Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

seyrettim ama doyamadım dün döndüm yanından 4 saat uzaklıktaki ilçeme
canım bence yeni insanlar tanımak her zaman güzeldir alışırsın. nasıldı seminerlerin ilk günü?
keşke bizim kadroda değişseydi. aynı sorunlu tipler duruyor hala kafayı yiycem
3 tane yeni öğretmen atanıcak onları bekliyorum:) inşallah bu sene ikimiz için de güzel olur herşey umutluyum:)

doktora gösterdiniz mi bu arada raporu, son durum ne?

ben geldimmm topiğin başlığına uymayan yepyeni tickerımlaaaa

hoşgeldin taze gelin:)) düğünü güzel geçmiş çok sevindim. darısı başıma 1 aycık kaldı:)
ben de yaşamak istiyorum evlilik duygusunuuuuuuuu

hoşgeldin taze gelin:)) düğünü güzel geçmiş çok sevindim. darısı başıma 1 aycık kaldı:)
ben de yaşamak istiyorum evlilik duygusunuuuuuuuu

hoşbuldum düğün güzeldi ama önemli olan yaşanan olumsuzluklara gülüp geçebilmek .. ben öyle yaptım o yüzden güzel geçtiğini düşünüyorum

hoşgeldin çiçeği burnunda gelin gözüm yollarda kaldı özlettin kendini herşey güzel geçmiştir içine sinmiştir inşallah

hoşbuldum canım

herşey dört dörtlük olmadı ama herşeyi içime ben sindirdim

sonunda sevdiğime kavuştum o yüzden ufak tefek şeyleri sorun etmedim hep gülümsedim özellikle düğünde gülücükler saçtım tuttum gelinliğimi ve çılgınca oynadım

kızlar kısa süreliğine girip çıktım burda yoluna girmedi ev ve ev arkadaşları sorunum devam ediyor artık sıkıldım milletle uğraşmaktan bi yurt pansiyon olsa direk çıkcam ama yok girerim ben yine fırsat bulunca özledim sizleri görüşürüz yoluna girer inşallah herşey dua edin bana :)

canım herşey gönlünce olsun inşallah istediğin gibi bir yol bulursun bu ev meselene

Dua ederiz canım. işin gücün rast gelsin. Haberlerini bekliyoruz.
Biz de özledik seni...

hoşbuldum düğün güzeldi ama önemli olan yaşanan olumsuzluklara gülüp geçebilmek .. ben öyle yaptım o yüzden güzel geçtiğini düşünüyorum

bir arkadaşım da bana böyle söylemişti. düğünde mutlaka tatsızlıklar aksilikler olur. sakın keyfini kaçırma, sahteye çık deli gibi oyna demişti:) en iyisini yapmıssın canım. ne tür olumsuzluklar oldu? ciddi şeyler değildir umarım

canım benim çözülür inşallah çarçabuk. bekliyoruz çok özletme:)

oldu bazı şeyler canım çokta önemli değil aslında büyük şeyler olmuyor ama insan o anki stresiyle ve herşey harika olsun diye uğraşmanın yorgunluğuyla biraz fazla takılabiliyor o tatsızlıklara ama önemli olan arkadaşınında dediği gibi keyfini kaçırmamak.. ben hep "bu düğün tekrar olmayacak, şuanı tekrar yaşamayacağız" dedim kendime sonrada sahnede deli gibi oynadım pişmanmıyım değilim

haklısın canım en iyisini yapmışsın valla:) inşallah ben de başarabilirim:)

tüh bak üzüldüm şimdi senin adına cnm:s ben iyiyim herhangi bi sıkıntım yok çok şükür..kafamdaki herşeyi halettim bi kaç günde çok şükür sende çk sıkma cnını:S

tüh bak üzüldüm şimdi senin adına cnm:s ben iyiyim herhangi bi sıkıntım yok çok şükür..kafamdaki herşeyi halettim bi kaç günde çok şükür sende çk sıkma cnını:S

neler vardı kafanda canım?
reglimde yaklaştı duygusallaştım. iyi idare ediyordum kendimi birkaç haftadır.

bende iyiyim canım.. ev-iş-evlilik uğraşıyorum

ev işi temizlik başlamıştır :)
nişanlım beni bir arkadaşının düğününe çağırdı. ama şehirdışındayım gelemem dedim.
Şuan zaten düğün göresim yok. Herkes mutlu olsun tabiki ama benim ne zaman evleniceğim muallakta ve şu aralar hassasım o yüzden kaldıramıycam.

kızlaarrr 2 eylülde nişanım oldu büyük bir aşama kaydettik..ama nişanşım döndü iskenderuna çok canım acıyo çok üzülüyorum.

başlamaz mı hemde nasıl birde yemek meselesi var dün akşam ilk yemeğimi yaptım hatırladığım kadarıyla en az 1 yıldır yemek yapmıyordum

canım neden kaldıramayasın? ne güzel gidersiniz birlikte vakit geçirirsiniz dans edersiniz eğlenmeye çalış tatlım bu şekilde günler zor geçer .. şu anın tadını çıkartsan? sizin düğün tarihinizde belli olur yakında sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…