Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım için görüşleriniz..

ipek13

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
3
0
16
Bursa
$mürdümmm.webp

Merhabalar, uzun süredir ara ara takip edip faydalanmama rağmen bu ilk mesajım olacak sanırım. Kasım ayında nişanım var ve eklediğim görüntüdeki nişanlığı görünce bayıldım ve aldım. :) Askı mutlaka ekleteceğim. Sizce askısı tülünden mi olmalı yoksa dantel mi. Ayakkabı da en uygun renk hangisi olur?

Çokkk güzelmişş çok asil. Ben severim zaten bu tarz şeyleri.
Maşallah şimdiden :nazar:

Eki Görüntüle 846756

Merhabalar, uzun süredir ara ara takip edip faydalanmama rağmen bu ilk mesajım olacak sanırım. Kasım ayında nişanım var ve eklediğim görüntüdeki nişanlığı görünce bayıldım ve aldım. :) Askı mutlaka ekleteceğim. Sizce askısı tülünden mi olmalı yoksa dantel mi. Ayakkabı da en uygun renk hangisi olur?

çok beğendim nişanlığınızı mutlulukla giyin :nazar::nazar: foto büyütülemiyor daha ayrıntılı bakabilseydim askı ve ayakkabı için de yorum yapmak isterdim :31:

Bende çok beğendim darısı bana inşallah benmde nişanım var :))
bence dantelinden ekletin askısını çok hoş duruyor :))
Güle güle giyin :)

çok güzelmiş güle güle giyersin inşallah :) bence askı kısmı dantel olmalı ama ayakkabı konusunda ben de bulamadım hangi renk olmalı..

Hayırlı olsun, güle güle giymeyi nasip etsin Allah :) Bence de dantelden askı yaptır. Fotoğraf büyütülemiyor ama elbisenin gögüs kısmında taşlar var sanırım. O taşların renginde bir ayakkabı bulabilirsen hoş olur bence.

Eki Görüntüle 846756

tül olması daha hoş sanki.elbise harika

Back
X