- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi meral asya
Ben olsam düğün tarihini erteler doğru düzgün düğün yapardım. Sonuçta bir kere evleniceksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederimİyi madem ettiğim terbiyesizlik için kusura bakmayın.
Size katiliyorum.bu dugun yazinda olsa sazli olmamali hic etik degil bence.siz esinize fedakarkik yapin bence ve dugun yapmayin nikah kiyin.dugun dediginiz milleto eglenfirmekten baska bisey degil.ve dugune harcicaginiz parsya tatile gidin hem nisanlinin kafasi dagilmis olur hemde orda eglenirsin.benim simdiki aklim olsa nikah yapardim olum olmadigi halde yani.milleti eglendirdik bitti gitti.Ölen kişi anne farkında mısınız.bırakın anneyi benim dedem vefat etti düğünümden bir kaç ay sonra üstündeki 3 yıl geçti ama 33 yıl geçse bile acısı içimizde aynı. Hatta ablam benden altı ay sonra evlendi ve kesinlikle müzik istemedi düğününde. Ki bu anne yani. Düşünsene annen ölse ve eşin düğünün müziksiz olacak dige dert etse ne kadar Ağırına gider. Kına gecende sen istediğin kadar çal oyna ama onların acısına saygı göster. Birde düğünde oynayamadık diye ömür boyu içinde kalması bana şımarıklık gibi geliyor kusura bakmayın lütfen. Hayatta müzikli düğünden daha önemli olan o kadar öok sey var ki
Annesi vefat etmiş bırının acısı 5-6 ayda dınmez sogumaz.. O gun ihtıyacı olacagı ılk insan .. Eger sevıyorsanız hakkınızda olsa anlayıs gostereceksınız.. Sevdıgınız insanın canı yanarken sız halay cekmeyı dusunmezsınız emınım.. Empatı kurunmeraba arkadaslar bugun kayıt oldum kadınlar kulubune ve guzel bır ortam gıbı geld hosuma da gıtt neyse ben konuya gırım nısanlımn annesı vefat ettgı ıcın aılesı dugunun sade ve calgızız olmasını ıstyor ustune de bu akrabamız daha hayatını kaybett v bırz zamn gecsın de guzel bır sekılde dugun yaplım halaylar cekılsın fılan ıstyorum dugunumde ama nısanlım bıraz acelecı ve dugun tarıhını almk ıcın sabırszlanıyo ve calgsz ıstyor ne ypcam bılmıyorum hıc sevdgım oldugu ıcınde ustune gıdemıyorum![]()
Canım, sana erkek tarafı gelip de annesi Üsküdar'da bir hastanede vefat etti, o yüzden biz asla Üsküdar'da olsun istemiyoruz deseydi ne yapardın?Calgi cengi disinda hic hayalin yok mu konu sahibi? Mesela kir dugunu olur, ya da otelde fon muzigiyle olur. Baska aklina yatacak bir dugun konsepti bulabilirsin. Ben bu durumda heralde ne sis yansin ne kebap derdim. Nisanlim annesini kaybetmis, hayatinin belki donum noktasi, oncelikli gorevim onun yaninda olmak olmali diye dusunurdum. Ama dugun konusunda kendi hayallerimi de yasamak isterdim. Calgi cenginin zaten modasi gecti coktan, bak sen arastir degisik bir dugun bul onu yap kendine, mesela prewedding yapip orda arkadaslarinla eglenceli gunler gecirebilirsin. Ama nisanlinin buruk hissetmeyecegi bir dugun olsun. Ben dugune hic karismadim mesela, hic umrumda degildi, tek hayalim uskudarda evlenmekti, ugrastim orda gun aldim nikahim orda oldu, gerisini erkek tarafi kafasina gore yapmis, umrumda olmadi inan.
Canım, sana erkek tarafı gelip de annesi Üsküdar'da bir hastanede vefat etti, o yüzden biz asla Üsküdar'da olsun istemiyoruz deseydi ne yapardın?
Çoğu kişi demiş ki düğün gereksiz zaten, vs vs.
Sizin için olabilir ama konu sahibi için olmayabilir.
Benim için de gelinlik çok gereksiz aslında, ben size gelinliksiz evlenin diyebilir miyim?
Her gelinin hayali farklıdır, kendinizi düşünerek yorum yapmayın lütfen. Biraz empati...
bılmıyorum benm halam dı olen nısanlımın annesı halam oluyo yabancı da degıl ama ne bılım 5 yıldır sevgılıydık nısanlandık ve ınan bırsuru hayalım vardı nısanda ıstegım gıbı olmadı zaten ya dugun de oölmasa nasıl kaldrabılırım ksadece ölenin senin annen olduğunu düşün benim dünya umurumda olmazdı. bencillik yapmayın.illa oynayınca halay çekince düğün olmuyor asıl önemli olan hayatları birleştirmek . bu insanın hayatında bir kez olur zırvalarını bırakın hayatta öyle noktalar var ki bazı şeyleri silip süpürüyor buda öyle bir şey işte senin annen ölseydi ve sırf eşin istediği için en mutlu gününde annensiz kollarını havaya kaldırıp göbek atabilir miydin acaba çok merak ediyorum ?
Basiniz sagolsun.Nisanliniz hakli annesi vefat etmis kolay mi.Allah sabir versin.Dugunu erteleseniz bile o eksikligi hep hisseder.Sizi de yaninda istemis demekki hemen evlenmek istiyor.Ertelemenin cozum oldugunu sanmiyorum.[/QUOTE
ama ıste butun arkadaslarım dugun calgı yaparken hıc bırsey olmadan evlenmek ve erkek kardeslerı de var bır kac sene sonr onların dugunu yspılsa dıyorum nasıl zoruma gıder ılk dansımızı kendı dugunumuzde yapamamak kolay degıl emın olun
nısanlım halamın oglu yanı kınayı calgılı yapmk gıbı bırsey soz konusu degılBosverin boyle seyleri sorun edip te nisanlilik doneminizi zehir etmeyin, siz nasil olsa kiz tarafi olarak kina gecesi yapacaksiniz onada karisacak halleri yok ya buyuk bir kina gecesi yapip istediginiz gibi calgili halayli yaparsiniz dugunude sakin yemekli hafif muzikli yaparsiniz ki emin olun sizde cok menun olacaksiniz. Kimse gelinlikle halay cekmenin ne kadar sor oldugunu bilemez onceden![]()