- Konu Sahibi AngelHeart
-
yat istersen tatlım yorma ..
idare ederim işte gözüm gökyüzünde .. çekimin olup olmayacağı belli değil hazırlık yapsam mı yapmasam mı bilemedim zaten içimden de gelmiyor belirsizlikleri sevmiyorum ..
inşallah iyi olucak ilkaycım. sabahki hava durumuna göre hazırlanırsın.
Hayırlısı neyse o olucak senin için.
beynimi yordum birazda gözlerim yorulsun :)
belirsizliklerden bende hep nefret etmişimdir ama yarın pamukkale de yağmur olacağını düşünmüyorum..dua ediyorum senin için herşey güzel olacak yarın :)
hayırlısı olsun .. zaten ev konusunda geç kaldık ve kalan son günlerimizi evle ilgilenerek geçirmek istiyoruz .. fotoğraf çekimi aradan çıkmış olsa iyi olacaktı .. aman neyse ..
canım olumlu düşün. yarın havanın güneşli olucağını size de çekim yapıldığını düşün.
düşünüyorum canım ya inşallah güzel bir hava olacak
bende dua ediyorum tatlım herşey güzel olacak .. teşekkür ederim
inşallah yarın hepimizi çok güzel bir gün bekliyor olacak dimii kızlar :)
evet yarın hepimiz için çok güzel olsun musmutlu olalım lütfen
evrene mesajımı yolluyorum "yarın harika bi gün olacak"
çok güzel bi pazar bizimle olacak, beklediğimiz herşey gerçekleşecek, beklenen telefonlar çalacak, aşk sözcükleri duyulacak
pozitif düşüncede evrene mesajı yollayacaksınız kızlar, ama yollarken evrenin hayrına demeyi unutmayınbi eğitimde öğrenmiştim ama uygulama yok
ben kuantumla ilgili çok kitap okudum canım :)
arada uygulaması zor oluyor.
"yarın ki fotoğraf çekimimin gerçekleşmeme ihtimaline rağmen, kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum, kendimi seviyorum ve onaylıyorum" olumlamam süper oldu
"yarın ki fotoğraf çekimimin gerçekleşmeme ihtimaline rağmen, kendimi tamamen ve derinden kabul ediyorum, kendimi seviyorum ve onaylıyorum" olumlamam süper oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?