ben şımartmıyorum aksine lafımı eksik etmiyorum canım ama yaptıkları olgunca olmadıgının bilincinde değilÇok büyük terbiyesizlik etmiş ne hadle arkadaşlarınıza mesaj atıyor? Bu bayağı hayatınıza müdahale etmeye başlamış bunun sonunu iyi görmüyorum inşallah sadece asker psikolojisidir diyeceğim de benim nişanlım Silopi'de askerlik yaptığı halde arkadaşlarıma kadar konuları uzatmadı hiç. Askerlik psikolojisi bir yere kadar nazlanmadır falan filandır geçer gider ama arkadaşlarınıza sizi rezil etmek nedir? Ona biraz bahsedin İzmir askerlik için rahat bir yer arkasına saklanmasın da böyle şeylerin. Çok şımartmışsınız.
kimin yaşı 21 ?Off niye bu yaşta evlenmeye kalkiyorsunuz yaş 21 zeka yaşı 11
o gelene kadar birsürü mevzu olur zaten 2 bucuk ay varÖncelikle sosyal medya hesaplarını bi kapat insanları böyle taciz etmeye hakkı yok nişanlınızın. Sonra da askerden gelince mümkünse YÜZYÜZE sorunlarınızı halledin.
Yaşı 21 miymiş... eylulm geldi aklıma... erkekte evlilik için 21 yaş çooooooooooooooook erken...kimin yaşı 21 ?
burdan bakılınca öyle gözükoyor aksine ailece rahatlıkları var ama şuan ne yapmam lazım nasıl konuşayımda kırgınlıgımı belli edeyim ?Yani kusura bakma ama... Oha! Tek tek mesaj mı atmış arkadaşlarına... saygı falan kalmamış şimdiden... değerinden fazla üstüne düştün herhalde...
ben şımartmıyorum aksine lafımı eksik etmiyorum canım ama yaptıkları olgunca olmadıgının bilincinde değil
işte bende sizden akıl alıyorum telefonu açınca nasıl bir tepki verimde bunun olgunluğuna varsın artık !Çok büyük terbiyesizlik etmiş ne hadle arkadaşlarınıza mesaj atıyor? Bu bayağı hayatınıza müdahale etmeye başlamış bunun sonunu iyi görmüyorum inşallah sadece asker psikolojisidir diyeceğim de benim nişanlım Silopi'de askerlik yaptığı halde arkadaşlarıma kadar konuları uzatmadı hiç. Askerlik psikolojisi bir yere kadar nazlanmadır falan filandır geçer gider ama arkadaşlarınıza sizi rezil etmek nedir? Ona biraz bahsedin İzmir askerlik için rahat bir yer arkasına saklanmasın da böyle şeylerin. Çok şımartmışsınız.
burdan bakılınca öyle gözükoyor aksine ailece rahatlıkları var ama şuan ne yapmam lazım nasıl konuşayımda kırgınlıgımı belli edeyim ?
hayır 23Yaşı 21 miymiş... eylulm geldi aklıma... erkek için 21 yaş çooooooooooooooook erken...
burdan bakılınca öyle gözükoyor aksine ailece rahatlıkları var ama şuan ne yapmam lazım nasıl konuşayımda kırgınlıgımı belli edeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?