Kızlar nisanlima soyledim arkadaslarinin yaninda bana bagirmak nasilmis nasil oluomus bende sana yapicam dedim yaparsan cvbinida alirsin ddi kizlar ne yapmaliyim sizce ya konusurken agladim sonrada ben kapatiyorum ddm hic onemsemedi bile agladigimi off bu dha da zoruma gitti agladigimi gordugu halde kapatiyorum dedigimde tamam kapatalim ddi cok canim acio kizlar ya 3g konusuodk dayanamadm agladm
kızlar nişanlımla görücü usulü nişanlandık görüşük ettik 8 9 ay ailemin bilgisi dahilinde birbiirimizi tanıdık 2012 ekiimde tanıstık 2013 eylülde nişanlandık sorunum şudur ki nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama nişanlım bana pek ilgi göstermiyor gibi çalılıyo işleri yoğun konusuyoruz üstüne gidiyorum bana sürekli seninle konusamam işlerim oluo dio tartışıyoruz bugünde yine tartıştık arkadasları vardı onların yanında bana bağırdı vs ve teli kapattıı sonrasında özürde dilemedi daha öncede ailesinin yanında bana bagırmıstıben yalnız yasadıgım için bos vaktim çok ve sıkıldıkça ona yükleniorum sanki ( ayrı şehirlerderdeyiz kaç ayda bir görüşüyoruz ben daha fazla özlüyorum sanki ona göre canım sıkkın kızlar tartıstıgımızda üstüme düşmüyor yatıp uyuyor hemen çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum üstüne fazla düştüğüm içinmi oluyor acaba kızlar sizin iletişiminiz nasıl nişanlınızla eşinizle ben mi abartıyorum acaba bide artık konusacak bişeyde bulamıyoruz sanki Allahım yardımcımz olsun
Aileme soylesem onlarda uzulurler dugunumuze 4 ay kaldı nisanlimda polis benim bazen keske polis olmasaydi diyorum işi stresli kendisi ruhsuz bende calisiyorum ama isimdeki stresi asla ona yansitmiyorum ben cok dedim bitti istemiyorum diye asla kabullenmior ayriligi ,(ailenle konus aılen bılıyormu sana karsı sesını yukselttıgınıat yuzugu kafasına evlendıkten snra degısmez dahada beter olur hatta
Aileme soylesem onlarda uzulurler dugunumuze 4 ay kaldı nisanlimda polis benim bazen keske polis olmasaydi diyorum işi stresli kendisi ruhsuz bende calisiyorum ama isimdeki stresi asla ona yansitmiyorum ben cok dedim bitti istemiyorum diye asla kabullenmior ayriligi ,(
Kopamiyorum bir türlü çok alıştım ona ama huysuzluklarina degil iliskimizi gozden geçirecem diyorum gozden gecirecek bisey yok sacmlama dior o bunlari bir sorun olarak gormuyorbunun cevabı çok basit.. sen büyütüyorsun falan da desek bir anlamı yok. sen ilgiden hoşlanan birisindir, bir başkası ise ilgiden hiç hoşlanmaz. bu kişi seni mutlu etmiyorsa zorlamaya gerek yoktur. bir başkası da o insanla çok mutlu olabilir. sizi mutlu etmeyen insanlarla ilişki yürütmek için neden bu kadar çok uğraşıyorsunuz? evli bile değilsin. sonra buraya başlık açacaksın, kocamla yürümüyor diye... evlenince değişmeyecek emin ol.
