Nisanlim arabanin penceresinden agzindaki sakizi atiyor!

O sakizlar bazi kuslarin ayagina dolaniyor. Ayrilik sebebi benim icin.

Not : Ciddiyim.
Kesinlikle katılıyorum, hatta benim bildiğim, kuşlar yiyecek zannedip gagalarına yapışıyormuş
Konu sahibi, nişanlılık tanıma dönemiyse bence bi gözden geçirin o nişanlınız olacak şahısı.

Hic unutmam.sehirler aradi yolculuklatdan birinde onumuzde seyreden arabadaki insan(!)lar bildiğin yiyip ictikleri cop posetini(az buz degil kağıt mi ararsin kola siseleri mi plastik çatal mi...) arabada firlattilar.plakayi sikayet ettik bisey oldu mu bilmiyorum.
Ama nefret ediyorum böyle saygısız dusuncesiz insanlardan.sanki sadece bu dünyada onlar yaşıyor.
Sehirler arasi cok sık yolculuk ediyoruz.neler gördü bu gözler.
Cocugunun bezini mi atan dersin sigara paketini firlatan mi dersin.
Ben bu konuda cok hassasim.
Yerinizde olsam laf arasında uyarmam.ciddi ciddi bunun üzerine tartisirim.hemde unutamayacağı bir tartisma.ki hassasiyetimi bilsin.

cok cirkin bir davranis...uyar baktin olmuyor sende suratina tukurr belki anlar..

Bu dünyada sadece kendisi varmışçasına yaşayan biri işte, sinir oluyorum ben de.
Valla baya baya da gıybetlerini yapıyorum. Nişanlınla konuş, belki düzeltir bu huylarını (ki daha vardır eminim), düZeltmezse de bil ki nişanlının arkasından laf eden çok olacak, hödüğe bak hödüğe şeklinde olabilir, ...

Benim için ayrilik sebebi!
Cunku onun anlik keyfi kuslarin olumune neden oluyor, bu kadar vicdansiz bir insani nasıl sevebilirsiniz???

Sevgilim yere bir fis attim diye bana boyle davransa git fisi kendin bul deyip birakip giderim. Sevgiliniz sabirliymis.

Aynen. Uyarmanında bir usulu var. Al onu, fişi ara filan.. birakir giderim isterse sabaha kadar otursun, kamp kursun. Ama sevgilisinin gitmicegini bildigi icin yapabiliyor zaten Cekip gitse bak bakayim oturcak mi orda gagahaga.

Yiyecek sandiklarini gormedim ama bu da buyuk bir ihtimaldir tabi. Ozellikle yazin buyuk bir sorun teskil edebilir.

Ayagina ip dolanan, civi batan , sakiz yapisan cok gordum.

Kuslari birakin o pis sakizin yeri coptur. Cignedigin gibi atmasini da bileceksin.

Kac kahve kupasini cop tenekesi bulmadigim icin tasidigimi bilirim, asla otobuste trende birakmam.

Bence de sinirlenmekte haklisiniz.
Bunu anormal görüp yapması ayri bir mevzu, normal görüp yapması daha da ayri bir mevzu.

Nekadar abartmışsınız yaa keşke tek derdiniz bu olsa hey allahım.
Aslında önemli bir nokta benim için. Evleneceğim insanın çevreye ve hayvanlara duyarlı olmasını beklerim. Evet, bu durum da bana saygı duyup duymadigini da gösterir aynı zamanda. Benim yanımda bu kadar relax davranması hoşuma gitmedi üstelik.

Tamam sen öyle yap.Biz bırakıp gitmeyecek kadar bağlıyız birbirimize Üstelik hala şakasını yapıyoruz

Bence sevgilinizin bağlılığının daim olmasını istiyorsanız, böyle çocuk eğitir gibi eğitmeye çalışmamalısınız onu. Uyarmanız yeterli. Yarın öbür gün evlenirseniz çoraplarını da çıkarıp yerlere atacak, bir fişe bu kadar takılıyorsanız... :)

Düşüncesiz,duyarsız,bencil ve kaba biri oldugunun belirtileri,ilerde senin de duygularini önemsemeyeceği hissi uyandırdı bende.

Benim de pek takar ya kuşları....
Maalesef çok acı ama durum böyle ona bu durumu anlatsam umursamaz bile. Onlar yaşar der....

Direk ayrılık sebebi bu benim için. Herkes önemsemez. Ya da herkesin önceliği değildir hayvanlar ve çevre. Ama sizin önceliğiniz ise bu şekilde nereye kadar bilemiyorum.

yere çöp atmak tam bir rezaletken, yere sakız atmak küfür sebebi konu sahibi.. o sakızlar ayakkabımızın altına yapıştığında savurulan küfürleri toplasak buradan Marsa çift şeritli otoban olur hayvancıkların da ayaklarına, gagalarına yapışıyor günah yahu.. bunları söyleyin vazgeçer belki..

Dünya yalnızca kendilerine aitmiş gibi bencilce yaşayan insanlara gıcık oluyorum. Lütfen cöplerinizi sağa sola atmayın, kirletmeyin çevreyi. Yere tükürmekten ne farkı var ayrıca sakız firlatmanin, iğrenç. Ben canına okurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…