Nisanlı kızkardes

Birden çok ilgi alaka gördüyse kopup gitmiştir belki.Kendini yeni bir aile olarak düşünüyordur nişanlısıyla.Bnm yakın bir tanıdığım da böyleydi birden bi aşık oldu nişanlandı filan düğün oldu yine ablalarını sallamadı ve çok üzüldüler.Sürekli karşı tarafı savunuyordu , en küçük bi şi dese ailesine hemen parlıyordu.Ablalarıyla arası açıldı yine böyle düğünde filan.Evlendikten sonra eskiye döndüler biraz cicim aylarından sonra normale dönüyorlar.O nişan düğün birden herkesin ilgi alakası üstünde olunca bazı insanlar bu durumu kaldıramıyor ne oldum delisi oluyorlar.Zamanla normale döner bence sabredin şimdilik.

:) Hakaretin kibar şekli mi bunun adı? Yoksa işime gelmeyen yorumlar yapıyorsunuz hoşuma gitmedinin baska bir versiyonu mu?

Benım sıze verdıgım cevaplara karsı yaptıgınız yorumlar farklı ben dıyorum konusmalarında sakınca yok sız dıyosuz bu kadar uzerıne gıdesenız sogur ben onunla konusmadım nıye boylesın dıye bu maddı anlamdakı dusuncem benım fıkrım sadece burda baylastım sıze hakaret etmedım ayrıca kımseye karsı boyle bır nıyetım yok :)

Benim de vardı böyle bir arkadaşım üstelik de eş adayı haylice terbiyesiz ve ukalaydı.
Hoşlanmazdım çocuktan ve arkadaşımı da çok severdim.
Ve çocuk hayatındaki herkesi tek tek çıkardı kızın hayatından bende dahil.
Kıskanç, geçimsiz, çıkarcı ve otoriter bi tipti.
Nikah resimlerini çektim ben ücretsiz bir teşekkür dahi etmedi düşün yanımdan yürüdü geçti çekim bitince.

Arkadaşım da aynı kardeşin gibi ona uyup herkese bi atarlı ve giderli davranıyordu o zaman.
Şimdi ise evlendi anladı tabi anyayı konyayı mutsuzluk yüzünden akıyor.
Ve benimle iletişim kurmak için uğraşıp duruyor ama, ben kapattım o kapıları artık.
Birinin yokluğuna alıştım mı artık istemiyorum ben hayatımda o insanı...

su erkekler de ne nimetten sayiliyor, abla ya abla niye böyle davranirsin, benim ablam
herseyim 3-5 sene tanidigim biri icin canimi cigerimi böyle üzseydim kendimi affedemezdim
sanirim, nisanlandi diye ablasini niye aramasinki cok sacma sanki 24 saat torbaya girdi

Allah sabir versin canim bende senin yerinde olsam cok üzülürdüm,
benim ablamda sözlendi nisanlandi evlendi ama bana hic böyle davranmadi sagolsun
benim icin normal davranis degil bunlar

benimde böyle tanidiklarim oldu nisandi evlilikti bir havaya girdiler sonra söndü havalari

Biraz görmemezlikten gelecek ve hoşgöreceksiniz.
Ablalık kolay değildir.:))
Bi süre sonra herşey normal seyrine girer,
kardeşin uç noktada davranışlar sergilemediği sürece tavıra gerek yok...

Allah allah yüzünüze neden bakmıyor neden evinize gelmiyceğini söylüyor aranızda tatsız bir münasebetmi yaşandı :26:

Allah allah yüzünüze neden bakmıyor neden evinize gelmiyceğini söylüyor aranızda tatsız bir münasebetmi yaşandı :26:

Hayır hıcbırsey yasanmadı hatta enson bayram arefesı nısanlısını cagırdım evıme bırlıkte geldıler cokta guzel agırladım ondan sonra bır seferde annemle babam sehırdısındaydı donuste bana ugradılar onada gel dedım tersledı benı kızım senı cok ozlemıstı ama neyse dedım onun batrına gekdı benıde tersledıgı ıcın cıkolat almıstı son olarak evımde bunlar yasandı tersledıgı ıcın bırsey demedım ben bu arad

Çok ilginç bu davranışı yapabilmesi için size bi sebepten kırılmış olması yada aranızda tatsız bişey yaşanmış olması vs. gerekki amaç yerini bulsun.. Piskolojik bir durum olabilir kafasında ne gibi düşünceler var neler kuruyor kendini nelere inandırıyor bilemeyiz bana kalırsa hiç aramayın sormayın ilgilenmeyinde kendi haline bırakın ama küs olmayın size gelir bişey sorarsa normal bir şekilde cevap verin bakalım ilgisiz olduğunuzu anlayıp size gelip bişeymi oldu diye sorucakmı..

Son düzenleme:
Benim de çok yakın arkadaşım kendisine sevgili bulunca ne oldum delisi oldu böyle..
eskiden her şeyi paylaşır,arar sorardık sürekli herşeyi konusurduk, şimdi ne arıyor ne soruyor bir şey sorsam '' sen böyle şeyler '' anlamazsın diyor,sürekli dalga geçiyor..

ben arama mesafe koydum.kardeşimden daha yakındı ama insanlar bence ne oldum delisi olunca onları serbest bırakmak gerekıyor..

