- 14 Temmuz 2025
- 126
- 199
- 18
- Konu Sahibi Kaktusveportakal
Merhaba ben yapım gereği birilerinin hesap ödemesinden vs hoşlanmam. Sevgililik dönemindeyken de erkek arkdaşımla huzursuz hissettiğimi de defalarca konuştum en son o yemeği öderse ben kahve alıyordum böyle böyle süreci ilerlettik. Nişanlılık ve sevgililik sürecimiz toplamda 1 yıl oldu. Bu hafta kuzenimin yanına gittim. Kuzenim de nişanlı ilişki dinamiklerimiz çok farklı ama dışarı çıkacağız onun nişanlısı para gönderiyor ne bileyim kuzenim bir şey almak istiyor ona mesaj atıp para istiyor. Benim kendimi çok rahatsız hissedeceğim ve çok da tasvip etmediğim bir durum ama sonradan bir aydınlanma yaşadım acaba onların ki mi normal. Bundan 3 4 ay önce 2 ay kadar işe ara verdim. Bu süreçte hesabı vs o ödüyordu ben altta kalmamak için yine bir şeyler ödüyordum o da boşver çalışınca sen ödersin ben ödeyeyim şimdi falan diyordu. Benim zorlamam harici ödeme yapmama hiç müsade etmedi kartımı çıkarttıysam da kartı elimden aldı Ama hesap ödeme dışında bana hiç paraya ihtiyacım var m,ıfaturalarımı ödeyebiliyor muyum diye sormadı. Ailem destek oluyor bunu biliyor, param olduğunu ondan almayacağımı da biliyor ama ne bileyim çok düşüncesiz değil mi
Bu arada onun maaşı benim 2-2.5 katı sanırım çok kötü alıştırdım. Dün bir mağazada 1 2 parça bir şey alıyordum o da kendine bir şey beğendi sonrasında onun kartında indirim varmış diye hepsini ben ödeyeceğim dedi.pahalı değil bu arada 500tl gibi bir rakam :) Kabul etmedim kendi kartımla ödemek istedim, ama o kabul etmedi ben ısrar edince de ne olacak sen de yemeği ödersin o zaman dedi
Şikayetçi değilim ben yine bu şekilde ilerlesin isterim ama sanırım evlilik içinde sorun yaşayacağım.
Israr edince bu paranın aramızda lafı mı olur yemek ısmarlarsın olur biter deyince dank ettim kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olayım derken ilişkiyi aldı verdi dengesine mi çevirmişim ben ne yapacağım
Bu arada onun maaşı benim 2-2.5 katı sanırım çok kötü alıştırdım. Dün bir mağazada 1 2 parça bir şey alıyordum o da kendine bir şey beğendi sonrasında onun kartında indirim varmış diye hepsini ben ödeyeceğim dedi.pahalı değil bu arada 500tl gibi bir rakam :) Kabul etmedim kendi kartımla ödemek istedim, ama o kabul etmedi ben ısrar edince de ne olacak sen de yemeği ödersin o zaman dedi
Şikayetçi değilim ben yine bu şekilde ilerlesin isterim ama sanırım evlilik içinde sorun yaşayacağım.
Israr edince bu paranın aramızda lafı mı olur yemek ısmarlarsın olur biter deyince dank ettim kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olayım derken ilişkiyi aldı verdi dengesine mi çevirmişim ben ne yapacağım