Aileme soylesem onlarda uzulurler dugunumuze 4 ay kaldı nisanlimda polis benim bazen keske polis olmasaydi diyorum işi stresli kendisi ruhsuz bende calisiyorum ama isimdeki stresi asla ona yansitmiyorum ben cok dedim bitti istemiyorum diye asla kabullenmior ayriligi ,(
kızlar nişanlımla görücü usulü nişanlandık görüşük ettik 8 9 ay ailemin bilgisi dahilinde birbiirimizi tanıdık 2012 ekiimde tanıstık 2013 eylülde nişanlandık sorunum şudur ki nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama nişanlım bana pek ilgi göstermiyor gibi çalılıyo işleri yoğun konusuyoruz üstüne gidiyorum bana sürekli seninle konusamam işlerim oluo dio tartışıyoruz bugünde yine tartıştık arkadasları vardı onların yanında bana bağırdı vs ve teli kapattıı sonrasında özürde dilemedi daha öncede ailesinin yanında bana bagırmıstıben yalnız yasadıgım için bos vaktim çok ve sıkıldıkça ona yükleniorum sanki ( ayrı şehirlerderdeyiz kaç ayda bir görüşüyoruz ben daha fazla özlüyorum sanki ona göre canım sıkkın kızlar tartıstıgımızda üstüme düşmüyor yatıp uyuyor hemen çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum üstüne fazla düştüğüm içinmi oluyor acaba kızlar sizin iletişiminiz nasıl nişanlınızla eşinizle ben mi abartıyorum acaba bide artık konusacak bişeyde bulamıyoruz sanki Allahım yardımcımz olsun
Kızlar nisanlima soyledim arkadaslarinin yaninda bana bagirmak nasilmis nasil oluomus bende sana yapicam dedim yaparsan cvbinida alirsin ddi kizlar ne yapmaliyim sizce ya konusurken agladim sonrada ben kapatiyorum ddm hic onemsemedi bile agladigimi off bu dha da zoruma gitti agladigimi gordugu halde kapatiyorum dedigimde tamam kapatalim ddi cok canim acio kizlar ya 3g konusuodk dayanamadm agladm
nişanlı yada evli değilim ama ilgisiz bir erkeğe ilgili davranılmamasının gerektiğini biliyorum . daha şimdiden böle yapıyor evlenince daha beteri olur . belki çok üstüne gidiyorsun her dakika bunaltırıyorsun bilmiyorum ama sana bağırması çok çirkin . ben olsam kendimi çekerdim biraz bakardım düzelir mi diye düzelmedi yolu verirdim yani ..
bence en kısa zamanda ayrılmalısın.nışanlılık dönemi tanıma dönemi.eğer şimdi böyle davranıyorsa evlenince daha da kötü davranacaktır.hayatında biri olabilir.seni kendinden soğutmak için yapıyor bence.üzgünüm ben açık sözlüyüm.şimdi biraz üzülürsünün ama sonra geriye dönüp baktığında iyikide ayrılmışım diyeceksin.karşına seni deli gibi seven seni üzmeyen her zaman yanında olan biri mutlaka çıkacaktır.
Canim bence adamin yapisi o ne yaparsan yap simdi boyle olan evlilikdede aynisi olur o zamanki imza atildi is bitti diye dusunur benim esim nisanliyken sevfilyken arkadaslariyka oyun oynarken bike bana yazardi arasam oyununu birakip konusirdu Universitedeydi o zaman ders zamaninda arasam kapatalim deswmde kapatmazdi sesim kotu gitse delirirdi kim uzdu diye aliem acsindan sikintilarimiz oldugu icin kiyamazdi sonra polis okulundayken ssabahin 5de kalkardi ama aksama kadar egitimden konusamadigimizdan saatlerce konusirduk uyumazdi yazisirdik yani ben kapatsam bile o kapatmazdi cunku dedigin gibi ayri sehirdelerdeydik ve ayni ywrde olsak bile babam kapidan cikarmazdi beni buzde o sekilde 2 sene mucadele ettik kavustuk senin nisanlin kimsenin yaninda bagirma hakkina sahip degik ikiniz olsaniz hdi neyse oda olammali ama hele ailesinin yaninda cok ayip sonra onun ailesi sana nasil davranicak dusunuyim diyomu bence kavga ederek degilde konusarak anlat kirildigini hatasini
10 senelik evli biri olarak bugün arkadaşla konuşuyoduk eşlerimizin ilgisizliğinden ...
