Cnm benm kuzenimin esi ve ablamin eltiside anemi...erkek olaninki biaz agirmis galiba ilac kullnaio iki cocuklari var sapasaglam..eltininde ilaci filan yok iki tane cocugu var sapasaglam..bildigim kdryla sadece cpcuklar tasiyici oluo o kdr.hatta bu cocuklarda varmi bilmiorum olsa duyardik...ama kan grubu olayini bilmiorum cnmm..du bakalim o gunler geldin bi hayrlsiiyla yarin evlendin oldu deil..eger simdi sanaa evetcnm cocugun olmaz desek burad da napcan ayrilcan mii...ilk once kafanada bi oturt iliskinii...uzme simdiden kndinii
öncelikle akdeniz anemisinin kan grubuyla bi ilgisi yok
genetik bir hastalık
çocuklarınız taşıyıcı olur
siz de taşıyıcıysanız hastalık olur
ve talasemi (akdeniz anemisi) önemsenmeyecek bir hastalık değil
nikah öncesi de taranıyor ayrıca..
mutlaka taşıyıcı mısın öğrenmen lazım
bende var mı yok mu bilmiyorum bi çok kez kan aldırdım şimdiye kadar kimse bişey demedi olsaydı derlerdi herlade gerci nikah işlemlerınde tekrar kan aldıracagım için orda ortaya cıkar hersey
Kızlar merhaba benım nişanlım akdenız anemisi ne ben ne de o bunu kafamıza takmıyoruz zaten (kansızlık hastalıgının bir ceşidi)...Bugün bı arkadas dedi ki bana sizin bebeğiniz olmaz evlenınce filan diye benım bu konuda hıc bır bılgım yok ıster istemez üzüldüm ve korktum...Ama takdir her zaman Allahındır !!! Benim kan grubum A (+) nişanlımınki de A (+) ve o arkadasımın yanındaki arkadaslarda aynısını dedi aynı gruptan ise cok tehlikeli filan dedi (ikimizde aynı gruptanız) Ama ben şöyle bılıyorum = Çiftlerden biri negatif diğeri pozitifse diye bılıyorum bana bişeyler diyin bilmedigim ıcın buraya konu açmak istedım sabahtan beri kafamı karıştırdılar aranızda bilen varsa bana bi acıklasın bu durum neye yol acar sakıncalı mı değil mi ???
Akdeniz anemisi varsa resmi nikahın yapılmaz zaten. Nişanlının tedavi olması gerekyor. Tedaviden sonra yapılır nikahınız ve kan grubuyla alakası yok. Kan grubu kan uyuşmazlığında önemlidirki sizde kan uyuşmazlığı yok.
Kızlar merhaba benım nişanlım akdenız anemisi ne ben ne de o bunu kafamıza takmıyoruz zaten (kansızlık hastalıgının bir ceşidi)...Bugün bı arkadas dedi ki bana sizin bebeğiniz olmaz evlenınce filan diye benım bu konuda hıc bır bılgım yok ıster istemez üzüldüm ve korktum...Ama takdir her zaman Allahındır !!! Benim kan grubum A (+) nişanlımınki de A (+) ve o arkadasımın yanındaki arkadaslarda aynısını dedi aynı gruptan ise cok tehlikeli filan dedi (ikimizde aynı gruptanız) Ama ben şöyle bılıyorum = Çiftlerden biri negatif diğeri pozitifse diye bılıyorum bana bişeyler diyin bilmedigim ıcın buraya konu açmak istedım sabahtan beri kafamı karıştırdılar aranızda bilen varsa bana bi acıklasın bu durum neye yol acar sakıncalı mı değil mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?