Nişanlığımın rengine bir türlü karar veremedim yardımcı olur musunuz?

ada26

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
26
0
16
Eskişehir
merhaba arkadaşlar nişanlık rengi konusunda kafam çok karmaşık yorumlarınızı bekliyorum.ben bronz tenliyim. petrol mavisi yeşil ve mercan rengi düşünüyordum gelinlikçim somon rengi (pudranın bikaç ton açığı) yapalım dedi ama hala kararsızım sizce ne renk olabilir hangisini seçmeliyim?

Canim saclarin ne renk ? Bronz tene somon rengi pudra pembesi tonlar daha guzel oluyor bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

somon gayet güzel bir seçim, nedense birden gözümde straplez kabarık olmayan bir model canlandı

zümrüt yeşili mükemmel bi seçim bence canım allah mutlu etsin:1:

Somon tercıhlerın arasındansa ama bnce mor farklı ve cekıcı karar senın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende esmerim saçlarım koyu renk actigim konularda nisan hazırlıklarında yanlış hatırlamıyorsam kullanılan kumaş rengi var çok ta güzel oldu bi bak istersen fikir olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar nişanlık rengi konusunda kafam çok karmaşık yorumlarınızı bekliyorum.ben bronz tenliyim. petrol mavisi yeşil ve mercan rengi düşünüyordum gelinlikçim somon rengi (pudranın bikaç ton açığı) yapalım dedi ama hala kararsızım sizce ne renk olabilir hangisini seçmeliyim?

kesinlikle somon yaptırmalısın ama somonun daha koyu bir tonu var onu yaptırabilirsin bende nişanlığımda somon kullanmıştım ve harika olmuştu hatta örnek olarak resim atabilirim umarım beğenirsin :18::21::21: $10408057_10204077136679212_6773004171076776114_n.webp

Back
X