- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 39
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Aynen öyle geneli öküz:)Bu kabalık erkeklerin hepsine has bişey sanırsam:)
Sevgilim yere bir fis attim diye bana boyle davransa git fisi kendin bul deyip birakip giderim. Sevgiliniz sabirliymis.
Hem de nasıl...Erkekleri yetiştiren biz kadınlar,acaba nerde hata yapıyoruz da,bunlar büyüyünce neden böyle oluyorlar.niye egitilemiyorlar hic anlamıyorum.kaba saba adamlardan resmen igreniyorum.
İçin sogumadimi ?
Benim de pek takar ya kuşları....Kuslara uzuldumhele yaz aylarinda o atilan sakizlar sunuyor yerlerde resmen..
Ayrıca sıcak günlerde sakız eriyor , sakızı yemek zanneden kuşların gagalarina yapışıyor ve zavallilar açlıktan ölüyor.... benim içinde ayrılık sebebi...O sakizlar bazi kuslarin ayagina dolaniyor. Ayrilik sebebi benim icin.
Not : Ciddiyim.
Mesajinizi okumadan aynısını yazmisim. Kusura bakmayınYavrum ya kiyamam.. Böyle bilinçli bir çocuk yetistirdiginiz için ayrıca tebrikler. Ancak bunu 32 yaşındaki yetişkin bir birey düşünemiyor!
Valla helal olsun bir odunu daha yontma yolunda başarılı bir ilerleme olmuş tebriklerDün sevgilimle bankadan çıktık elinde fiş vardı yırttı yere attı. Yürümeye devam etti ben durdum. Aramızda geçen diyalog:
-Al onu
-Neyi
-Fişi yere attın onu
-Karda nerden bulcam ruzgar goturdu zaten
-O zaman ben de bankanın önünde otururum hic bi yere gitmem
Ciddiyetimi anlasin diye gittim bağdaş kurup oturdum millet yandan para cekiyor falan ben orda bağdaş kurmuşum sonra tamam dedi
Elleri kipkirmizi olmus sekilde 3 parca kagit ve pet siseyle geldi gostererek çöpe attı
Bi daha yere çöp atarsam allah belami versin dondum gidelim dedi
Merhaba kızlar belki birileriniz için çok da önemli bir dert değil ama bunu son birkaç defa yakaladım. Arabanın penceresinden agzindaki sakızı atıyor hem de tükürerek!! Uyardığım halde ne var diyip gecistiriyor, yani onun için önemsiz anlaşılan bu beni daha da üzüyor. İlk başlarda böyle değildi iyice kabalasti. Sizin fikriniz ne olurdu bu durumda? Ne yapardınız?
Teşekkürler.
Benim de pek takar ya kuşları....
Maalesef çok acı ama durum böyle ona bu durumu anlatsam umursamaz bile. Onlar yaşar der....
Olayın vurgulanan noktası yere çöp atmamaktı yalnızSevgilim yere bir fis attim diye bana boyle davransa git fisi kendin bul deyip birakip giderim. Sevgiliniz sabirliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?