Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım Nasıl ?

Asudesuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
16
0
86
İstanbul
Elbiseme yorum yapabilir misiniz? nişanı düğün salonunda değilde konferans salonu tarzı bir yerde yapıcağız. Elbisem sizce nasıl? bu prova hali başörtüsünde taşlı aksesuarlarla süslemeyi düşünüyorum kuaförde , gri taşlı bir ayakkabı elimdede renkli bir çiçek.Bu provası sırtında gözüken açık alan kapatılacak.Yorumlarınızı bekliyorum kızlar. $aa.webp

Rengi olsun modeli olsun gayet hoş bence :)
Mutluluklar dilerim :16:

Rengi modeli hoşuma gitti, Allah içine sindirsin çok hoşmuş..
Boyu biraz kısa mı olmuş, rahat yürümek için sen mi böyle tercih ettin..

burda ayağımda platform topuklu var, benim boyum zaten uzun o yüzden bu kadar yüksek topuk giymeyi düşünmüyorum.2-3 cmlik küçücük topuklu bir ayakkabı düşünüyorum öyle daha güzel duruyor.

elbise tam oturmamış sanki vücudunuza bir de eşarbın rengini farklı denediniz mi, biraz daha koyu vs. bi hava katar
böyle çok sade

modeli biraz daha hareketli olabilirdi.çok sade.bir de rengi çok soluk.fizigin güzel.daha şık bişey olablir

o zaman hareket katmak için eşarp rengini bi ton koyultun. boyle tam olarka olmamış eksik bi şey avrmış gibi duruyor.
hayırlı olsun, mutluluklar :)

eşarp rengini değiştirerek değilde eşarbı bağlarken kullanıcağım taşlarla renklendirmeyi düşünüyorum. birde daha canlı tonlarda nişan çiçeği ile daha hareketlli olucak.

Back
X