- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
Sende Kendimi görüyorum. Begenmesin benim nacizane fikrim cnm. Kaynananın hic bir sözüne değer verme.çünkü hep uzuleceksin.o sana değer vermiyor. Gitmiş bakmış beğenmemiş. Kendi bilir sen kullanicaksin. Benim evim benim yuvam benim esyam en önemlisi benim kocam diyerek sahipleneceksin. Ne derse idare etmek için geçiştirme Çünkü üzerine gelecek sen oyle yaptıkça. O an konu tazeyken cevabını ver benim fikrim. Bana gore diyerek cümlelerini kur. İllaki ısrar ederse anne ben evime yakisani almak istiyorum.sana da senin evine yakisani bakarız de. Sana sormadan iş mi yaptı ornegin nikah şekeri davetiye gibi. Begensen bile begenmedim. Bizim dugunumuz olduğu için nisanlim ile biz hallederiz. Yinede teşekkürler de kestirip at. Tekrardan fikir yürütmeye açık kapı bırakma. Benimde öyle olmuştu. Biz mobilya baktık esimle. Sonra eşim bana sürpriz yapmak için gidip almış. Benimde haberim yok. Alınca söyledi. Tabi aksam eve gidince evde kıyamet kopmuş neymiş efendim. O odeyecekmis o yüzden o begenmeliymis. Görmediği mobilya ya neden para verecekmis. Birde gorumcemden bana boyle haber gönderiyor görümce de koşa koşa gelip söylüyor. Gerçi mobilyayi bile almadılar küçük bi ödeme yapmışlar sonra gidip başkasından bizim adımıza borç para istemişler. Kayzadeler ödeyecek diye ki bizim haberimiz yok. Ve bizde borcu ustlenmedik onlar da ödemedi inan düğünde takacaklarini bile bize aldırmaya kalktılar. Hayatımda bu kadar parayı seven insanlar görmedim. Onlara düzenli para versek el üstünde tutulurum ama bununda sonu yok. Bana 1 ekmek almayan onu çok gören insanlara benim verecek kefen param bile olamaz.
neden insani bu kadar yorup, bezdiriyorlar ki. Aynen fikirleri o parayi veriyorum ben begenecem. Iyi de ben kac kere yuzlerine karşı birsey beklemedigimi söyledim. Çünkü vermeseler hicbirseyi ne gosteririz ne sorariz onun farkindalar. O yüzden yardim bahanesiyle mudahale etmeye calisiyorlar. Ben hayatimda hic bu kadar saygısızlık görmedim. Kesin kuaforumle de konusmustur ozaman. Beraber gidelim konusmaya falan diyordu ben hep bahane buluyordum. Usenmeden (evine baya uzak mobilyacimiz) mobilyayi gormeye giden herseyi yapar. Cuma gosterecektim mübarek meraktan öldün mu