Bende nişanlıyken senin gibiydim üstelik 1,5 yıl arkadaşlığımız olmuştu. Gerçi o dönemde öyleydi bağırması, ilgisizliği bende onu öyle kabul etmiştim. Aşkın gözü kör derler ya; sonra evlendik ilk 1 sene çok zordu hep kavga.... Ben ağlar ağlar dururdum hiçbirşeye elini sürmez (ki hamileliğim sorunlu olduğu için hep yatmam gerekiyodu kızkardeşim baktı bana ) hafta sonları hep dışarda...Kaç kere geri dönmek istedim ama evlenir evlenmez hamile kalınca ailemi üzmek istemedim. Neticede ben tercih etmiştim biliyordum nasıl bir insan olduğunu......Bir sene sonra değişmeler oldu hayatımızda bağırıp çağırmalar bitti .Şimdi ben daha fazla söylenirim o susar, her işimde yardımcı olur, akşamları dışarı çıkmak istemez biz yanlız kalmayalım diye aldığıma, verdiğime, gezdiğime karışmaz... Başkalarının yanında bozmasıda bitti ama gelgelelim ilgi yok dotomes dotomes ya bi aşkım der insan dimi gün içersinde belki bir kere arar oda ne alayım diye .....Ben her işe koştururum, çok dayanıklı bir insanım.Hasta olsam ayakta geçirim.O yüzden bu durumlar onun için çokta önemli değil .Nasıl olsa bi başıma hallederim.... Önceleri takmıyodum açıkçası ama artık takıyorum ilgi istiyorum... Hasta olunca sen yat hayatım ben hallederim denmesini, bugünde kızımla ben ilgileneyim sen kendine bak demesini yada mutsuz olduğumda sarılıp öpüp üzülme demesini ama yok....zaman geçtikçe bu durumlar daha bi rahatsız ediyo beni ...
Çok ayrıntılı yazmış olabilirm. Demek istediğim bazı şeyler evlendikten sonra değişebiliyo ama bazıları değişmiyo üstelik yaşın ilerlemesi hayata bakış açının değişmesiyle ilgisizlikler dahada yıpratıcı olabiliyo... İyi düşün hayatını nasıl geçirmek istediğini... Ona göre karar ver bir ömür boyu mutsuz geçirmek var çünki....umarım çoookkk mutlu olursun
Bunun isle alaksasi yok benm esmde polis hergun bnbirturlu olay birgn bagirmayi birak sus bile dememistir asla demezde kişilik le alakali bence gozden geçir bu durumu evlendkten snra anlamanınfaydasui olmaz
ailem üzülür ne demek ya. evlenince boşanmaya kalksan daha mı mutlu olurlar? millet düğün günü ayrılıyor da bir şey olmuyor. seni önemsemeyen, göz yaşlarına değer vermeyen bir insanla ne işin var allah aşkına? sen ayrılmak istedikten sonra bal gibi de kabul eder ayrılığı. kadınların cesaretsizliğini gizlemek için söyledikleri en büyük yalan da bu "beni bırakmıyor, ayrılmak istemiyor."
