• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişanlıkkk mı desem ne desem

zuzu88

Kuş konuşsa uçarmıydı?
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
1.597
1
641
36
İstanbul
merhaba kızlar evde söz nişan bir arada olacak bu abiye uygunmu sizde abartılımı? :46:

$fotoğraf 2.webp

$fotoğraf 3.webp:nazar:

YOK abartılı degilde. acıkca yazmak gerekirse rengi pek güzel degil. tabi siz begendiyseniz bize mutluluklar demek düşer. güle güle giyinin.

teşekkür ederim kızlar bgn karar vericem alıcam galiba bgn hayırlısı bakalım:37:

Canım elbisenin göğüs kısmının kesimi ve bel bölgesinin biraz kısa olması sebebiyle basenlerini olduğundan fazla göstermiş
Çok kilon olmamasına rağmen olduğundan fazla kilolu çıkmışsın

Birde saç rengine güzel durmamış bu mavi ya simsiyah saçta yada açık sarı saçta güzel duruyor.

Ben pek sevmedim :((

Öncelikli renklerin Altın sarısı ten rengi gibi , yada siyah diyorum

Basenler çok abartılı, Söz nişan içinse çok abartılı bir renk .. Ama normalde güzel :34:

ben çok beğendim, özellikle rengini. hem moda bir renk, saçınıza da uymuş. ayrıca abartı diyenleri anlamıyorum, millet kırmızı veya daha cırtlak renkler giyiyor

saolun yorumlarınız için kızlar.ama kafam karştı çok tezat yorumlar ya:4: :4: :4: elbisenin modeli balık olduğu için evet basenler ön planda ama itici mi duruyor bilemedim.birde elbise bana göre oldukca kapalı buna açık saç olmaz değil mi

saolun yorumlarınız için kızlar.ama kafam karştı çok tezat yorumlar ya:4: :4: :4: elbisenin modeli balık olduğu için evet basenler ön planda ama itici mi duruyor bilemedim.birde elbise bana göre oldukca kapalı buna açık saç olmaz değil mi

bence abartılı değil ama basen kısmı hoş durmamış sanki :26: başka alternatiflerin var mı

açık saç dantelleri kapatır tatlım. bu elbiseye toplu saç gider:31:

kaca aldın bu elbıseyı zuzu

ben bunu tercih etmezdim. kendi nişanımızda düğünümüzde kadınsı değil masum, tatlı, melek gibi bir görüntü vermemiz gerektiğine inanırım. bu çok kadınsı göstermiş sizi. daha sade ve sevimli renkler, desenler hoş durur gibi.. benim kendi nişanım da evde oldu ve acaip sade bir kıyafet giydim, beğenmeyen de çıkmadı. bu sene herkes neden mavi giyiyor diye düşünüp, gül kurusunu tercih etmiştim:16: nerdeyse bütün arkadaşlarım kendi nişanında bu maviden giydi :44:

Back
X