ben çoğunluğun fikrine katılmıyorum sanırım...benim eşimde anlattığınız modele yakın...her erkek şiir gibi olamıyor malesef bizde flört ederek evlendik birbirimizi tamamen tanıdık nişanlıyken hiç beni anlamazdı aynı bahsettiğiniz şeyleri yaşadım (flört ederken yoktu tabi böyle durumlar) sanırım bi tür egemenlik göstergesi...evliliğimizin ilk bir yılı çok zordu çok kırgınlıklar yaşadık defalarca ayrılmanın eşiğinde döndük...ama sanırım ben çok çabaladım şimdi tamamen farklı bir adam ilgi ve şefkat yönünden çok değişti sevdiğini zaten bilirdim ama şimdi hissedebiliyorum derinden...evet zor bir süreç...herkeste değşibilirmi bilmem ama bana göre mücadele edilebilecek bir durum
merhaba bence sende ona aynisini yap. soguksa soguk ol dunya onun etrafinda donmesin cok simartirsan vallahi alisir sonra uzulen sen olursun.o aramadan arama hakliysan sesini sende yukselt altta kalma onun sana yaptigini yaparsan belki anlar.baskalarinin yaninda sana bagirmasina izin verme en buyuk terbiyesizlik ve saygisizlik tahammul edemem katiyyen. acikca konus ilerde duzelir sanma bende alti yilllik evliyim
eh biraz tecrube edindik sayilir evlilik saygi ve sevgi yle guven le yurur tabi karsilikli olucak. mutlu bir evlilik yaparsin insallah......
yol yakınken don derım cunku ınsanın sevgıye aska ıhtıyacı var ne zmana kadar bır tek sen dusunceksın kı ıplewrı cabuk elıne vermısın sen canımm zor bı karar evl9ılıkte cok zor dusunn derım ıyıce
nişanlının ilgisizliğinden çok sana ailesi veya arkadaşları varken bağırmasına takıldım ben. ya öfkesine hakim olamayan biri ya da size verdiği değerde bir sıkıntı var... ama her iki durum da kabul edilir gibi değil. bi süre ilgisiz kalacağını söylemişsin bence bunun arkasında dur ve mutlaka yap, bakalım bu durumda değişecek mi yoksa senin ilgisizliğin bile ilgisini çekmeyecek mi. eğer öyle olıursa seni çok da umursamıyor olduğunu düşünürüm.
Erkeklerin dönem dönem böyle ilgisizlikleri oluyor, kimisinin aklı başına gelirken kimisi devam ediyor. Sen çok üstüne düşüyorsun sanırım, geri çek kendini biraz ilgilenme bu sefer o senin üstüne düşecek. Ama bu da çare olmazsa değiştiremezsin daha. Bağırma olayına girmiyorum bile, sessiz kalırsan devamı gelir.
henüz evlenmemişken kendini bu kadar mutsuz hissediyorsan ki nişanlılık dönemi çiftlerin en mutlu olduğu dönemlerdir, nişanlınla gerçekten evlenmek isteyip istemediğini bir düşün derim.
