• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlı sorunsalı

yaqmur199

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
1.262
231
73
merhaba kızlar genelde sürekli takip ediyorum burayı takıntı oldu ama herhangi bir yorum vs yapmaz konu açmazdım ama dayanamadım.
nişanlıma şuan nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz nişan atma vs tarzı bi düşüncem yok keza 6 yıllık bi ilişki sonunda nişanlanabildik,
nişanlım içki içer arada bir ve ben asla istemiyorum içmesini sözden önce yemin etti bırakçam diye, bırakamadı vs tartışma yarattım genelde ama baktım gerçekten bırakacak ki öyle aşırıya kaçmazdı içince hadi sus şimdilik dedim ama şuan ne yapmam lazım bilmiyorum,
dün işten eve geldim yazdı tamam dedim baktım ses seda yok saatler geçti neredesin sen diye yazdım,
11buçuk gibi; 'gidip geliyorum' yazmış nereye dedim 'uykuya' dedi. uyuyakalıyorum dedi tamam dedim.
sabah oldu yazıyorum cevap yok arkadaşına sordum işe geldimi diye, annesi aradı rahatsızmış gelmiycekmiş işe yenge dedi.
annemi aradım hemen akşam içmiş geç geldi istifra falan etti uyuyo şimdi dedi. bir hışımla çıktım işten gittim kayınvalidemlere her tarafı batırmış arabasını üstünü başını yatağı vs.
bi okadarda rezil olmuş oturduğu yer ufak bi köy.
şimdi içki içti tamam hatasını anlamasa bile annem anlatacak ondan eminim ama bana yalan söyledi. ki hiç böyle bişey yapmazdı. nasıl davranmam lazım ? bu arada ben 23 o 29 yaşına girmek üzere ve fazlasıyla sorumluluklarını bilen birisidir ve hiç böyle bişey olmadı daha önce. ayrılık yaşadığımızda içtiğinde bile ayyaş olmamıştı. ne yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum..

sözlenmeden önce de biliyordunuz içki içtiğini neden şimdi karışıyorsunuz
ya da karışacaktınız içki içmesi sizi rahatsız ediyor neden nişanlandınız
siz fazla üstüne düşüp, içki içmesine karıştığınız için yalan söylemiştir

23 den 6 yı çıkarmak istemedim birden. 6 yıllık ilişkinde illaki anlamışsındır diye düşünüyorum. ilk tanıştığınızda 18 yaşında olman gerekiyor hadi o zaman cahil olabilirsin ama şimdi değilsindir. çok iyi düşün içki içen adam zordur.

Siz 29 yaşına gelmiş, kendi kararlarını alabilecek adama sürekli kırk yılda bir yaptığı bir şey için karışırsanız oda haklı bulmuyorum ama yapmak istediği şeyi sizden gizli olarak yapar. İnsanların tercihleri doğrultusunda yaptıklarına sırf sevgilisi, nişanlısı, eşi mantığı ile karışılmasına karşıyım bu iki taraf için de geçerli. Nişanlınız kırk yılda bir içiyor kimseye de bir zararı yoksa bırakın içsin, hatta sizin yanınızda içsin benim eşimde ayda yılda bir içer, çok nadir dışarda arkdaşları ile içer hep beraber toplanırız aynı masa da içmek isteyen içer kimsenin de kimseye zararı olmaz.

Bugün o yaşananlar tamamen sizin yasaklamanızdan kaynaklanıyor. Nişanlınız yanlış yapmış durması gerektiği yeri bilmesi gerekiyordu ama büyük ihtimal kırk yılda bir oluyor deyip içtikçe içmiş belli ki

arkadaşını annesini vs niye arıyorsunuz ki

yani ne bileyim işten izin alıp eve gitmeler vs bana çok abartılı geldi

sadece nişanlısınız

mesafe iyidir

bu arada da içki içmesine karşı olup bu kadar üstelemese idiniz sizden saklama gereği duymazdı

sözlenmeden önce de biliyordunuz içki içtiğini neden şimdi karışıyorsunuz
ya da karışacaktınız içki içmesi sizi rahatsız ediyor neden nişanlandınız
siz fazla üstüne düşüp, içki içmesine karıştığınız için yalan söylemiştir
evet biliyorum ama bünyesi fazlasıyla zayıf, bukadar aşırıya kaçırmıyodu nabzında içtiği için bende artık laf etmiyodum

