nişanlı yada evli çiftler yorum istiyorum lütfen yardımm :((

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.278
1.231
333
kızlar nişanlımla görücü usulü nişanlandık görüşük ettik 8 9 ay ailemin bilgisi dahilinde birbiirimizi tanıdık 2012 ekiimde tanıstık 2013 eylülde nişanlandık sorunum şudur ki nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama nişanlım bana pek ilgi göstermiyor gibi çalılıyo işleri yoğun konusuyoruz üstüne gidiyorum bana sürekli seninle konusamam işlerim oluo dio tartışıyoruz bugünde yine tartıştık arkadasları vardı onların yanında bana bağırdı vs ve teli kapattıı sonrasında özürde dilemedi daha öncede ailesinin yanında bana bagırmıstı ben yalnız yasadıgım için bos vaktim çok ve sıkıldıkça ona yükleniorum sanki ( ayrı şehirlerderdeyiz kaç ayda bir görüşüyoruz ben daha fazla özlüyorum sanki ona göre canım sıkkın kızlar tartıstıgımızda üstüme düşmüyor yatıp uyuyor hemen çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum üstüne fazla düştüğüm içinmi oluyor acaba kızlar sizin iletişiminiz nasıl nişanlınızla eşinizle ben mi abartıyorum acaba bide artık konusacak bişeyde bulamıyoruz sanki Allahım yardımcımz olsun

Canım ben 4 yıllık evliyim severek evlendim ve hala çok seviyorum eşimi
Sana yardımcı olmak isterim ama söyleyebileceğim tek şey evlenince hiçbirşeyin değişmeyeceği
Yani bu adam umursamazsa yine umursamaz olacak başkasının yanında sana bağırıyorsa yine bağıracak
Ve sen hep senin onu daha fazla sevdiğini özlediğini düşünüp üzülüp durcaksın
Umarım herşey yoluna girer belki de erkekler çok takmıyorlar kafalarına bizim kadar duygusal değiller en azından benimki öyle

cnm tartışıyoruz tartışmamız bitmeden tamam hadi ben kapatıyorum deyip kapatıyor hemen uyuyor ya bu kdar da olmaz diyorum bazende sabah hiç aksamdan tartısmamışız gibi msj atıyor canım günaydın vs die ailesinin yanında bagırdgnda annesi sonra uyarmıs bizim yanımızda neden bagırdın diye falan çok üzülüyorum artık kaç kez dedim ayrılalım bitsin diye hayır dedi kabul etmedi bilmiyorum ya sorunlarımızı ne zaman anlayacak

Bence ayrılma düzeyinde problemler değil bunlar belki de konuşarak çözülebilinir
Mesela benimki tartışmaktan hoşlanmaz hemen kaçar gider uzatmaz bağırır çağırır sonra ne özrü konuşmaz bi de benden bekler
Sen sakin bir zamanda bunlardan rahatsız olduğunu söylesen ?

benım eşimde ılgı konusunda bıraz sınıfta kalıyor..ben ıstıyorum devamlı goruselım ama ona günde bır kere yetıyor o da 30sanıye!! kaç kere soyledım o da kaç kere aynı cvabı verdı -çocuk muyuz bız? dıye...ustelık bu aralar yurt dışında ben evde yalnızım..yalnız olunca sıkılıyorum.sıkılınca ona sarıyorum..vay nıye aramıyo,vay nıye dusunmuyo?? sonra duşundum tasındım: ben boşum dıye o boş değil..gerçekten ınsan bırseylerle ılgılenınce kafası dağılıyor..bırazda kendı halıne bıraktım cunku üsteledikçe olmayacak adamın huyu bu..uyuz:)) ama sana bağırma konusu hoşuma gıtmedı..esler arasında tartışmalar olur tabiikide ama aile arasında bu hıc hoş değil..

maalesef bu konuda nişanlının çok değişeceğini düşünmüyorum. umursamaz ise, seni kırdığını bilerek gönlünü almıyorsa, evlendikten sonra çok daha fazla üzülürsün. yanında olursam düzelir diye asla düşünme. hadi diyelim ki sen abarttın, çok boş vaktin oldu ve çok üzerine gittin. seni seven bir adamın bunu uygun bir dille, seni kırmadan bunu sana anlatması gerekir. hadi bir sefer 2 sefer tersledi, o terslemelerinin sonrasında senin gönlünü alması, "özür dilerim, sert bir tepki verdim ama sen de şurada hatalısın. yoğun olduğumu biliyorsun. lütfen sana olan sevgimden şüphe etme" gibi bir açıklama yapması gerekir. hele uzak mesafe ilişkisi olduğu halde, yani seni çok az görebildiği halde ailesinin yanında sana bağıran insan, evlendikten sonra daha da rahat bağırır. biraz acımasız yorumlar oldu belki, kusura bakma ama yazmadan duramadım. bu konuda üzülmeni istemem. 2 arkadaşım da bu şekilde evliliklerinde çok mutsuzlar. belki konuşarak düzelmesini izleyebilirsin. yani yine şans verilebilir. şans verdiğin halde tekrarlıyorsa bence şimdiden net bir karar vermelisin.

benim nişanlımda tartısmaktan hoslanmadıgını söylüyor aynı şekilde benden bekliyor özrü ilgiyi
doğru söylüyorsun sıkılınca insan sarıyor bende oyle yapıyorum ama ne yapayım

nişanlımın ani çokışları war beni sinir ediyor bu durumları anlamıyor bagırıyor cagırıyor ilgi yo k

Bazı erkekler böyle hep pışpışlanamak ister
Her yönden artılarını eksilerini düşün otur konuş

canım eşimle sevgiliiyken ve nisanliyken ben uyuyanaa kadar telde beni uyudur du iş yerime sürekli hediyeler gelir di sürekli benle ilgilenirdi şimdi evlendik işler değişti tabi şimdi yine ilgilenio ama eskisi kadar değil yani demem o ki sen şimdiyi geçtim ama evlenince napcan ki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm biraz kendini geri cek o arayana kadar arama seni kaybetme korkusu yasasin o zmn degisir kendini fazla garantilettirmssin sürekli özledim seviyorum deme geri cek her dkk onu düsündügünü belli etme.

