arkadaşlar Allah kimseyi nişanlandığına pişman etmesin ama bugün ilk kezz pişman oldum.benim ailem dindar namazlarında niyazlarında olan insanlar ve görüyorumki hiçde onlara layık olmayan biriyle nişanlanmışım.şuan kahroluyorum.nişanlım sürekli içmez ama çok zayıf karakterli bir yapısı var.nezaman ki büyük bir sıkıntıya düşse hemen alkol alır.normal zamanda ağzına sürmez her morali bozukkende almaz ama bi kötü anı olsa teselliyi alkolde buluyor.defalarca bana söz verdi.aptal gibi hep inandım ona.üstelik bugün çok tepki gösterdim ve tel.inede ulaşılmıyo şuan çıldırıyorum.o sarhoş haliyle nereye gitti ben nasıl affederim şimdi onu..nişanlıyken ayrılmak sevgililiye hiç benzemiyor aile yapım nişan atmaya falan çok karşı.nişan takılmadan önce bi ara ayrılacaktım başka nedenden dolayı ama ikna etti beni barıştım nişanlandım.şimdi keşke o zaman bitseydi diyorum alkol alması beni yaraladı kızlar.hayalkırıklığına uğradım.tüm hayallerim yıkılmış gibi hissediyorum.bilmiyorum abartıyormuyum ama ben çok kötüyüm