- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
-
merhaba kızlar ..
Benimde aklıma takılan sürekli meşgul eden ve başkalarının buna nasıl yaklaştığını duymaya ihtiyacımın oldugu bı derdım var.
yaklaşık 5-6 aydır nışanlıyız ve nısanlılık surecı oldukca zor ve yorucu bı surec yasayanlar bılır kımseyı memnun edemedıgınız ıcın hep arada kalan sız olursunuz ve bu da uzerımıze bı yuk oluyor. ben bu yaz sonunda evlenmek ıstıyorum 1 yıl nısanlı kalmıs olucaz ama nısanlmda bu yaz yapamayız cok zor olur obur yaza kalsın rahat rahat yapalım dıyor ıkımızde aılelerımızden destek almıcaz cunku herseyı para bırıktrp yavas yavas kendımız yapmak ıstıyoruz oda yaza kadar yetısmez obur senye kalırsa daha cok ıcımıze sıner daha ıyı olur boyle kendımızı cok sıkmamız lazım ve cok zorlanırız dıyor. bende obur yaz konusunda cok uzun olacagını dusunuyorum nısanlılık gıbı zor bı surece +1 yıl daha nasıl katlanıcam dıyorum :/ ve bu benı uzuyor hep boyle sorunlarla karsılasanlar olmustur nasıl aştınız naısl davranmam lazım baskıda yapmak ıstemıyorum ona ama kendımde uzuluyorum hevesım kacıyor sorunlar oldukca
merhaba kızlar ..
Benimde aklıma takılan sürekli meşgul eden ve başkalarının buna nasıl yaklaştığını duymaya ihtiyacımın oldugu bı derdım var.
yaklaşık 5-6 aydır nışanlıyız ve nısanlılık surecı oldukca zor ve yorucu bı surec yasayanlar bılır kımseyı memnun edemedıgınız ıcın hep arada kalan sız olursunuz ve bu da uzerımıze bı yuk oluyor. ben bu yaz sonunda evlenmek ıstıyorum 1 yıl nısanlı kalmıs olucaz ama nısanlmda bu yaz yapamayız cok zor olur obur yaza kalsın rahat rahat yapalım dıyor ıkımızde aılelerımızden destek almıcaz cunku herseyı para bırıktrp yavas yavas kendımız yapmak ıstıyoruz oda yaza kadar yetısmez obur senye kalırsa daha cok ıcımıze sıner daha ıyı olur boyle kendımızı cok sıkmamız lazım ve cok zorlanırız dıyor. bende obur yaz konusunda cok uzun olacagını dusunuyorum nısanlılık gıbı zor bı surece +1 yıl daha nasıl katlanıcam dıyorum :/ ve bu benı uzuyor hep boyle sorunlarla karsılasanlar olmustur nasıl aştınız naısl davranmam lazım baskıda yapmak ıstemıyorum ona ama kendımde uzuluyorum hevesım kacıyor sorunlar oldukca
Kizlar bende seneye nisanlanmayi dusunuyodum ama bu sozlerden sonra bi irkildim .... allah askina noluyor nisanliyken ? Bi acsaniz...
Olan şu ki uzun süre nişanlı kalmak yıpratıyor canım insanı.. Hani şöyle diyim, evine girip çıkıyor her hareketini biliyor. Evlilikten tek farkı aynı yatakta yatmamak oluyor. En azından benim açım böyle.. Nişanlılık ne kadar kısa sürerse ömür o kadar uzun oluyor.
İnsanda bi süre sonra bunalma vs. gibi durumlar oluyor. Ufacık birşeyde bile tartışma çıkabiliyor, sen onu öyle istedin, ben öyle istemiyorum gibi düşünün..
Benim elimde olsa, bi de askerlik olmasa 5 ay da evlenirdim diyebilirim
size fazlasıyla katılıyorum eğer askerlik olmasaydı 4-5 ay içinde bende evlenmek isterdim.. nişanlılık beni çok gerdi..
katılıyorumm..ben de bu yüzden askerlikten önce nişanlanmak istemedim..
Beni anlayan birinin, birilerinin olması ne güzel
İnsan artık bunalıyor. Sanki pat diye yüzükler atılacak gibi bile geliyor bana kimi zaman..
En iyisini yapmışsın
biz bi ara direkten döndük..bende askerliğini yapmadan nişanlanmak istememiştim ama her erkek gibi klasik cümlesini kurdu ''ben askerden önce nişanlanmak istiyorum aklım sende kalsın istemiyorum'' nişanlandıkta ne oldu gitti askere burada beni sabır taşı yaptı
Ne bi arası biz hala direkten dönme çabalarızdayızNişanlının kurduğu kelimelerin ta kendisini benimkide sarfetti. Ama insan böyle olacağını düşünemiyor ki. Mesela aklımda şuan hep şu var 'askerlik bitecek bitmesine ama biz diye birşey kalacak mı?' Gerçekten seni çok iyi anlıyorum. Bi an önce bitsin şu askerlikte, bi yuvalarımızı kuralım.
Uzun dönem? Kısa dönem?
inşallah canım.. çok şükür ki kısa dönem.. uzun dönem olsaydı biz diye bir şey kalmazdı bundan eminim..
Ay ne güzel ya keşke bizde kısa dönem olaydıkAz kalmış hadi bakalım hayırlısı
canım sizin de çok az kalmış.. gelsinler bakalım normale dönerler mi benim endişem bu :18:
Ah az kaldı kalmasına ama canım.. Durdu sanki şafak iyice sıkıştırıyor
Evet bi de o sorun vardı dimi, kafamda benimde o soru dönüp duruyor. Acaba askere gitmeden önceki haline dönecek mi?
Acaba.. acaba.. acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?