23 den 6 yı çıkarmak istemedim birden. 6 yıllık ilişkinde illaki anlamışsındır diye düşünüyorum. ilk tanıştığınızda 18 yaşında olman gerekiyor hadi o zaman cahil olabilirsin ama şimdi değilsindir. çok iyi düşün içki içen adam zordur.
zaten anladığım için nişanlanma kararı aldım içki içen adam zordur babamdan biliyorum

Siz 29 yaşına gelmiş, kendi kararlarını alabilecek adama sürekli kırk yılda bir yaptığı bir şey için karışırsanız oda haklı bulmuyorum ama yapmak istediği şeyi sizden gizli olarak yapar. İnsanların tercihleri doğrultusunda yaptıklarına sırf sevgilisi, nişanlısı, eşi mantığı ile karışılmasına karşıyım bu iki taraf için de geçerli. Nişanlınız kırk yılda bir içiyor kimseye de bir zararı yoksa bırakın içsin, hatta sizin yanınızda içsin benim eşimde ayda yılda bir içer, çok nadir dışarda arkdaşları ile içer hep beraber toplanırız aynı masa da içmek isteyen içer kimsenin de kimseye zararı olmaz.

Bugün o yaşananlar tamamen sizin yasaklamanızdan kaynaklanıyor. Nişanlınız yanlış yapmış durması gerektiği yeri bilmesi gerekiyordu ama büyük ihtimal kırk yılda bir oluyor deyip içtikçe içmiş belli ki
zaten o şekilde içtiğinde lafım sözüm olmuyodu. ama bu seferi fazla abartı ona şaşırıyorum

normalde fazlasıyla aklı başında birisi dediğim gibi, hemen şuan zaten içiyodu biliyodun vs diyerek yargılamayın, herkes kafasını dağıtmak için bişeyler yapar. bazıları dışarı çıkar gezer dolaşır, bazıları içine atar, bazıları arkadaşlarıyla sohbet arasında 2 bardak içer vs. bu aşırıya kaçmayan ayda 1 yada 2 kez içen birisiydi. ki yalan söylemesi için okadar zorlayan kısıtlayan bi insan değilim bunları göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim

arkadaşını annesini vs niye arıyorsunuz ki

yani ne bileyim işten izin alıp eve gitmeler vs bana çok abartılı geldi

sadece nişanlısınız

mesafe iyidir

bu arada da içki içmesine karşı olup bu kadar üstelemese idiniz sizden saklama gereği duymazdı
arkadaşını annesini aramamın sebebi yine söylüyorum sorumluluk sahibi biri keyfi olarak işe gitmemezlik vs yapmaz. kötü bişey mi geldi acaba başına diye merak edip gittim

insanlar değişmez. benimde görüştüğüm biri vardı ve içiyordu. bırak dedim tamam dedi bırakmadı benden gizli devam etti. bende onu bıraktım sonra anladım ki bir insan neyse o değişmez. siz de değişmesini beklemeyin. evlendikten sonra her gece içip içip eve gelmesini beklemektense 6 yılı silmek daha kolay olsa gerek..

Burada bahsettiğin kişi annesi mi?
Bu kadar mı çok istiyorsun evlenmeyi?
Bir de ne gerek var herkesi aramaya??
bi önceki cevapta da dediğim gibi başına bişey gelmiş hastalanmış vs olabilir diye aradım. evet annem dediğim kişi kayınvalidem. ki kayınvalidemde rahatsız bi hastalığı var ona bişey olmuş olabilirdi diye merak ettim aradım

insanlar değişmez. benimde görüştüğüm biri vardı ve içiyordu. bırak dedim tamam dedi bırakmadı benden gizli devam etti. bende onu bıraktım sonra anladım ki bir insan neyse o değişmez. siz de değişmesini beklemeyin. evlendikten sonra her gece içip içip eve gelmesini beklemektense 6 yılı silmek daha kolay olsa gerek..

