Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

Deliyim evlenmiştir herhalde. Hcı da Ağrıdadır şimdi. Giricek yer bulamamıştır belki nete.

deliyim evimde internet yok demişti hatırlıyorum annesine geldiğinde buraya bir uğrar inşallah düğünü nasıl geçti evliliği nasıl gidiyor merak ediyorum

büşrada inşallah ev meselesini çözebilmiştir

İnşallah canımm...
Bende gecenin bir yarısı kitap sipariş etmekle meşgulüm. zaman en güzel kitapla geçiyor.

hayırlı geceler kızlar
aramızda evlenenler oldu ne güzel rabbim hepsine gani gani mutluluklar versin bizlere de nasip etsin
nasılsınız neler yapıyorsunuz?

hayırlı geceler kızlar
aramızda evlenenler oldu ne güzel rabbim hepsine gani gani mutluluklar versin bizlere de nasip etsin
nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Amin canımm...
Ben iyi olmaya çalışıyorum. Zaman dolduruyorum.
Sen neler yapıyorsun bakalım?

Merhaba Arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum bende nişanlıyım konuyu görünce yazmak istedim hatta cevap gelir ise sormak istediğim şeyler de var şimdilik hoşcakalın:)

Hoşgeldin canım. Ne zaman nişanlandın?
Nasıl geçti nişanın? Sorabilirsin istediğini.

Hoşbulduk canım 3 Mart da nişanlandım nişanı evde aile arası yaptık ama çok kalabalıktı çok güzel geçti ufak tefek pürüzler çıkıyor ister istemez ama pek kulak asmadım düğünümde 8 Aralık da olacak hayırlısı ile sen hala nişanlı mısın yoksa evlendin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…