ben olsam böyle bir dilekte bulunmazdım. ayrılabilirler ama sonuçta öyle yada böyle o adam eğer eski sevgilinse bir şekilde seni bırakıp başkasına gitmiş. ondan ne hayır gelir ki artık. dönse ne olur. bırak gitsin evlensin. seninde bir gün karşına düzgün biri çıkar mutlu olursun. yerine koy kendini. sanada beddua gelse ve ayrılsan ne fena bişi...
Diğer konularından anladığım kadarıyla bayanın kendinden 15 yas buyuk bi beyle sadece yatak ilişkisi bulunuyormus ama bu bayan adama asık olmus. Adam da nişanlandıktan 5 gün sonra falan sanırım tekrar bu bayanı aramıs ama tekrar cinsel beraberlik için sanırım. Bu bayan da aşık olduğu için karşı tarafın nişanlısından ayrılıp ayrılmayacağını buraya danışıyor
diğer konularında da sordular cevap vermedin.
yaşını ve naptığınızı söylermisin?
okuyormusun çalışıyormusun?
yaşına söylersen ona göre yorum yapmak daha kolay olcak bizler için
ben özet geçiyim
arkadaşın kendinden 15 yaş büyük bir sevgilisi varmış. sevgilide değil sadece aralarından cinsellik varmış. adam yatmak için arıyormuş.
bu adamla takılmış bir süre sonra adam başkasıyla nişanlanmış. nişanlandıktan 4-5 gün sonrada bu kızımızı aramış adam. sanıyorum ki malum sebep için.
kızımızda kullanıldığını düşüünyor, adama beddualar ediyor saydırıyor. şimdi nişanlısı ile ayrılması için beddua ve dua falan ediyor.
bunu soruyor şimdide :)
ben özet geçiyim
arkadaşın kendinden 15 yaş büyük bir sevgilisi varmış. sevgilide değil sadece aralarından cinsellik varmış. adam yatmak için arıyormuş.
bu adamla takılmış bir süre sonra adam başkasıyla nişanlanmış. nişanlandıktan 4-5 gün sonrada bu kızımızı aramış adam. sanıyorum ki malum sebep için.
kızımızda kullanıldığını düşüünyor, adama beddualar ediyor saydırıyor. şimdi nişanlısı ile ayrılması için beddua ve dua falan ediyor.
bunu soruyor şimdide :)
Bu forumda genelde bu soruyla hiç işim olmadı, duyguları anlamaya ve yardım etmeye çalıştım ama arkadaşım tüm konularını okudum . Senin yaş kaç allasen??