Nişanlı

dlnmss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
140
50
13
Yeni üyeyim. İlk sorum. Nişanlınızdan hiçbir zaman bişey talep etmeyen birisiniz ve kırk yılda bir şey beğenip (saat) güzel bir dille ne kadar güzel olduğunu vs vs alalım mı demişsiniz ve verdiği cevap İHTİYACIN MI VAR ( saatim hiç yok biliyor) sonrasında benim hayıflanmam ve ardından İLERDE BAKARIZ mesajı. Sizce bu nedir ağladım ya bende mi sorun yoksa ben nerde hata yapım

Yeni üyeyim. İlk sorum. Nişanlınızdan hiçbir zaman bişey talep etmeyen birisiniz ve kırk yılda bir şey beğenip (saat) güzel bir dille ne kadar güzel olduğunu vs vs alalım mı demişsiniz ve verdiği cevap İHTİYACIN MI VAR ( saatim hiç yok biliyor) sonrasında benim hayıflanmam ve ardından İLERDE BAKARIZ mesajı. Sizce bu nedir ağladım ya bende mi sorun yoksa ben nerde hata yapım
Uslup hoş değil. Maddi sıkıntıları var mı ? İstediğiniz saat kaç tl ? Tabi bu soruların önemi yok. Çok çok pahalı birsey istemiş olsanız bile daha kibar daha tatlı bir şekilde cevap verebilirdi. Durumunuz yerinde kendiniz alın kimseye minnet etmeyin. Ben evlenene kadar hep öyle yaptım

****Nisanliniz ince düşünmeyen hediye almayan kaba bir adam olabilir.Bu yüzden ilişkinizi sorgulayabilirsiniz.

****Ama saat ihtiyacınız varsa kendi ihtiyaclarinizi kendiniz almalısınız.Evli değilsiniz sizin ihtiyaclarinizi almak zorunda değil.

Uslup hoş değil. Maddi sıkıntıları var mı ? İstediğiniz saat kaç tl ? Tabi bu soruların önemi yok. Çok çok pahalı birsey istemiş olsanız bile daha kibar daha tatlı bir şekilde cevap verebilirdi. Durumunuz yerinde kendiniz alın kimseye minnet etmeyin. Ben evlenene kadar hep öyle yaptım
Dırumu çok iyi ama beni kırdı çokta bişey değildi :( parası

****Nisanliniz ince düşünmeyen hediye almayan kaba bir adam olabilir.Bu yüzden ilişkinizi sorgulayabilirsiniz.

****Ama saat ihtiyacınız varsa kendi ihtiyaclarinizi kendiniz almalısınız.Evli değilsiniz sizin ihtiyaclarinizi almak zorunda değil.
Ben aslında denemek için yaptım bu zamana kadar bişey istemedim bakalım nasıl olacak diye. Aslında bu adam bana sevgiliyken benim haberim yokken hep altın kolye alırdı 14 ayar da olsa o zaman öyleydi. Ben anlam veremedim. Kendisinin saati varken ben kendisine ekstra aldım sevgililer gününde demedim ki ihtiyacı yoktur :(

Ben aslında denemek için yaptım bu zamana kadar bişey istemedim bakalım nasıl olacak diye. Aslında bu adam bana sevgiliyken benim haberim yokken hep altın kolye alırdı 14 ayar da olsa o zaman öyleydi. Ben anlam veremedim. Kendisinin saati varken ben kendisine ekstra aldım sevgililer gününde demedim ki ihtiyacı yoktur :KK43:
Tamam işte sen sevgililer günü hediyesi almışsın içinden gelmiş onun içinden gelmiyor demek ki.
Sevgiliyken alıyormuş şimdi işler ciddileşince rengini belli etmiş sana ben buyum diyor evlendikten sonrası için sinyal veriyor artık gerisi sana kalmış

hayır ben şimdi istiyorum bana hediye et de nişanlın sonuçta bak bakalım alırsa evlen almazsa oo demekki evlendiğimizde beni herşeyden mahrum bırakıcaksın diyip 3 5 gün 1 hafta konuşma. Ben çalıştığım için herşeyimi kendim alırdım 1 ayda 5 ayakkabı aldığımı bilir eşim bazen sırf alışsın diye onun kartından aldığım elbiselerim de olurdu biraz zorlanırdı ama alıştı açtım onu ay sen cimrisin falan derdim hala bişey olduğunda cimri diyorum alınıyor :D :D

Tamam işte sen sevgililer günü hediyesi almışsın içinden gelmiş onun içinden gelmiyor demek ki.
Sevgiliyken alıyormuş şimdi işler ciddileşince rengini belli etmiş sana ben buyum diyor evlendikten sonrası için sinyal veriyor artık gerisi sana kalmış
😥

Neden nisanlinizdan beklenti içine girdiniZ? Nisan alişverisi falan olur adet uygularsinz hadi seçer soylersiniz falan anlarimda.
Ama onun haricinde ne bileyim nisanliyken de hiç öyle bi bekentim olmadı. Evliyken bile çok zor alıştım ilk yıllar istemeye almaya .
Şurasi da ilginç siz hadi soylemişsiniz oda ayri bi kaba olmasa bile daha naif bi şekilde soylemeli. Tam bulmusunuz birbirinizi gibi sanki🙈

Dırumu çok iyi ama beni kırdı çokta bişey değildi :( parası
Canım benim kendi düşüncem ister evet eşeek gibi alacak diyip talep edersin istersen de benim senin alacagın şeye ihtiyacım yok diyip kendi işini kendin halledersin. Kocan olsa yorumum daha farklı olurdu. @Matmatass arkadaşımında söylediği gibi ortada nikah yok almak zorunda değil.

Neden nisanlinizdan beklenti içine girdiniZ? Nisan alişverisi falan olur adet uygularsinz hadi seçer soylersiniz falan anlarimda.
Ama onun haricinde ne bileyim nisanliyken de hiç öyle bi bekentim olmadı. Evliyken bile çok zor alıştım ilk yıllar istemeye almaya .
Şurasi da ilginç siz hadi soylemişsiniz oda ayri bi kaba olmasa bile daha naif bi şekilde soylemeli. Tam bulmusunuz birbirinizi gibi sanki🙈
Valla benimde nişanlılık döneminde ben bunu istiyorum dediğim tek birsey olmamıştır. Kayınpederim sağolsun kızım sana şunu alalım bunu alalım der yok baba sağol biz alıyoruz derim. Ne bilem alışmamışız 😁

Ben 4,5 yıllık evliyim bir kez bile eşime bana şunu alır mısın demedim, diyemem de.
Nişanlın da olsa eşin de olsa hediye alma gibi bir mecburiyeti yok bence. İsteyebilmek de ayrı bi cesaret doğrusu.

Back
X