- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #2.001
tatlım yeni evin artıları fazla gibi görünüyor. bi git bak istersen perdeler uyacak mı? inşallah sorun çıkmaz.
orası iş yerlerinize de yakınmış. biraz sıkıntı çekersiniz taşınırken ama sorası daha güzel olacak
aynalılar güzelmiş canım ben birde kutuları çok beğendim onlardan da bir tercih yapabilirsin
kızlar böyle orta belden girmiş gibi mi olacağım muhabbet neydi bilmiyorum takip edemedim sayfaları ama ben size birşey sormak istiyorum.
nişanlılık döneminde kendinizi nasıl hissediyorsunuz genel olarak ? yani hep endişeli,kaygılı gibi mi yoksa hayır bunlarda biraz var ama daha çok neşeli ve mutluyum diyebiliyor musunuz?
iyiyim tatlım çok şükür
bugün biraz kafam dolu malesef .. evimizi taşıyacak gibiyiz .. bizim ev biraz merkeze uzak.. işime falan .. burayı tutmadan önce tutmak istediğimiz bi ev vardı ama içindeki kiracı önce çıkcam diyip sonra çıkmamıştı ... bizde mecbur burayının inşaat sıkıntısını çektik bekledik burayı tutmuştuk .. şuan bizim ev hariç sitedeki bütün evler inşaat hala .. aslında aylarca sürecek olan o inşaat görüntüsünü de görmek istemiyorum .. hemde işlerimize uzak .. neyse işte o ilk tutmak istediğimiz evdekiler çıkmış .. ev sahibi haber verdi isterseniz tekrar bakın diye .. şimdi oturduğumuz eve göre artıları daha fazla .. tabi eksileri de var .. galiba taşınacağız .. şimdi kafamı karıştıran şey ise bu eve göre aldığımız perdelerim ve halılarım o eve nasıl olacak ? sanırım biraz daha masrafa gireceğiz düğün sonrası .. tabi yerleşmenin yorgunluğu da işin ekstrası :18:
evliliğin ikinci haftası taşınmaya karar veren bir biz varız kesinkafam çok karışık :44:
kızlar nişanlılık ne kadar zormuş ya ne kendi evine ailene aitsin ne nişanlının ailesine off allahım 2013 bir an önce gelsinde evleneyim artık. benim gibi arada derede kalan nişanlı kızlar varmı aileler herşeye her soruna karışmak zorundalar mı anlamadım ya gerçekten ele karışmak çok zormuş
Çok teşekkürler canım, dün görmeye gittim , iyicene kafam karıştı :)
Kutu nikah şekerlerinde indirim yapmışlar hepsi birbirinden güzel ama aynalı nikah şekerlerinin de ayrı bir havası var.
Ay ne zor oldu karar vermek :)
evett ya gerçekten zor bür süreç bu, birsürü eksiğin varken bir de onn bunun karışması sinir bozucu oluo bazen. ben de 3 ay önce nişanlandım, nişanlanmadan önce ayda yılda bir tartışıoduk çok çok iyi anlaşıoduk hala da iyi anlaşıyoruz ama tartışma sebeplerimiz şimdi bireysel değil onun bunun yaptığı yada söylediği yüzünden oluyo
Ayy maşallah hepinize inşallah bigün bize de kısmet olur nişanlanmak
Evet canım zor olucak senin için.
Bu oturduğunuz ev sizin değilmiydi?
İçinize nasıl sinicekse öyle olsun inşallah canım.
Teşekkür ederiz canım. Sana tavsiyem bugünlerinizin tadını çıkarın.
Ben biraz gerginim sanki bugün.
1 saat uzaklıktayız ama bayramdan beri göremiyorum.
geçen gün izmire gittim ama işi vardı göremedim.
O da gelemiyor maddi sıkıntılarından dolayı.
hayalet nişanlılarız.
dükkan kurucak diye zaten meşgul sürekli.
bende regl oldum hassaslaştım daha çok sevgi bekliyorum.
evlilik en güzeli tuğçecim
biraz gergin olduğunu farkettim canım ..
sen izmire plansız mı gitmiştin ? onun müsait olduğu zamanı konuşup tekrar gitsen izmire?
birde ne zaman döneceksiniz yazlıktan canım ?
İçinde olmadığım için bilmiyorum tabiki canım ama nişanlılık arafta kalmak gibi birşey sanırım.
nişanlılık benim için karın ağrıları, uykusuz geceler, arada kalmalar, yüreğin ağzında dolaşmalar
tek artısı kimseye hesap vermek zorunda kalmadan nişanlımla gezip dolaşmak "tı" :)
Kısmetse 3 hafta sonra dönücez canım.
İzmirde işimiz vardı. Onun süreli işleri var dükkan için. sanırım pazartesi günü açılıcak.
hAFTAYA doktor kontrolüm var, olmassa haftaya dükkana uğrarım.
Ayy ne biliyim ilkaycım ya böyle aşk meşk yaşıyasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?