kızlar nişanlımla görücü usulü nişanlandık görüşük ettik 8 9 ay ailemin bilgisi dahilinde birbiirimizi tanıdık 2012 ekiimde tanıstık 2013 eylülde nişanlandık sorunum şudur ki nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama nişanlım bana pek ilgi göstermiyor gibi çalılıyo işleri yoğun konusuyoruz üstüne gidiyorum bana sürekli seninle konusamam işlerim oluo dio tartışıyoruz bugünde yine tartıştık arkadasları vardı onların yanında bana bağırdı vs ve teli kapattıı sonrasında özürde dilemedi daha öncede ailesinin yanında bana bagırmıstıben yalnız yasadıgım için bos vaktim çok ve sıkıldıkça ona yükleniorum sanki ( ayrı şehirlerderdeyiz kaç ayda bir görüşüyoruz ben daha fazla özlüyorum sanki ona göre canım sıkkın kızlar tartıstıgımızda üstüme düşmüyor yatıp uyuyor hemen çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum üstüne fazla düştüğüm içinmi oluyor acaba kızlar sizin iletişiminiz nasıl nişanlınızla eşinizle ben mi abartıyorum acaba bide artık konusacak bişeyde bulamıyoruz sanki Allahım yardımcımz olsun
Canım ben 4 yıllık evliyim severek evlendim ve hala çok seviyorum eşimi
Sana yardımcı olmak isterim ama söyleyebileceğim tek şey evlenince hiçbirşeyin değişmeyeceği
Yani bu adam umursamazsa yine umursamaz olacak başkasının yanında sana bağırıyorsa yine bağıracak
Ve sen hep senin onu daha fazla sevdiğini özlediğini düşünüp üzülüp durcaksın
Umarım herşey yoluna girer belki de erkekler çok takmıyorlar kafalarına bizim kadar duygusal değiller en azından benimki öyle
kızlar nişanlımla görücü usulü nişanlandık görüşük ettik 8 9 ay ailemin bilgisi dahilinde birbiirimizi tanıdık 2012 ekiimde tanıstık 2013 eylülde nişanlandık sorunum şudur ki nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama nişanlım bana pek ilgi göstermiyor gibi çalılıyo işleri yoğun konusuyoruz üstüne gidiyorum bana sürekli seninle konusamam işlerim oluo dio tartışıyoruz bugünde yine tartıştık arkadasları vardı onların yanında bana bağırdı vs ve teli kapattıı sonrasında özürde dilemedi daha öncede ailesinin yanında bana bagırmıstıben yalnız yasadıgım için bos vaktim çok ve sıkıldıkça ona yükleniorum sanki ( ayrı şehirlerderdeyiz kaç ayda bir görüşüyoruz ben daha fazla özlüyorum sanki ona göre canım sıkkın kızlar tartıstıgımızda üstüme düşmüyor yatıp uyuyor hemen çok üzülüyorum ne yapıcam bilmiyorum üstüne fazla düştüğüm içinmi oluyor acaba kızlar sizin iletişiminiz nasıl nişanlınızla eşinizle ben mi abartıyorum acaba bide artık konusacak bişeyde bulamıyoruz sanki Allahım yardımcımz olsun
Ben ona ayrilalim skldm bu davranislarndan dedim kaç kez ama kabul etmiyor ayriligi bana biraz once msj atti sacma sapan konustun bende bagirdim diye bende sacma sapan konusuyorsam beni arama dedim oda tamam aramam dedi kizlar napayim ya of hatasinin farkinda degil hâlâ usTe cikmaya calisiyor
ilginc,ilgisiz erkekleri anlamıyorum canım degismez..
nasıl baslarsa öyle gider.. görücü usulü evlendim .. :123:
nisanlıyken arama artık beni diyordum ..
ilgisizliğinden ötürü gözden gecircem iliskimizi de :26:
evlilikte düzelmez.sizin anlattığınız özellikler nişanlı değil de
sanki evli bir erkeğin davranışları.
hiçbirşey yapma.kesinlikle arama.
sen değil o uğraş versin.
bu şekilde alıştırma yani,hatasını anlasın,özür dilesin.
yoksa üzülen taraf hep sen olursun.
ben de yalnizim diye sürekli esime yükleniyordum ban tavri baya degismisti. simdi biraz cool takiliyorum trip de degil. iste oyaliyorum kendimi baska seylerle o özlesin biraz...
maalesef evlenince daha ilgisiz oluyorlar negatif yönde değişim oluyor daha çok
arkadaşa aynen katılıyorum 6 yıllık evlıyım 11 yıldırda beraberiz..
