorsa her fırsatta evde kim olursa olsun onunla konusuyordur.
Siz ablasınız biraz alttan alın, görmezden gelin.
Askerden oncede boyleydı nısan ayından berı boyleler agustosta gıttı askere bende konusmasına karsı degılım mesela anneme gore konusmasar daha ıyı ama bılırım o hallerı sadece bana karsı cok sogudu buna uzuluyorum
Askerden oncede boyleydı nısan ayından berı boyleler agustosta gıttı askere bende konusmasına karsı degılım mesela anneme gore konusmasar daha ıyı ama bılırım o hallerı sadece bana karsı cok sogudu buna uzuluyorum
Neden acaba :97:
Bılmıyorum aramızda tartısma gecmıdı ben dıger taraftan hedıye gıbı maddı seyler alınca o tarafa kaydı gıbı gelıyo nısanlısıda sureklı onu ara bunu ara dıyo onlarla daha fazla zaman gecırıyo normalde maddı durumu ıyıdır oldukca ıyı bır maası var kardesım ama ılgı gorunce oldu sanırım
E kızın tepesine cökmüş hepiniz yorum yapıyorsunuz o soğumasın da kim soğusun?
Yoo ben asla konusmalarına karsı degılım sorun benı arada sırada aramayp ben arayıncada suratıma tlf kapatması annem ona bu konusma olayla ılgılı bır sey sıyledı zaman nasıl anlasırlar konusmadan dıye annemı susturuyorum nıyetım bır abla olarak sayılmak yoksa nısanlısını bıraksın benımle ılgılensın gıbı nıyetım yok
Ama annenizle vs konusarak, parayı sever ilgiyi sever vs gibi yorumlarla isi büyüterek saydıramazsınız kendinizi. Bi kendi haline bırakın kızı.
Merhaba benım derdım.kızkardesım nisanlandıktan sonra çok degıstı eskıden gunde en az bır kez arardı artık aramadgı ı gıbı ben arayıncaben nısanlımla konusacam kapat dıyor annemlere gıdıyorum suratıma bakmıyor odaya gecıyor nısanlısıyla konusuyor nısanlısıda askerde bu arada nasıl konusuyorlar anlamıyorum herseyı konusurduk sımdı ıse hıc dugunu baska sehırde olcaktı sonra vazgecmısler oturdugumuz sehırde olacak bundan bıle haftalar sonra haberım oldu gorumcelerı cok hedıye alıyo nısanlısından dolayı otarafa kaydı sanırım. Cok uzuluyorum evıme bıle gelmıyo artık cagırmıyorumda cunku gelmek ıstemedıgını soyluyo umarım evlenınce mutlu olur sızce ona nasıl davranayım ben aramaya devammı edyım yoksa umursamaz. Ir tavırmı takınayım?
Sız sanırım cevapları eksık okuyorsunuz anlayan arkadaslar gayet dogru cevap vermıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?