ağlamaktan mahfoldum nedense çok ağır geldi.içeceğine bi camiye gitseydinde huzuru teselliyi orda arasaydın dedim bende ona.defalarca konuştum.en çok beni üzende bi sıkıntıda içkiye sarılması.ya biz evlenicez daha kimbilir nice sıkıntılarımız olabilir.eee her defasında ben bunu alkolden mi topluycamhelede şuan tel.i kapalı ya çıldırıyorum.bi hata yapmasından korkuyorumm.nasıl affedicem.ailem için çok üzülüyorumm benden bekledikleri evlilik bu değildi ben onlara nişan atma sıkıntısını yaşatamam.
kızlar gece boyu uyuyamadım.evet herkesin düşüncesi kendine göredir fakat benim alkole karşı olmam.aile baskısından değil,kendi inançlarım doğrultusuyladır.sabahleyin aradım nişanlımı çok üzüldüğümü söyledim.oda çok kötüydüm hala da öyleyim o yüzden evet yanlış ama içtim evet dedi.sonuçta herrzaman içmiyorum biliyosun dedi.bende iyide biz evlenicez nice sorunlarımız olabilir sen alkollemi teselli bulacaksın hep dedim oda hayır tabiki haklısın.içmemeliydim ama dün okadar kötüydüm ki kafa dağıtırım belki dedim dedi..bende ee dağıttın mı dedim oda hayır tabiki biliyorum yanlış olduğunu dedi.üstüme gelme dedi.kızlar ben eşimle her türlü maddi geçimsizliğe falan varım onun her türlü skıntısını paylaşırım onunla.amaa haram olan hiçbişeye karşı belkim yokk yapamamm.ben kendi temiz aile yapım gibi bir aile istiyorum.onların evindede asla içki falan bulunmaz tabikiii ama şunu görüyorumki nişanlımın başına biraz kötü bişe gelse içiyo.yani her morali bozukken değil amaa biraz fazla üzülünce içiyo.babam nişanlanınca demiştiki onunla her sıkıntıyı çekebileceğine güveniyosan evet de demişti bana.şimdi bakıyorum kendime ben alkolü çekemem.o asla içmiycem yok bilmem ne falan diyo tabi yine amaa bilmiyorum.onu seviyorum.bana değer veriyo Allah için isteklerim için çabalıyo herzaman falan.ayrılırsam çok üzülerek kahrolarak ayrılıcam ki ailemde onu çok seviyo saygılı bi insan.merhametli çok..amaa ben alkole eyvallah diyememmm.napıcam bilmiyorum.her an ağlamaklıyım.evet nişan atmak felekat değil amaaa bizim buralarda hele aile yapımızda hiç yok böle bişe.herkesin ailesi kendine göre mükemmeldir ama benim ailem gelenklerine göreneklerine bağlı temiz zararsız bir aile.nişanlımda kişilik olarak öle bi insan.beni çok seviyo ama bu alkol işi beni kahrediyo.evet alkolik değil ama üzüldüğünde teselliyi orda araması çok kötü gözümden düşüyor.sevgim bitiyor
Bence her şeyi kestirip atmadan bi kez daha düşün... Cihad bu demek değil midir??? Peygamber efendimiz,sahabeler zamanında nelerle mücadele etti de döndürdüler o insanları, sen bundan mı kaçıyorsun??? Bence Allah rızası için, sadece O'nun rızasını almak için yola koyulursan emin ol Allah yardımcın olacaktır... Belki de o senin, sen o nun cennete girme vesilesi olacaksınız... Kaldı ki bu şekilde davranarak onu vazgeçiremezsin.. senden gizli saklı yapmaya kalksa daha mı iyi?? Bence otur düşün biraz ve dediğimi muhakkak yap, İstihareye yatır birini, Şahmeran duası var onu da oku muhakkak... Fedakarlıklar yapılmadan mükafat görülmez, Allah yar ve yardımcın olsun....
Baskı insanı ne hallere sokuyor...
Senin konularını ve yazdıklarını görünce bir kez daha anladım.
Nişanlın alkol aldı diye namazında,niyazında ailene layık değil ama sen kızlık zarım inşallah bozulmamıştır diye yazabiliyorsun başka bir konuda. :S Bu nasıl çelişkidir anlamıyorum. Zaten sinirlenip saydırıyormuşsun nişanlına. Şüphelerine mani olamıyormuşsun, bundan da yakınıyorsun yani; birbirinize göre olmadığınız kesin bu durumda. Diğer konularını da bir daha gözden geçir, anlarsın.[/Q
neyin çelişki olup neyin olmayacağını bilecek olgunluktayım.sizinle o konu şu konu diyip tartışmıycam.şuan benim için çok öenmli bir sorunum varrrr ve onu düşünmekteyim.bu konuda fikre ihtiyacım var.yinede sağol anlamaya çalıştıysan eğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?