canım bende nişanlıyım ve 1 senelik bir ilişki bizimki de emin ol erkekler bizlere göre biraz daha rahat ve biz kadar ince düşünmüyorlar.. sanki dünya da birtek onlar çalışıyor onlar yoruluyor ve dünyayı onlar kurtaracak sanırsınfazla üstüne düşme sende kafana da takma demiycem çünkü takılıyor ister istemez.. bizde bi müddetten sonra öyle konuşacak konu bulamıyoruz artık saçmalamaya başlıyoruz ve sonunda birbirimizden biri kızıyor artık kendi haline bırakmaya calısyorum bende.. ama çok şükür ki benim nişanlım kızdıgımı yada üzüldüğümü hissettiğinde o an yatıp uyusa bile sonradan gönlümü almayı biliyor.. kısacası sende onun kadar rahat ol öyle davran üzülme inşallah herşey güzel olur siizn için
çok stresli bi işi mi var..belki kafası gün boyunca doluyordur..
Evlenince artar, azalmaz genelde
Tartışabilirsiniz, herkesin ilgi gösterme şekli de farklı da olabilir
Ancak başkalarının yanında kimse kimseye bağırmamalı, olayı ikiniz sadece kendi aranızda çözebilmelisiniz.
canım ben olsam böyle bir tavrı kaldıramazdım, hem herkesin içinde beni rencide edebilen biri olsun hem hatasını kabul etmesin, umursamaz olsun... bana göre değil. nişanlını en iyi tanıyan sensin düşün tüm artılarını eksilerini düzşün hatta bir kağıda yaz artıları şunlar eksileri şunlar diye o zaman ne yapman gerektiğin netleşir.
benim bildiğim ve yaşadığım ; çiftler bekarken birbirleriee karşı daha nazik daha ilgili daha hayrandırlar.evlendikten sonra bu zmanla azalıyor, sevgi azalmasından deği kastım.ister istemez ilgi azalıyor, misal sen onun her ahlini biiyosun eskiden seni onu pijamalı görmek heyecanlandırıken evlenince of biraz daha özense diyebiliyorsun.şimdi nişanlın sana tersleniyorsa evlenince bu dahada artacaktır diye düşünüyorum üzülmemen adına bunu engellemeni önerebiirm naçizhane.özlem konusunda bir kadın gibi yapamıyor erkekler.
şunu unutmayın asla çıkma döneminde nişanlılık döneminde ya bu düzelir dediğiniz her huy davranış vs evlenince daha beter olur da düzelmez....nacizane fikrim imzayı atmadan nişan yüzüğünü çıkarmanız zira sizi bu dönemde takmayan imzayı attıktan sonra hiç takmaz
Ben de nişanlıyım ve size verebileceğim tek tavsiye kısasa kısas. Yani Sizin canınızı sıkan ne davranışı varsa ona aynı davranışı sergileyin ve sonra anlasın sizin hissettiklerinizi o kadar da ilgi gösterip bunaltmayın neden aramıyorsun neden ilgi göstermiyorsun diye o arasın şu an konuştuklarımızı o biraz beyninin yorarak düşünsün. Sonra aradaki farkı konuşalım tekrar iyi geceler
Oneriliriniz için sagolun kizlar aramiyorum aramakta gelmiyor zaten içimden dünki yaptiklarindan sonra of kizlar ya moralim sifir benim gozyaslarimin bir onemi yok onda bu da beni cok uzuyor agladigimi gordugu halde hic bisey yapmiyor çok ruhsuz ya Allahim kalbine biraz incelik versin insaallahNisanliyken aynı şeyleri yaşadım, evlendim ve değişen bisi yok. Umursamaz olun. Sensiz olamam duygusu yansıtmayin. Aramayın o arasın. Kısa da konuşsa trip atmayın. Erkekler con önemsendilleri zaman egolari tavan yapıyor. Mesela aradığında işiniz yoksa bile şu an uygun değilim sonra görüşelim falan deyip kapatın telefonu. Oturup sorgulasin biraz. Senin değişmeye başladığını düşünsün. Kaybetme korkusu olmadan erkeklerin ilgisini çekmek imkansız gibi bisi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?