Nisanlim arabanin penceresinden agzindaki sakizi atiyor!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Merhaba kızlar belki birileriniz için çok da önemli bir dert değil ama bunu son birkaç defa yakaladım. Arabanın penceresinden agzindaki sakızı atıyor hem de tükürerek!! Uyardığım halde ne var diyip gecistiriyor, yani onun için önemsiz anlaşılan bu beni daha da üzüyor. İlk başlarda böyle değildi iyice kabalasti. Sizin fikriniz ne olurdu bu durumda? Ne yapardınız?
Teşekkürler.

5 yasındakı kızım yerde sakız aradı gecen gun kuslar yem sanıp yer gagaları yapısır açlıktan ölürler annecım diye dıye(
Yavrum ya kiyamam.. Böyle bilinçli bir çocuk yetistirdiginiz için ayrıca tebrikler. Ancak bunu 32 yaşındaki yetişkin bir birey düşünemiyor!

Arabada yalnızken, kimse görmüyormuş rahatlığında burun karıştıran magandalar var ya onlar geldi aklıma.
Sen yanındayken sakızı püskürterek atan,yanında olmayınca ne yapar acaba???

Arabada yalnızken, kimse görmüyormuş rahatlığında burun karıştıran magandalar var ya onlar geldi aklıma.
Sen yanındayken sakızı püskürterek atan,yanında olmayınca ne yapar acaba???
Kim bilir!
Kaba erkeklerden nefret ederim. Ama öyle bir erkekle nisanliyim..... Çok ironik!

Dün sevgilimle bankadan çıktık elinde fiş vardı yırttı yere attı. Yürümeye devam etti ben durdum. Aramızda geçen diyalog:
-Al onu
-Neyi
-Fişi yere attın onu
-Karda nerden bulcam ruzgar goturdu zaten
-O zaman ben de bankanın önünde otururum hic bi yere gitmem

Ciddiyetimi anlasin diye gittim bağdaş kurup oturdum millet yandan para cekiyor falan ben orda bağdaş kurmuşum sonra tamam dedi
Elleri kipkirmizi olmus sekilde 3 parca kagit ve pet siseyle geldi gostererek çöpe attı
Bi daha yere çöp atarsam allah belami versin dondum gidelim dedi

Hahaha:)
Yaptırım uygulamak gerekiyor bazen kesinlikle doğru yapmışsınız. Hayır yani kaç yaşına gelmiş adamlara hala adab-ı muaşeret öğretiyoruz olucak iş değil.

Sevgilim yere bir fis attim diye bana boyle davransa git fisi kendin bul deyip birakip giderim. Sevgiliniz sabirliymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…