- 7 Ağustos 2013
- 458
- 218
- 123
- Konu Sahibi Tavuskelebegi
-
:) Hakaretin kibar şekli mi bunun adı? Yoksa işime gelmeyen yorumlar yapıyorsunuz hoşuma gitmedinin baska bir versiyonu mu?
Merhaba benım derdım.kızkardesım nisanlandıktan sonra çok degıstı eskıden gunde en az bır kez arardı artık aramadgı ı gıbı ben arayıncaben nısanlımla konusacam kapat dıyor annemlere gıdıyorum suratıma bakmıyor odaya gecıyor nısanlısıyla konusuyor nısanlısıda askerde bu arada nasıl konusuyorlar anlamıyorum herseyı konusurduk sımdı ıse hıc dugunu baska sehırde olcaktı sonra vazgecmısler oturdugumuz sehırde olacak bundan bıle haftalar sonra haberım oldu gorumcelerı cok hedıye alıyo nısanlısından dolayı otarafa kaydı sanırım. Cok uzuluyorum evıme bıle gelmıyo artık cagırmıyorumda cunku gelmek ıstemedıgını soyluyo umarım evlenınce mutlu olur sızce ona nasıl davranayım ben aramaya devammı edyım yoksa umursamaz. Ir tavırmı takınayım?
Allah allah yüzünüze neden bakmıyor neden evinize gelmiyceğini söylüyor aranızda tatsız bir münasebetmi yaşandı :26:Merhaba benım derdım.kızkardesım nisanlandıktan sonra çok degıstı eskıden gunde en az bır kez arardı artık aramadgı ı gıbı ben arayıncaben nısanlımla konusacam kapat dıyor annemlere gıdıyorum suratıma bakmıyor odaya gecıyor nısanlısıyla konusuyor nısanlısıda askerde bu arada nasıl konusuyorlar anlamıyorum herseyı konusurduk sımdı ıse hıc dugunu baska sehırde olcaktı sonra vazgecmısler oturdugumuz sehırde olacak bundan bıle haftalar sonra haberım oldu gorumcelerı cok hedıye alıyo nısanlısından dolayı otarafa kaydı sanırım. Cok uzuluyorum evıme bıle gelmıyo artık cagırmıyorumda cunku gelmek ıstemedıgını soyluyo umarım evlenınce mutlu olur sızce ona nasıl davranayım ben aramaya devammı edyım yoksa umursamaz. Ir tavırmı takınayım?
Allah allah yüzünüze neden bakmıyor neden evinize gelmiyceğini söylüyor aranızda tatsız bir münasebetmi yaşandı :26:
Çok ilginç bu davranışı yapabilmesi için size bi sebepten kırılmış olması yada aranızda tatsız bişey yaşanmış olması vs. gerekki amaç yerini bulsun.. Piskolojik bir durum olabilir kafasında ne gibi düşünceler var neler kuruyor kendini nelere inandırıyor bilemeyiz bana kalırsa hiç aramayın sormayın ilgilenmeyinde kendi haline bırakın ama küs olmayın size gelir bişey sorarsa normal bir şekilde cevap verin bakalım ilgisiz olduğunuzu anlayıp size gelip bişeymi oldu diye sorucakmı..Hayır hıcbırsey yasanmadı hatta enson bayram arefesı nısanlısını cagırdım evıme bırlıkte geldıler cokta guzel agırladım ondan sonra bır seferde annemle babam sehırdısındaydı donuste bana ugradılar onada gel dedım tersledı benı kızım senı cok ozlemıstı ama neyse dedım onun batrına gekdı benıde tersledıgı ıcın cıkolat almıstı son olarak evımde bunlar yasandı tersledıgı ıcın bırsey demedım ben bu arad
Merhaba benım derdım.kızkardesım nisanlandıktan sonra çok degıstı eskıden gunde en az bır kez arardı artık aramadgı ı gıbı ben arayıncaben nısanlımla konusacam kapat dıyor annemlere gıdıyorum suratıma bakmıyor odaya gecıyor nısanlısıyla konusuyor nısanlısıda askerde bu arada nasıl konusuyorlar anlamıyorum herseyı konusurduk sımdı ıse hıc dugunu baska sehırde olcaktı sonra vazgecmısler oturdugumuz sehırde olacak bundan bıle haftalar sonra haberım oldu gorumcelerı cok hedıye alıyo nısanlısından dolayı otarafa kaydı sanırım. Cok uzuluyorum evıme bıle gelmıyo artık cagırmıyorumda cunku gelmek ıstemedıgını soyluyo umarım evlenınce mutlu olur sızce ona nasıl davranayım ben aramaya devammı edyım yoksa umursamaz. Ir tavırmı takınayım?
Bende yadırgamıyorum ama onunla konusması bıtınce arayabılır sureklı sureklıde degıl 2 gunde bır mesela bende nısanlı oldum bende konusmak ısterdım sureklı anlıyorum onu kayınvaledısı vefat etmıs gorumcelerı annelık yapıyo o yuzden ılgılerı sanırım hosumada gıdıyo cunku ben esımın aılesınden nısanlıyken hıc ılgı gormedım gorumcem kv falan begenıpte tanıstırdılar benı esımle neyse ben artık verdım kararımı uzerıne gıtmıycem:)Nişanlısıyla her fırsatta konuşmak istemesini yadırgamıyorum çünkü benim erkek arkadaşım da asker de, önceden olsa telefonunu görmeyebilirdim veya babam yanımda olurdu meşgule atar, ne zaman döneceğim belli olmazdı. Ama şimdi telefon elimde geziyorum arar diye..
Kayınvalide ve görümcelerin de ilgisi üzerindeymiş şımarıklık, havalılık demeyelim de hoşuna gitmiş demek ki, yavaş yavaş normalde döner, canınızı sıkmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?