Nisanlim arabanin penceresinden agzindaki sakizi atiyor!

Erkekleri yetiştiren biz kadınlar,acaba nerde hata yapıyoruz da,bunlar büyüyünce neden böyle oluyorlar.niye egitilemiyorlar hic anlamıyorum.kaba saba adamlardan resmen igreniyorum.

İçin sogumadimi ?

nişanlım arabanın penceresinden kısmını okuyunca direk aklıma iffet filmi geldi yok artık dedim :)) konu zaten farklıymış. canım düğün yakınsa nişanlın özüne dönüyo olabilir hele bi evlenin bir kütükle karşılaşmassan bende insan değilim :) tecrübeyle sabîttir. hatta evlenince bende böyle valla işine grlirselerle devam eder bu. ama çokta şeeyapmamak lazım ben çok takılmıyorum. ama kuşlar için üzüldm şuan hiç öyle düşünmemiştim

ya bu da sorun mu diyeceğim ama ben de artık kendime şaşırıyorum. yani diğer herşeyi mükemmel de bir tek bu mu?

bi kere en başında neden sakız çiğniyor ki? kadın erkek farketmez başkalarının yanında sakız çiğnenmesi büyük syagısızlık bana göre.

* bir arkadaş örnek vermiş banka fişi ile, sende o an bağr arabayı sağa çek diye sonra da in arabanın önüne bağdaş kur otur o sakızı almadığın sürece kalkmıyorum de.
* arabada giderken sakız çiğne (üstelik şu tatlı yumuş sakızlardan iki tane at ağzına) çiğne çiğne uf çiğnemekten sıkıldım de çıkar ağzından sevgilinin kafasına yani saçına yapıştır elinle yay böyle. Kuşları anlar belki bi nebze.
* son olarak ayıları koruma derneğine telefon edebilirsin.

Valla helal olsun bir odunu daha yontma yolunda başarılı bir ilerleme olmuş tebrikler

Çok itici. Şimdiden böyleyse evleninceki hallerini tavırlarını düşünmek istemiyorum.
Rahatsız olduğunuzu, ondan soğudunuzu söyleyin. Sonra takip edin.

Benim de pek takar ya kuşları....
Maalesef çok acı ama durum böyle ona bu durumu anlatsam umursamaz bile. Onlar yaşar der....

empatik olmayanları sevemiyorum.
ne demek onlar yaşar.
senin boğazına sokayım yapış yapış bişi bakalım nasıl yaşıcan. üstelik çıkarmaya ellerin de varken.
biran önce soğuyun derim. çünkü sizin görmediğiniz daha neleri vardır onun.

Erkeklerin şakır şakır sakız çiğnemesi bile başlı başına itici. Üstelik birde yere atıyormuş ciddi bir şekilde uyarmalısın.

Bu yaptığı hareket çok kaba evet ancak bu ayrılma sebebi değildir. Ayrılma sebebi , yanlış olduğunu söylediğiniz halde ve bu açık bir durum olmasına rağmen hala aynı şekilde devam etmesi ve sozlerinizi umursamamasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…