Rica ederim canim swni cok iyi anliyorum cunku bende ailem karsi cimtikcca esime baglandim onsuz olamadim ida bensiz aliskanlikmi sevgimi ben adini hala koyamadim ins sevdiginde insafa gelir sana karsi gonlundwki kalbindeki beklentilerinin daha fazlasini gosterir her insan ozeldir kiymetlidir kimsenin uzmesine izin verme canim seviyo olsanda once saygi gerekir halamin cok guzel bir lafi vardir sen bir incitanesisin diye rabbim gonlune gore nasip etsin butun omrunu mutluluklarcvp yazan herkese teşekkür ediyorum belkide kendime bile itiraf edemedigim şey cesaret edememem ona çok alışmış olmam falan vs ben baska bir ilde yalnız yaşıyorum işim gereği yazın eş tayini ile Allahın izni ile ortak bi ilde bulusucaz..ailem önce istemedi ben ısrarla istedim sonra tanıyınca ailem çok sevdi saygılı vs dir aileme karşı peki ya bana karşı olmayan saygısı?? bağırıp çağırması biz anlasma yapmıstık ailesinin yanında bagırmasından sonra o sinirli olunca konusuosak tamm kapat der teli ya da konuyu ama ben kapatmadım bu kez o ısrarla kapat dedi bense kapatacak birşey yok dedim birde üstüne güldüm oda çıldırdı tabi birde hastaydı bende hatalı olabililirim ama neden ağladıgımda bana ağlama deyip beni teselli etmior Allahım kalbini yumusatsın biraz nolur kızlar dua edin biraz sans vericem olmazsa da yol...ayrılmak istedim o gerçekten istemedi bende üstelemedim kopmak istemedim çünkü seviyorum onu çok alıştım ya her sorunumu ona anlatıorum o bana yardımcı destek oluor beni anlıor offf ne yapıcam ben
Rica ederim canim swni cok iyi anliyorum cunku bende ailem karsi cimtikcca esime baglandim onsuz olamadim ida bensiz aliskanlikmi sevgimi ben adini hala koyamadim ins sevdiginde insafa gelir sana karsi gonlundwki kalbindeki beklentilerinin daha fazlasini gosterir her insan ozeldir kiymetlidir kimsenin uzmesine izin verme canim seviyo olsanda once saygi gerekir halamin cok guzel bir lafi vardir sen bir incitanesisin diye rabbim gonlune gore nasip etsin butun omrunu mutluluklar
Rica ederim canim swni cok iyi anliyorum cunku bende ailem karsi cimtikcca esime baglandim onsuz olamadim ida bensiz aliskanlikmi sevgimi ben adini hala koyamadim ins sevdiginde insafa gelir sana karsi gonlundwki kalbindeki beklentilerinin daha fazlasini gosterir her insan ozeldir kiymetlidir kimsenin uzmesine izin verme canim seviyo olsanda once saygi gerekir halamin cok guzel bir lafi vardir sen bir incitanesisin diye rabbim gonlune gore nasip etsin butun omrunu mutluluklar
Canım bence şunu netleştirmelisin kafanda: Nişanlın gerçekten ilgisiz birisi mi yoksa işlerinden dolayı bu aralar mı böyle?
Eğer gerçekten ilgisizse bu durum evlenince pek değişmez bence..Şayet ikinci şıksa sorun o konuda da senin biraz anlayışlı olman gerekiyor gibi..
Diğer konu:seni insanların içinde azarlaması.....Bence bu konuda net ol ve rahatsızlığını kırmadan ama hislerini anlatarak empati kurmasını sağlayarak belitmelisin..Çünkü bu ciddi bi kabalık..eğer genel yapısı kabaysa ve sen bu haline alışırım diyosan bilemem tabi...
Dikkatimi çeken diğer konu da senin nişanlının üstüne çok düşüyo olma ihtimalin..kendin de demişsin zaten boş vaktim çok diye..Erkekler çok üstüne düşmeye gelmiyor canım yani ya şımarıyolar ya da ilgiyi kesiyolar yani biraz kaçan taraf olmaya bak derim kolay gelsin :))
hiç kimseye eyvallah deme eger firsatin varsa koluna bir altın bilezik tak ve sende aynı seviyede ol. erkekler sen alttan aldikca ustune binmeyi cok iyi bilir.kendini asla hor gorme bence bir ise gir. seni seivyormu sevmioymu bilemem.ama kimsenin kimseyi azarlamaya hakki yok onu biliyorum.ezdirme kendini arkadasim. nasil baslarsa oyle gider.ona gore kendini yetistir. eger arkadaslarinin yaninda beni azarlasaydi eger kocam 2 hafta yuzune bakmazdim.onuda soliim
cnm teşekkür ederim saolasın insaallah hersey yoluna girer benim odunda duzelir ayrılmak kopmak istemiyorum çünkü çok istedim onunla olmayı herşeyin hayırlısı insaallahhhh aradı konustuk geçte olsa uzlaştık tekrarına tahammülüm yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?