Hanımlar lütfen yorumlara dikkat ediniz, üyeleri açtıkları diğer konuları okuyup yermeyiniz.
alkol taraftarı ve işin aslını astarını bilmeden boş boş konuşan arkadaşlara cevap yazmıycam..heralde algılamada sorun var.bir önceki msj da yazdımki bana hıı şurda şunu demişsin burda bunu falan filan gibi şeyler yazmayın.oturup açıklamamı yapıcam bide..şuan benim çok ciddiye aldığım bir sorunum var ve onun derdindeyim.bana fikir veren arkadaşlarım için yazıyorum.arkadaşlar dediğiniz gibi ayrılma kararı almadım.ona bişe demedim ama kızlar bende bi yıkım oldu bu yaaa.bildiğiniz yıkım.kabullenemiyorum eşim dediğim kabullendiğim insanın ara sıra bile olsa alkol alabilmesini..aslında kabullenemediğim şuda var ki.yani bi üzgün olunca alkolü teselli olarak görmesine dayanamıyorummm.ya alkol kime teselli olmuşki sana olsun değilmi yani...şuan kendi içimde ona karşı çokkkk soğuğum çokkkk
=)
Bu ne asabiyet? yazdıkların illa işin aslını astarını bilipte yorum yazılıcak şeyler değil. Hayır insan cevap veremediğinde niye karşısındakini "boş boş" konuşan, "algılamada sorun yaşayan" tip olarak görür, enteresan.
Sen konunu "...ailem dindar, namazlarında niyazlarında olan insanlar ve görüyorum ki hiçte onlara layık olmayan biriyle nişanlanmışım...", "...benim alkole karşı olmam aile baskısından değil kendi inançlarım doğrultusuyladır...", "haram olan bişeye belkim yok, yapamam!" diye açmış olmasaydın şuan belki "çok ciddiye aldığın bu sorununun-derdinin" dermanını çözmüş bile olabilirdin. Nişanlın alkol alıyor diye ailene layık olmuyor peki sen nişanlına yada "dindar,namazlarında niyazlarında" olan ailene layık mısın? Bunu belirleyecek kişi sen misin?
Senin sorunun-derdin alkol tamam ama bu alkolün haram olduğundan dolayı değil. Sende direkt bu rahatsızlığını dile getirseydin geçmiş konuların tekrar göz önüne gelmezdi. Kişinin alkoldan rahatsız olması için illa müslüman olması gerekmiyor. Senden kimse açıklama beklemiyor kasma kendini, sen yazılması gerekenleri yazmışsın zaten zamanında.
Son olarak sana tavsiyem her yorumu sindiremiyorsan yada ne derler hım işine gelmiyorsa, bir sonraki konunda sadece istediğin cevapları yazabileceklerin yorum yapmasını iste lütfen. Diğerleride "boş boş" konuşarak, değerli vakitlerini değmeyen kişiler için harcamış olmasınlar.
Yermek?
Burası herkese açık bi yer ve insanlar bazı üyeleri merak edip diğer konularına bakıyor ki bu doğal bir şey.
Yazılanlardan bu kadar çelişkili bi durumun içinde olduğunu belirtmek yada bunun nedenini sormak yermek midir?
Zira burda uyarıya mahal verecek bi konuşmada yok.
Her cümleye uyarıda nazi kampında gibi hissettiriyor insana.
o kadar anlamaz insansınkiii site yöneticisi bile uyarıda bulunuyo ama algıda sorun var gerçekten eminim dışarda rezil hayat yaşayıp burda sanal alemde ahkam kesen bir tipsin ama inan seninle uğraşamam.evet o zaman şimdi söylüyorum yazmaaaaa.yeteri kadar açıklama yaptım mı yazmaaaaa.ben onu yaptım şunu yaptım sizce şimdi bu onlara orantılı bi konumu diye yazmıyorum sadece sorunum alkolll ve sen bundan anlayacak kapasitede değilsin yazma ok.ya da yazzz kendi kendine soru sor cevap yaz.hadi kolay gelsin
Sayın Feronia,
Evet, burası herkese açık lakin site kurallarına göre üyelerin açtığı her konuyu o konuya göre yorumlamak gerekmektedir, insanlar X üyenin daha önce kayınvalidesiyle tartıştığını anlattığı bir topiği, daha sonra açtığı benim kayınvalidem birtane topiğine taşır, kayınvaliden düne kadar kötüydü, ne olduda şimdi iyi oldu derlerse bu sadece polemiğin fitilini ateşler, ki zaten belirttiğim gibi kurallara göre açılan konular konu içeriğine göre değerlendirilip yorumlanmalıdır.
Her cümleye değil, kurallara uymayan durumlarda uyarı yapılmaktadır, ayrıca gördüğünüz gibi topikte geçmiş konular ele alındığından tartışma başlamış bile...
ne fotoğrafı anlamadım???ben foto paylaşmadım ki
Ailelerde önemli insan özüne döner canım benimAllah doğru yola getirsin inşallah nişan atmak çok zor bende yaşadım. ayrılıgın her türlüsü kötü rabbim sabrını verir inşallah. Benim nişanlım abdestli namazlıydı önemli olan insanın vicdanının neresinde oldugu canım ve gercekten Allah'tan korkup korkmadıgı.... Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?