NİŞANLILIK DÖNEMİ ! REZİLLİK

bence sana hiç güvenmiyor böyle güvensizlik üzerine evlilikte olmaz
arkadaşlara mesaj atmak ne demek ilk defa duyuyorum
bence arkdaşlarınız da inanmamıştır instagramın çalındığına yani nişanlının attığını biliyorlardır çünkü çalınan bi hesaptan neden öyle mesaj atılsın başka şeyler yapılır yani.
23 yaşta küçük olgunlaşmamış
senin yaşın nedir
bence iyi düşün askerde ayrılık zor olabilr ama döndüğünde ayrıl derim
normalde de böylemiydi

Nişanlımla görüşmeyin diye mesaj atan, yüzyüze gelince de söylemekten çekinmez... senin bu durumdan hoşlanmayacağını bildiği halde yaptı bunu... ben böyle bir adamla evlenmezdim ki, sana şöyle yap hatasını anlasın diyeyim... sadece annesinin bile yapmadığı şeyi yapıp poğaça vs. götürüp burnunu kaldırma, izmir'de askerlik yapıyor şırnak'ta değil diyebilirim...

Coluk cocuk evcilik oynamayin Allah askina yahu. Ikinizin de hareketleri bebeler gibi. Anneniz niye alip azarliyor ki mesela, siz cocuk musunuz? Niye evlenmek icin olgunlasmayi bekleyip yine olgun adamlar bulmuyorsunuz? Bugun acilan konulari okudukca vallahi bugun siteye ortaokul cocuklari dalga gecmek icin dadanmis gibi geliyor. Ayrica bu bir imtihan degil. Sacma sapan secimlerinizi, iliskilerinizi kadermis gibi yansitmayin simdi.

Ergen ergen hareketler..
Evlencekte Çoluk Çocuga karışacak

Rezil olacağını bildiği halde çekinmeden arkadaşlarına mesaj atmış adamın gram umrunda değilsin. Sen neden uğraşıyorsun ki ?
Tepkini tabiki belli et benim sevgilim bana böyle birşey söylese ben ilk sevgilimi silerdim hesabımdan.

Evlendiğinde kapıyı üstüne kilitler bu. Kimseyle gmrüştürmez.
Ya kendi g.tü b.klu senide öyle sanıyor. Ya da sağlam psikopat havadan nem kapıyor.

Ay cok ergen yaa bunu iki gun sonra eş diye nasil insan icine cikaracaksiniz?? Hayatla bir uyum sorunu var gibi insan sosyal bir varliktir diger insanlarla etkilesim icinde olmak zorundadir ama sanirim sizinki bir bedevi

Kusura bakmayın ama nişanlınız hasta bence normal bir insan bunu yapmaz.
Resmen küçük düşürüp rezil etmiş bile isteye hem de.
Üstelik hatasını da kabul etmeyip evlilere de atmakla tehdit ediyor psikopat mıdır nedir.
Yüzüğü postalardım anında net, ayrılık konuşması bile yapmazdım böyle birine.

Askerden dönsün bi , ama evlilik için acele etme, bu tarz bi adamla evlilik çok sağlıklı olmaz, döndükten sonra bi süre gözlemleyip ayrılman daha hayırlı olur gibi

Bana saygısı olmayan,güvenmeyen bir adama yapabileceğim en doğru şey ondan ayrılmak olur.açıklama yapma gereği bile duymazdım.askerliğini yapıyor olması da bu durumu değiştirmezdi.
Henüz olgunlaşmamış ve öfkesine hakim olamayan biriyle devam edersen buna benzer sorunları hep yaşarsın.

Tek tek arkadaşlarına mesaj atması rezillik ve neden arkadaşlarına bu şekilde mesaj atmış biye onlarla görüşmeni istemiyor kıskançlık mı bşy mi geçti aranızda ? Ama konu ne olursa olsun bu şekilde davranması olgunlaşmadığını gösterir

Ne yaparsan yap değişmez. Ayrılmayı düşünmüyorsan kafaya takmamayı öğrenmelisin.

Asker psikolojisinin duygusallığı, bazen huysuzluğu ile edepsizligi, anormalligi, saygisizligi birbirine karistirmayin lutfen.. Asker kiziyim, askeri ortamlarda buyudum, cookk iyi bilirim asker psikolojisi nedir, insanlar ne zorluklar yaşar.. Karakterlerindeki yanlisliklara askerligi bahane etmesin kimse..
Ne demek insanlara mesaj atmak, seni kucuk düşürmek? Bi sorun varsa senle onjn arasindadir.. Intikam mi aliyor ne yapiyor?
Ayrica nisanlilik donemi dogru insanla olursa bence en guzel donemlerdendir.. Ay evlilik stresi, ay dugun yaklasti ondan oldu diyerek kendini baya baya gosteren kisilere bi kılıf olmus bu "nisanlilik sureci stresi"!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…