benzer sorunları ben de yaşıyorum ve 3 gün sonra düğünüm var . 6 ay önce nişan yaptık , o günden bu güne durup durup sorun çıkardılar. önce nişandan sonra bir araya geldiğimizde düğün konusunu açtı nişanlım ve ailesi bizi bu konuyla niye muhattap bırakıyorsunuz dediler. bizim durumumuz müsait değil dediler. ya 30 kişilik bir yemek yapalım ya da
bir sene sonra düğün yapalım dediler. ve o ana kadar düğünü yapmayı düşündüğümüz yer hakkında da bir şey dememişlerdi. o düşündüğümüz yer ise sırf onların maddi durumunu düşünerek seçtiğimiz bir yerdi . ama onlar orası asla olmaz dediler. şok olduk hep beraber. babam düğünsüz ben kızımı vermem dedi. sonra gittiler ,nişanlımın ısrarı üzerine tamam yapıcaz düğün diye haber verdiler.
arada bir sürü olay oldu. ..eşyalar alındı. gelinlik damatlık alındı. .davetiyeleri ben gittim kendim bastırdım ..düğüne kaldı üç hafta , bunlar dedi ki biz izmirde değil aydında yapcaz düğünü..neyse o konu yatıştı , dediler gelin kendi bulsun kuaförünü damat vericek parasını ..(ki biz bütün eşyaları herşeyi nişanlımla maaşlarımızdan artırıp artırıp aldık .onlar sadece gelinliği aldı ki ondan da şüpheliyim) sonra o konu da kavga dövüş vs geçti ...düğüne bir hafta kala dediler düğün yeri başka bir yer olsun...daha pahalı bir yeri söylediler ( ki düğün parası da nişanlımla bizim çektiğimiz krediden karşılandı) takılarla öderiz krediyi diye düşündük..
nişanlımla tartışa tartışa bir hal olduk.eridik bittik.şimdi o da ben de heyecanlı mıyız değil miyiz bilemiyoruz.
kısacası eğer senin yaşında olsaydım kendime bir şans daha verirdim belki. ayrılabilirdim. ama 30 yaşında biri olarak ve artık herşeyden endişe ediyorum. ayrılmaktan da ayrılmamaktan da ..nişanlılığını biraz uzat derim ben .. ama kimseye düşmez aslında yorum yapmak. burda kimse senin yaşadığın olayları ayrıntıları bilmiyor ve ayrıntılar gerçekten çok önemli..allah yardımcımız olsun , ne diyeyim...