Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ne yapayım en kötü ihtimalle erteleriz artık .. sonuçta tekrarlayamayacağımız bir plan değildi diye düşünerek kendimi daha iyi hissediyorum şuan

insan üzülüyor haklısın ama dediğin gibi ertelersiniz yarın diğer işlerinizi yaparsınız diğer günler hava açık olacakmış hava durumuna baktım

sıkıntıyla uyuduğun için olmuş olabilir canım :26:

çok kötü olmuş canım kesinlikle sitresten olmuştur bu kadar sitres etme sana yazık

evet canlarım herhalde sıkıntı yapıyorum.
Neden yapıyorum bilmiyorum ki.
annem de diyor bir meşgalen yok ondan oluyordur diyor.
Bütün gün bilgisayardasın diyor. üfff...

insan üzülüyor haklısın ama dediğin gibi ertelersiniz yarın diğer işlerinizi yaparsınız diğer günler hava açık olacakmış hava durumuna baktım

evet hafta içi işten izin alırım artık .. yarın evimizi temizleriz belki kabaca .. daha işleri bitmedi ama .. ilk inşaat temizliğini ben yapmayacağım diye bi laf etmiştim nişanlıma belki yine evimizle ilgili birşeyler yaptığımız için daha mutlu olurum ..

ilk ev temizliği çok zor ama inasanın kendi evi olunca temizliği bile güzel olur

Nişanlıma msj attım işte stresten gece uyurken böyle oldu. hani demek istiyorum ki üstüme gelme. sıkılıyorum.
Bana attığı mesaj; Geçmiş olsun bitaneme!!
Ölürmüsün öldürürmüsün?

çok güzel tarif ettin canım..artık duygularımı hissettiklerimi fazlasıyla yaşıyorum ama kendime bile anlatamıyorum..dile dökemiyorum..
en doğru söz de bu kadar sevgi varken bu kadar yanlızlık niyee?
acı çektiğimin farkındayım ve kendime bunu yaptığım için kızıyorum...
geçecek bugünlerde diyip sabrediyorum.

büyük ihtimal stresten..sen de ben gibisin canım yaa başka birşey düşünüp yapamıyorsun sürekli kafanda bu durum...
bende günlerdir başağrısıyla yatıp kalkıyorum nedeni de ortada.

Benimde psikolojim bozuluyor sanırım.
Ağlıyorum şuanda.
aradı nişanlım. işte neyin var diyor. gayet mutluydu sesi.
iyi olucak herşey falan dedi. dedim ben zaten umudu kestim herşeyden.
Bana ne oluyor? herşeyi sağa sola fırlatasım kırasım var.

benimde bozuldu ve ağlayamıyorum doya doya...
bak arıyor nişanlın gelmeyi de istiyorlar dedin iftara..arada istemediğin şekilde konuşuyor ama bunları da işteki durumuna bağlamalısın...
geçici bugünlerin senin inanıyorum ben :)

şimdi cadı tuğçem diye msj atmış.
Bayram öncesi gelinin evine hediye götürülür ya o yüzden gelmek istiyorlar.
haftaiçiye kaldı işte.
teşekkür ederim canım.
Seninkide düzelir inşallahh.
Mutlu olma şansımız var mı sence?

canım senin nişanlınla önemli bir problem olmadığını görüyorum aslında..bak arıyor mesaj atıyor diğerlerinide kişiliğine zor günler geçirdiğine ver..sende ikinizde daha iyi olacaksınız yakında belli :)
ben kendimi bilmiyorum bu ilgisizlikle mutsuzlukla nereye kadar gideceğim...

Konuşup rest çeksen olmaz mı canım?
Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için. İnşallah herşey dediğin gibi olur.

Konuşup rest çeksen olmaz mı canım?
Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için. İnşallah herşey dediğin gibi olur.

onu da düşündüm de işler daha kötüye gider diye korkuyorum..gidecekse gitsin aslında bu kadar düşünüp kendimi yoracağıma..bilmiyorum beklemedeyim şu ara...kafam o kadar ağır gelio ki bana yanlış şekilde davranmak istemiyorum

Bende bir duş alıcam canım. iyi gelebilir.
Sende açık açık konuş bence.
Kendini de salma. Biz burdayız. en azından birbirimizi anlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…