Nisanlı kızkardes

Tavuskelebegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
1.297
16
358
Diğer
Merhaba benım derdım.kızkardesım nisanlandıktan sonra çok degıstı eskıden gunde en az bır kez arardı artık aramadgı ı gıbı ben arayıncaben nısanlımla konusacam kapat dıyor annemlere gıdıyorum suratıma bakmıyor odaya gecıyor nısanlısıyla konusuyor nısanlısıda askerde bu arada nasıl konusuyorlar anlamıyorum herseyı konusurduk sımdı ıse hıc dugunu baska sehırde olcaktı sonra vazgecmısler oturdugumuz sehırde olacak bundan bıle haftalar sonra haberım oldu gorumcelerı cok hedıye alıyo nısanlısından dolayı otarafa kaydı sanırım. Cok uzuluyorum evıme bıle gelmıyo artık cagırmıyorumda cunku gelmek ıstemedıgını soyluyo umarım evlenınce mutlu olur sızce ona nasıl davranayım ben aramaya devammı edyım yoksa umursamaz. Ir tavırmı takınayım?

Nişanlanan arkadaş,nişanlanan kardeş,akraba hepsi başka bir evrene geçiyor bir anda ve artık sizi "ezik" olarak görüyorlar maalesef. Kendilerine cennetin anahtarı falan veriliyor sanırsam, öyle bir havalar, bir beğenmemeler falan...

Son düzenleme:

Ben boyle yapmamıstım herseyımı paylasmıstım sevıncemı uzuntumu en azından bulundugumuz ortamda baksın yuzume

Biraz zaman tanıyın.
Bazen oluyor böyle şeyler.
Cahilce ama size karşı değildir.
Benim de nişanlanınca havalara giren tanıdıklarım oldu..

Sanki hayatta bir tek nişanlanan o ... Bende sizin durumunu yaşadım ve yaşıyorum da birde bunların evlenmiş ...a sakın evlenme bak sakın evlenme .. bütün erkekler ayı öküz , bir tek kendi seçtiği kocası mükemmel ... birde çocuk doğurmuş versyonları vardır .. tek doğurabilmeyi başarmış canlı sanki ..

En iyisi böyle durumlar da o kişilerden olabildğince uzak durmak , size değer vermeyenle ya da yanında mutsuz hissetiğimiz insanlara zorlamanın manası yok kendimizi inanın onlar bizi düşünmüyor kendilerini üstünmüş gibi görüyor ..

Artık kendisini nişanlısına ait hissediyor bu çok normal niye yadırgadınızki:26:

Bende hep nişanlımla olmak, onla konuşmak, gezmek istiyorum.Eve gidiyorum odama geçip saatlerce konuşuyorum çok güzel heyecanlar bunlar bırakın tadını çıkarsın art niyet aramayın geçici durumdur

Arkadaşım kızın nişanlısı askerde, muhtemelen telefonunu mesgul etmeyip onun aramasını bekliyordur, cok da özlüyorsa her fırsatta evde kim olursa olsun onunla konusuyordur.

Siz ablasınız biraz alttan alın, görmezden gelin.

Evet haklısınız aslında benım ıkı cocugum pespese oldu oturdugum yerde tanıdıklar var fakat gelıp gıden yok canım cok sıkılıyo ondan destek buluyordum manevı olarak sımdı boyle olunca boslukta gıbı hıssedıyorum

Ben ve esim iki farkli ulkede oldugumuzdan dolayi o zamanlar ne soz ne nisan hic bir seyin tadini cikaramamistik :) Sadece hasrer ve ozlem vardi bizim icin o zamanlar Evlendikten sonra 'sevgili' olduk 'nisanli' olduk sonra da 'cok mutlu bir cift' olduk

Bence birakin kardesiniz nisanli olmanin keyfini cikarsin :) Evlenince esiyle birlikte bol bol gelirler size :)

Genelde kaynanalar oğlunu paylaşamazdı
Şimdi abla, kızkardeşini paylaşamıyo
Şaşırdım

Ama anlayış göstermenizde fayda var
Asker yolu beklemek öyle kolay değildir, dalıp gidersin.
Bırak ablanı aramayı, yemek yemeyi unutursun.
O yiyemiyodur çünkü
Vs. vs.

Bence tribe gerek yok, damat adayı askerden gelip bazı şeyler yoluna girince herşey yine eskisi gibi olacaktır
Milletin 3-5 hediyesiyle insanın öz ablası-canı ekarte edilemez, rahat olun

Askerden oncede boyleydı nısan ayından berı boyleler agustosta gıttı askere bende konusmasına karsı degılım mesela anneme gore konusmasar daha ıyı ama bılırım o hallerı sadece bana karsı cok sogudu buna uzuluyorum

Neden acaba :97:

E kızın tepesine cökmüş hepiniz yorum yapıyorsunuz o soğumasın da kim soğusun?

Bılmıyorum aramızda tartısma gecmıdı ben dıger taraftan hedıye gıbı maddı seyler alınca o tarafa kaydı gıbı gelıyo nısanlısıda sureklı onu ara bunu ara dıyo onlarla daha fazla zaman gecırıyo normalde maddı durumu ıyıdır oldukca ıyı bır maası var kardesım ama ılgı gorunce oldu sanırım

Geçici bi durum bence
Herkese vakit ayıramıyordur, nişanlısının ısrarıyla aradığına göre..
Sen ablasısın, aramasan da gönül koymazsın diye düşünüyordur

Ama çok sürmez, kimse öz abla gibi olmayacağından yine sana koşar
Sadece şu askerlikten dolayı zaten sıkıntılı bi süreçteyken, anlayışlı olsanız kafi.

E kızın tepesine cökmüş hepiniz yorum yapıyorsunuz o soğumasın da kim soğusun?

Yoo ben asla konusmalarına karsı degılım sorun benı arada sırada aramayp ben arayıncada suratıma tlf kapatması annem ona bu konusma olayla ılgılı bır sey sıyledı zaman nasıl anlasırlar konusmadan dıye annemı susturuyorum nıyetım bır abla olarak sayılmak yoksa nısanlısını bıraksın benımle ılgılensın gıbı nıyetım yok

Ama annenizle vs konusarak, parayı sever ilgiyi sever vs gibi yorumlarla isi büyüterek saydıramazsınız kendinizi. Bi kendi haline bırakın kızı.

aman boş verin bee birini bulmuş işte ciddi bir ilişkisi var ne güzel yuva kuracak.abuk subuk ilişkiler yaşamıyor.bence kendi hayatınıza bakın, sorun edilecek bir şey yok.

Sız sanırım cevapları eksık okuyorsunuz anlayan arkadaslar gayet dogru cevap vermıs

:) Hakaretin kibar şekli mi bunun adı? Yoksa işime gelmeyen yorumlar yapıyorsunuz hoşuma gitmedinin baska bir versiyonu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…