Gonul almayi bilmeyene omur emanet edilmez.. İlgi gorecelidir az veya cok bilemeyiz de cok kolay kirip ozur de dilemiyorsa burada bir sorun var demektir canim. Hep mi boyleydi yoksa zamanla mi umursamaz oldu? Belki sen cok ustune gittiysen ilgi goster fln diye o da yakinmalarindan bikip ilgisi daha da azalmis olabilir, senin kirilman eskisi kadar onu etkilemiyor olabilir hep ayni seyleri konusmak bir zaman sonra durumun etkisini kaybettiriyor cunku..

Cnm nisanlin seni asalamis ve inan evlendikten sonrada devam edecektir yani ne demek ya arkadaslarinin yaninda bagirmak ailesinin yaninda bagirmak bu adam degismez be gulum konu ilgi filanda degil sorun sana bagirmasi burada hemde herkesin onunde

Ve bu adanmla evlncen oylemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm biraz kendini geri cek o arayana kadar arama seni kaybetme korkusu yasasin o zmn degisir kendini fazla garantilettirmssin sürekli özledim seviyorum deme geri cek her dkk onu düsündügünü belli etme.

Cnm nisanlin seni asalamis ve inan evlendikten sonrada devam edecektir yani ne demek ya arkadaslarinin yaninda bagirmak ailesinin yaninda bagirmak bu adam degismez be gulum konu ilgi filanda degil sorun sana bagirmasi burada hemde herkesin onunde
kızlar doğru söylüyorsunuz ya doğum günümde bile bi pasta almadı bide o kdar sık görüşememize ragmen memleketteydk ve o hiç birşey yapmadı ya insan bi pasta alır cok eksiği var ya sürprizlerden anlamıor zamanla umursamaz oldu artık üstüne düşmeyim bakalım bugün bole bagırdı çağırdı ve beni aramadı özür dilemedi tmam ben üstüne gittim ama arayıp canım özür dilerim sen üstüme gelince bende kendmi tutamadım diyemez miydi ( of bilmiyorum kızlar ya ben gönlümün alınmasını istiyorum bu şekilde umursamayınca çok üzülüyorum yarın aramıcam ararsada açmıcam anlasın hatasını odun ya bildiğiniz yontulmamısından odun

Son düzenleyen: Moderatör:
UEvlenince şu ilgilendiginin onda biri ilgilenirse dua et degisir diye bekleme erkekler bize göre daha benciller öncelik kendi istekleri ve kendi rahatlr i

gönül almayı bilmiyor ya hemde hiç ben üzülsem bile yatıp uyuyor umrunda olmuyor ya bundan sonra gösterdiğim ilginin onda birini göremeyecek bende onu umursamayımda görsün yokmus gibi davranıcam hep bole kararlar alıyorum ama uygulayamıyorum dayanamayıp başa sarıyoruz bu şekilde davranırsam sorun çözülür mü sizce

ben çoğunluğun fikrine katılmıyorum sanırım...benim eşimde anlattığınız modele yakın...her erkek şiir gibi olamıyor malesef bizde flört ederek evlendik birbirimizi tamamen tanıdık nişanlıyken hiç beni anlamazdı aynı bahsettiğiniz şeyleri yaşadım (flört ederken yoktu tabi böyle durumlar) sanırım bi tür egemenlik göstergesi...evliliğimizin ilk bir yılı çok zordu çok kırgınlıklar yaşadık defalarca ayrılmanın eşiğinde döndük...ama sanırım ben çok çabaladım şimdi tamamen farklı bir adam ilgi ve şefkat yönünden çok değişti sevdiğini zaten bilirdim ama şimdi hissedebiliyorum derinden...evet zor bir süreç...herkeste değşibilirmi bilmem ama bana göre mücadele edilebilecek bir durum

merhaba bence sende ona aynisini yap. soguksa soguk ol dunya onun etrafinda donmesin cok simartirsan vallahi alisir sonra uzulen sen olursun.o aramadan arama hakliysan sesini sende yukselt altta kalma onun sana yaptigini yaparsan belki anlar.baskalarinin yaninda sana bagirmasina izin verme en buyuk terbiyesizlik ve saygisizlik tahammul edemem katiyyen. acikca konus ilerde duzelir sanma bende alti yilllik evliyim
eh biraz tecrube edindik sayilir evlilik saygi ve sevgi yle guven le yurur tabi karsilikli olucak. mutlu bir evlilik yaparsin insallah......

yol yakınken don derım cunku ınsanın sevgıye aska ıhtıyacı var ne zmana kadar bır tek sen dusunceksın kı ıplewrı cabuk elıne vermısın sen canımm zor bı karar evl9ılıkte cok zor dusunn derım ıyıce

nişanlının ilgisizliğinden çok sana ailesi veya arkadaşları varken bağırmasına takıldım ben. ya öfkesine hakim olamayan biri ya da size verdiği değerde bir sıkıntı var... ama her iki durum da kabul edilir gibi değil. bi süre ilgisiz kalacağını söylemişsin bence bunun arkasında dur ve mutlaka yap, bakalım bu durumda değişecek mi yoksa senin ilgisizliğin bile ilgisini çekmeyecek mi. eğer öyle olıursa seni çok da umursamıyor olduğunu düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…