- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.941
hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza, sabırsızlıkla bekliyoruz bakem
geçmiş olsun canım kavuştun sonunda uyurken seyret sende o zaman..çok severim ben öyle pek nasip olmasa da :)
inşallah güzel şeyler söyler onların söylediğinden farklı şeyler söylemez doktorda bakalım biraz daha sabreicez..
başladım canım yarın yolcuyum zaman daralınca artık ama bunaldım yarıda bıraktım yarın devam etcem..
beni şu an okulun başlamasından çok ev ve ev arkadaşı belirsizliği sıkıyor...gidince neyi nasıl yapacağım henüz bilmiyorum..okulumunda kadrosu baya bi değişti yeni kişilerle başlayacağız bu seneye inşallah geçen seneden daha güzel olur ikimizinde :)
ben geldimmm topiğin başlığına uymayan yepyeni tickerımlaaaa
hoşgeldin taze gelin:)) düğünü güzel geçmiş çok sevindim. darısı başıma 1 aycık kaldı:)
ben de yaşamak istiyorum evlilik duygusunuuuuuuuu
hoşgeldin çiçeği burnunda gelin gözüm yollarda kaldı özlettin kendini herşey güzel geçmiştir içine sinmiştir inşallahben geldimmm topiğin başlığına uymayan yepyeni tickerımlaaaa
hoşgeldin çiçeği burnunda gelin gözüm yollarda kaldı özlettin kendini herşey güzel geçmiştir içine sinmiştir inşallah
kızlar kısa süreliğine girip çıktım burda yoluna girmedi ev ve ev arkadaşları sorunum devam ediyor artık sıkıldım milletle uğraşmaktan bi yurt pansiyon olsa direk çıkcam ama yok girerim ben yine fırsat bulunca özledim sizleri görüşürüz yoluna girer inşallah herşey dua edin bana :)
kızlar kısa süreliğine girip çıktım burda yoluna girmedi ev ve ev arkadaşları sorunum devam ediyor artık sıkıldım milletle uğraşmaktan bi yurt pansiyon olsa direk çıkcam ama yok girerim ben yine fırsat bulunca özledim sizleri görüşürüz yoluna girer inşallah herşey dua edin bana :)
hoşbuldumdüğün güzeldi ama önemli olan yaşanan olumsuzluklara gülüp geçebilmek .. ben öyle yaptım o yüzden güzel geçtiğini düşünüyorum
bir arkadaşım da bana böyle söylemişti. düğünde mutlaka tatsızlıklar aksilikler olur. sakın keyfini kaçırma, sahteye çık deli gibi oyna demişti:) en iyisini yapmıssın canım. ne tür olumsuzluklar oldu? ciddi şeyler değildir umarım
oldu bazı şeyler canım çokta önemli değil aslında büyük şeyler olmuyor ama insan o anki stresiyle ve herşey harika olsun diye uğraşmanın yorgunluğuyla biraz fazla takılabiliyor o tatsızlıklara ama önemli olan arkadaşınında dediği gibi keyfini kaçırmamak.. ben hep "bu düğün tekrar olmayacak, şuanı tekrar yaşamayacağız" dedim kendime sonrada sahnede deli gibi oynadımpişmanmıyım değilim
kızlar nasılsınız yaa
tüh bak üzüldüm şimdi senin adına cnm:s ben iyiyim herhangi bi sıkıntım yok çok şükür..kafamdaki herşeyi halettim bi kaç günde çok şükür sende çk sıkma cnını:S
kızlar nasılsınız yaa
bende iyiyim canım.. ev-iş-evlilik uğraşıyorum
ev işi temizlik başlamıştır :)
nişanlım beni bir arkadaşının düğününe çağırdı. ama şehirdışındayım gelemem dedim.
Şuan zaten düğün göresim yok. Herkes mutlu olsun tabiki ama benim ne zaman evleniceğim muallakta ve şu aralar hassasım o yüzden kaldıramıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?