Nişanlanınca havaya girenler genelde arkadaş çevresine hava atıyorlar. Evli ablaya nişanlılık tribi... Zannetmiyorum

Nişanlılık dönemi zaten zor, bir de üstüne nişanlısı askerdeyse genel ruh halinin keyifsiz olması kuvvetle muhtemel. Yani zaten kimseyle görüşesi-konuşası yoktur, size de bu yüzden mesafeli davranıyordur diye düşünüyorum. Ben de normalde çok neşeli, canlı biriyken evlilik işlerine giriştiğimden beri genelde gergin dolaşıyorum.

Aranızda hiç sorun yaşanmadı mı hiçbir kız kardeş ablasını nişanşlısı için atmaz ya da nefret etmez neden size gelmek istemesin ki ne alakası var var aranızda bir sorun olduysa o başka ama eğer gittiğiniz anda aradıysa filan nişanlısıyla konuşması normal ama sizin dediğiniz gibi askerdeyken sürekli konuşamazlar. Görümceleri hediyeler alıyor diye niye o tarafa kaysın acaba siz mi çok ilgisizdiniz kardeşinize karşı da onlardan ilgi görünce sizden mi soğudu yani başka türlü neden soğusun evime çağırmıyorum etmiyorum diyeceğinize gel konuşalım sorun nedir diye sorsanız herhalde hiç sizinle oturmıyor değildir bana abartı geldi mutlaka aranızda böyle olması için bir sorun olması lazım.

bence sana öyle geliyor . nişanlısı askerdeyse ondan tel beklemesi normal birşey . belki şu an özlem duyuyor kimseyle görüşmek istemiyor bu geçici bir süreç ..
bazı nişanlanan evlenen arkadaşlarım kuzenlerimde böyle değişik şeyler yapmıştı . aralarında havalananlarda oldu . görüşmeyi kesenlerde . ama hepsi daha sonradan akılları başına geldiği için bir sorun olduğunda beni aradı . öte yandan nilanlanıp evlenip benle normal ilişkilerine devam eden arkadaşlarımda oldu . herkesi genellememek gerekir bence .

geçiş dönemi yaşıyor ablası
biraz sabır ve anlayış göster
evlendikten sonra görür aile nedemek
eskisinden daha çok bağlanır sana

Yani sen ona siginmissin, dertlesmek istiyorsun vs. Ama o su an cok farkli bir ortama giriyor, bu nedenle seninle degil kendisi ile mesgul olmak istemesi normal. Yok erkek tarafi kendine cekti, havalandi vs vs diyerek alinganlik yapmaya gerek yok. Siz ona anlayis gostereceginize ondan anlayis bekliyorsunuz, bence bencillik

Son düzenleme:
okuyunca ablam aklıma geldı . bızım ablamla ıkımızde bekarken hıc ayrımız gayrımız yoktu heryere beraber gıder herseyımızı paylasırdık cok baglıydık halada oyleyız ama nısanlanmıstı ben sankı dımdızlak ortada kalmıstım. eskıden yaptıgımız herseyı nısanlısıyla yapmaya baslamıstı cok uzuluyordum sankı kenara ıtılmıs gıbı hıssetmıstım yanı sımdı tabı oyle bısey soz konusu degıl emeınım hevesli oldugu ıcındır evlenınce hersey normale doner bızde oyle olmustu. :)

Arkadaslar hepınızın yorumları ıcın tesekkur ederım suan kardesım farklı bır boyutta hayatının merkezınde nısanlısı var bende onu sıkmamaya aramamaya karar verdım kendı ararsada hıc bırsekılde terslemıycem nıye soyle nıye boyle dıye sorgulamıycam normal normal konusucam elbet hersey normale doner kendısını çok sevıyorum evlenmesını en cok ben ıstedım mutlu bır yuvası cocukları olsun dıye ınsallahta oyle olur verdıgınız fıkırler ıcın tessekkur ederım tekrardan

Nişanlısıyla her fırsatta konuşmak istemesini yadırgamıyorum çünkü benim erkek arkadaşım da asker de, önceden olsa telefonunu görmeyebilirdim veya babam yanımda olurdu meşgule atar, ne zaman döneceğim belli olmazdı. Ama şimdi telefon elimde geziyorum arar diye..

Kayınvalide ve görümcelerin de ilgisi üzerindeymiş şımarıklık, havalılık demeyelim de hoşuna gitmiş demek ki, yavaş yavaş normalde döner, canınızı sıkmayın.

Bende yadırgamıyorum ama onunla konusması bıtınce arayabılır sureklı sureklıde degıl 2 gunde bır mesela bende nısanlı oldum bende konusmak ısterdım sureklı anlıyorum onu kayınvaledısı vefat etmıs gorumcelerı annelık yapıyo o yuzden ılgılerı sanırım hosumada gıdıyo cunku ben esımın aılesınden nısanlıyken hıc ılgı gormedım gorumcem kv falan begenıpte tanıstırdılar benı esımle neyse ben artık verdım kararımı uzerıne gıtmıycem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…