- 1 Ağustos 2025
- 13
- -11
- 1
- Konu Sahibi cokdusunenbiri
Herkese selam. Direkt konuya gireceğim. Sevgilimle nişanlandım. 5 aylık nişanlıyım. Annemin “bu işin adı olsun” demesi üzerine sevgilimle nişanlandım. Kiraya çıkmak istemediğim için nişanlıma ev alalım dedim alacak param yok dedi ben de bana yaptığınız altınları da dahil edersin üstüne kredi çekip alırsın dedim. Ev alma sürecinde şu an. Annem de altınları al dememe kızdı sen niye katıyorsun onları diye ama nişanlımın durumu olmadığı için en azından kendi evimiz olsun diye düşünmüştüm. Annem de bunun üzerine düğünde ne takacaklar o zaman sana dedi ben de nişanlıma “verdiğim altınları tekrar isterim düğüne kadar” dedim. Nişanlım ise o para bizde yok tekrar bilezik yapamam dedi. Ayrıca nişandan sonra nişanlımın ailesi her şeye karşı ilgisiz kaldılar ne düğün tarihi ne düğün salonu hiçbir şeyle ilgili konuşmuyorlar. Annem de bilezikler olmadan düğün yaptırmam o zaman dul kadınlar bile altınla gidiyor dedi. İkimiz de özel sektördeyiz. Şimdi annemin gözüne bu da batıyor artık olanlardan sonra diyor ki nişanlının doğru düzgün işi yok ileride çok sıkıntı çekersiniz gerekirse nişanı at diyor kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı bilemiyorum ileriyi düşünüyorum nişanlım özel sektörde ve işsiz kalsa ne yaparız diye. Ayrıca ailesinin her şeye ilgisiz kalması da beni düşündürüyor. Bu süreçlerden geçenler fikir verebilir mi