arkadaşını annesini aramamın sebebi yine söylüyorum sorumluluk sahibi biri keyfi olarak işe gitmemezlik vs yapmaz. kötü bişey mi geldi acaba başına diye merak edip gittim

ama kadın söylemiş size güzelce

içmiş kusmuş diye

ben onun yerinde olsam sırf başıma kakmak için geldiğinizi düşünürdüm

şöyle düzeltiyim arkadaşlar ozaman, kayınvalidemi aradığımda kızım akşam içmiş baygındı eve zor çıkarttık dedi. o yüzden merak edip işten apar topar çıkıp gittim, belki içkiden başka bişey zehirlemiştir vs. diye. şuan olayın etkisinde oldğum için bunu yazmayı unutmuşum

İyi de anladığım kadarıyla sen alkole tamamen karşısın. Adam yataklara düşecek kadar içiyor.
Yani tamam ayrılmaya niyetin yok da bu kadar zıt bir ilişki nasıl sürer ki?

İyi de anladığım kadarıyla sen alkole tamamen karşısın. Adam yataklara düşecek kadar içiyor.
Yani tamam ayrılmaya niyetin yok da bu kadar zıt bir ilişki nasıl sürer ki?
ilk defa olan bişey bu. ve farkındaysanız size içki içti diye dert yanmadım, okadar herşeyine karışmam etmem. bana bu durumda yalan söyledi ne yapmalıyım diye fikir sordum şuan nişanlımı yanlış lanse etmek istemiyorum ayyaşın teki vs değil. ayda yılda bir keyfi arkadaşlarıyla içen birisi ve son zamanlarda bunu zaten azaltmıştı

bi önceki cevapta da dediğim gibi başına bişey gelmiş hastalanmış vs olabilir diye aradım. evet annem dediğim kişi kayınvalidem. ki kayınvalidemde rahatsız bi hastalığı var ona bişey olmuş olabilirdi diye merak ettim aradım
Bütün yorumlarını tek tek okuyamıyorum kusura bakma.
Bence sıkma. Şart koş ya bırakırsın ya da ben artık istemiyorum diyerek.
Bunun için ayrılmak istemiyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam...
O da bunu biliyorsa bırakmaz.

6 yıldır bilmiyor muydunuz içtiğini ? Kabul edip nişanlanmışsınız. Bırakıcam demiş çünkü sizi kaybetmek istememiş. Bırakır mı bırakamaz mı bilemem. Arada sırada içiyormuş zaten. Karışmayın siz de. Bırakın içsin. Sizin tavrınız yüzünden söylememiş. Biraz daha ılımlı olun.

Mrb, bence konu içki içmesiden ziyade kendini kontrol edememesi.
İçki içen herkes aynı değil sonuçta.İlla içecekse durması gereken yeri bilmeli.
ayyaş olana kadar, o kadar ortalığı batırana ve kendini herkese rezil edene kadar içmesi , asıl sorun iradesine hakim olması...
29 yaşında bir erkegin ne yaptıgını, ne oldugunu bilmesi gerekir .Ergen değil ki bu.
Hem de nişanlı, sorumluluk alacak ilerde yuva kuracak.
Bugün annesi yanındaydı, yarın bir gün siz olacaksınız yanında size yaşatacak bunu.

6 yıldır bilmiyor muydunuz içtiğini ? Kabul edip nişanlanmışsınız. Bırakıcam demiş çünkü sizi kaybetmek istememiş. Bırakır mı bırakamaz mı bilemem. Arada sırada içiyormuş zaten. Karışmayın siz de. Bırakın içsin. Sizin tavrınız yüzünden söylememiş. Biraz daha ılımlı olun.
hay Allah razı olsun ya tek istediğim bu, tavır mı yapıyım yalan söyledi diye kavga mı ediyim güzelliklemi anlatıyım ne. bu fikri sordum sadece size. beni anlayarak cevap veren bi siz oldunuz sağolun

Back
X