NİŞANLILIK DÖNEMİ ! REZİLLİK

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Mrblar hanımlar bana bi akıl verin artık çıldırıcam ! nişanlım asker 88 günümüz kaldı. allah kimseye böyle bir imtihan vermesin çünkü cidden çok zor.nişanlım artık haddini aştı küçük bir tartışma çıktı o tartışma büyüdü bana arkadaşlarına instagram'dan mesaj atarım seninle birdaha görüşmesinler dediki ben dışarı çıkıp gezen biride değilim.neden böyle birşey dedi derseniz arkkadaşlarımlada oturup saatlerce sohbet edip nişanlımı asla ihmal eden biride değilim ki bunu birkez daha yapmıştı.neyse instagram'dan bütün arkadaşlarıma msj atmıs birdaha Nişanlımla yani(Benimle) Görüşmeyin kalbinizi pis kırarım diye yazmıs ortada arkadaş muhabbetine girip kavga dahi etmedik Neyse bende sinirlendim aradı beni açmadım bana msj attı evli arkadaşlarınada msj atıcam seninle görüşmesinler diye kızlar hiç sinir krizine girdim.beni aradıgında anneme verdim telefonu annem bi güzel kızdı ona .Benim arkadaşlarım beni aradı ne oluyor diye benim instagramım çalınmış dedim o msj atan Nişanlım değildi diyede utancımdan yalan söyledim arkadaşlarıma.kızlar ben sürekli onun için birşey yapma peşindeyim bi işi yok dikkat çekende bi kızım kendimi havalı yada övmek değil ama kalkıp sevdim dedim nişanlandık her koşulda askerde bekledim. o izmirde asker ve annaaneside orda oturuyor kaynanam annesinin yanına gidince oğlumu göreyim edeyim demez bi tepsi börek çörek yapimda oğlum aynı memleketeyiz ona götüreyim demez ben burdan ona tişört alıyorum pohaça yapıp yolluyorum ama o bana .sen bana ne yaptın ki diyo 2 gündür konusmuyorum tabi kendisi aradı ama sen bizi rezl ettin dedim.Beni akşam arıyacak sizce tepkim nasıl olsun ? Şimdiden teşekkür edeirm kızlarr yardım ediinn ve lütfen acımasız yorumlar yapmayın cidden kötüyüm

Çok büyük terbiyesizlik etmiş ne hadle arkadaşlarınıza mesaj atıyor? Bu bayağı hayatınıza müdahale etmeye başlamış bunun sonunu iyi görmüyorum inşallah sadece asker psikolojisidir diyeceğim de benim nişanlım Silopi'de askerlik yaptığı halde arkadaşlarıma kadar konuları uzatmadı hiç. Askerlik psikolojisi bir yere kadar nazlanmadır falan filandır geçer gider ama arkadaşlarınıza sizi rezil etmek nedir? Ona biraz bahsedin İzmir askerlik için rahat bir yer arkasına saklanmasın da böyle şeylerin. Çok şımartmışsınız.

ben şımartmıyorum aksine lafımı eksik etmiyorum canım ama yaptıkları olgunca olmadıgının bilincinde değil

Nişanlılık dönemi evliliğin fragmanı gibi... Bu dönemde yaşadığınız sorunları sakın gözardı etmeyin... Size saygı duymayan sizin adınıza karar verip edepsizce arkadaşlarınıza msj atan bi insanla evlenmeyi istiyor musunuz? Tekrar gözden geçirin evlilik kararınızı...

Butun kotu ozellikler nisanlind toplanmis hem cirkef hem nankor. Duzgun efendi biriyle evlen. Ayni evde hic cekilmez bu manyak. Nisan asamasina gelmenize bile sasirdim.

Yani kusura bakma ama... Oha! Tek tek mesaj mı atmış arkadaşlarına... saygı falan kalmamış şimdiden... değerinden fazla üstüne düştün herhalde...
burdan bakılınca öyle gözükoyor aksine ailece rahatlıkları var ama şuan ne yapmam lazım nasıl konuşayımda kırgınlıgımı belli edeyim ?

ben şımartmıyorum aksine lafımı eksik etmiyorum canım ama yaptıkları olgunca olmadıgının bilincinde değil

Canım bence sen de biraz yüz veriyorsun. Çünkü buna sen müsade etmesen senden çekinse yapamazdı. Saygısızlık senin olan hesaba yönelip senin arkadaşlarına mesaj atması. Ben olsam yıkardım orayı başına herhalde ne demek ya? Biraz sesini yükselt yeri geldiğinde, konuşma bırak anlasın değerini. Açma telefonunu falan yaptığının farkına varsın seni kırdığını anlasın.

işte bende sizden akıl alıyorum telefonu açınca nasıl bir tepki verimde bunun olgunluğuna varsın artık !

burdan bakılınca öyle gözükoyor aksine ailece rahatlıkları var ama şuan ne yapmam lazım nasıl konuşayımda kırgınlıgımı belli edeyim ?

İlk önce instagram şifreni değiştir, birdaha da verme... kırgınlığını belli edince düzelecek mi, başkalarına da mesaj atıcam diye tehdit ediyor seni... kırgınlıktan çok ciddiyetini belli et bence...

Esimle nisanlandiktan 3 ay sonra askere gitti. 6 ay askerlik yapti. Dondukten 1 ay sonra da dugun yaptik.
Cok sukur o askerdeyken bir kere bile tartismadik kavga etmedik. Hatta hep derdi seni aradigimda icim huzur doluyor butun sikintilarim gidiyor diye... o da beni hic kisitlamadi hic bir zaman guvensizlik duymadi ve bu durum evlendikten sonra da devam etti...
Simdi meselenize gelecek olursak bu tur durumlar nisanlinizin kisiligini gosteroyor. Sakin bunu askerlik psikolojisine baglamayin. Basta size guvenmiyor yanindnyokken evde koskos oturun sakin ola bir yere cikmayin istiyor... bu durum ilerde de cok sikinti yaratir size..
Ayrica aoypemeden edemeyecegim O arkadaslariniza meaaj atarak ne kadar cocukca davranmissa sizde telefonu annenize vererek o kadar cocuklasmissiniz. Sorunlatinizi kendi aranizda halletmeyi ogrenin. Boyle giderse arkadaslariniza ailenize daha cok rezil olursunuz

Bugün nişanlıyken hiçbir şey yapmadığınız halde intagrmdan arkadaşlarınıza böyle aptalca mesaj atan adam evlenince aynı eve girince neler yapmaz. Bence siz bunu bir düşünün derim. Sonunu pek iyi görmedim ilişkinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…