Nisanlim Arkamdan is cevirmis nisani attim

• Konu Sahibi Konu Sahibi doux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mesaj arşivlemesi nsıl oluyor? Yani birinin telefonuna mesaj geliyor sizin dediğinize göre aynı mesaj size de geliyor. Biz de öğrenelim nasıl bir şey bu ben anlayamadım kusura bakmayın.
Turkcell'de var. Diğerlerini bilemiyorum. Online işlemlere giriyorsun, (tabii onun sifresiyle) sms ayarlariyla ilgili bir bölüm var. Oradan kendi mailine arsivleyebiliyorsun ona gelen tum sms' leri. Kopyasi sana da geliyor.

Konuna bastan beri cok denkgeldim de herkesgerekeni soyledigi icin yorum yazmamistim sana soyle soyleyim hani demissin ya kendi agzindan duymak istiyorum diye ne yaparsan yap sacmalarlar buyuk ihtimal seni ikna ederler kafani karistirilar ama hic bir zaman kabul etmezler. Hic duymadin mi sen erkeklerin bir kurali vardir. cok afedersin herkesten ozur diliyorum ama kadinin ustunde yakalansan bile inkar edecen derler. Ve hepsi de bu kurala uyar. Hic bir zaman agzindan duymayacaksin.seni anlamaya calisiyorum. Vicdanin duygularin vs. Gelse sana aldattim hakliydin ama ozur dilerim dese bu seferde acik sozlu davraandi durust oldu diyip affetme egilimine gireceksin. Tenkid etmek icin soylemiyorum. Iyi niyetlisin lutfen bakis acini degistir.
evet haklisiniz
beni saf görüyor
herseyine inandim..
her hatasinda kizdim sonra kivirdi laflari beni yine kendisine cekti inandirdi
hala saf olarak gördügü icin böyle yazabiliyor
ben bunu yediremiyorum kendime
o inkar ettikce sinir oluyorum
kendi agzindan duymak istiyorum evet böyle böyle diye
ama bundan sonra ona cvp vermemek en iyisi
nisani zaten attim
sadece herseyi dürüstce anlatmasini isterdim
ama hersey ortada yeterince

Konuna bastan beri cok denkgeldim de herkesgerekeni soyledigi icin yorum yazmamistim sana soyle soyleyim hani demissin ya kendi agzindan duymak istiyorum diye ne yaparsan yap sacmalarlar buyuk ihtimal seni ikna ederler kafani karistirilar ama hic bir zaman kabul etmezler. Hic duymadin mi sen erkeklerin bir kurali vardir. cok afedersin herkesten ozur diliyorum ama kadinin ustunde yakalansan bile inkar edecen derler. Ve hepsi de bu kurala uyar. Hic bir zaman agzindan duymayacaksin.seni anlamaya calisiyorum. Vicdanin duygularin vs. Gelse sana aldattim hakliydin ama ozur dilerim dese bu seferde acik sozlu davraandi durust oldu diyip affetme egilimine gireceksin. Tenkid etmek icin soylemiyorum. Iyi niyetlisin lutfen bakis acini degistir.

cok tesekkür ederim

Son düzenleme:
Ulan ben bu karinin agzini yirtarim..
Mahalle dilberine bak sen hele..
Bu ne curret be babasinin kizi var sanki karsisinda ne bicim konusabiliyor..
Ya nisanlini ve onun ailesini dost bilse bile aile dostu diye gecinseler bile bundan anca ciyan olur..
Aile dostuna bak sen.. Bu kadini insan kendine dusman bile edinmez..
Kapi gibi mesajlari kufurleri var kadinin direk gider dava acardim ben buna..
Gereksiz insann.. Konunu okudukca sinirden catliyorum artik yok boyle bisey..

• Beğen
Reactions: mbz
o kadin - bana bak benim canimi sikma x o aptal dua etsin ben ona baska birsey söylemedim benim ayarimi kacirma daha agir konusurum
Bu kadinin hakki kotek artik kusura bakma da nisanlinin korktugu biseyler var ki bu kadin bu kadar rahat konusuyo..ama nisanlinin kokorktuguey kadinla arasinda bi iliskiyse kadin da korkmali bence. Bilemedim ipler kadinin elinde demek..
İyi yapmissin nisani atmakla ama bi cevap okudum onu anlamadim bi onceko sayfada burdaki kizlarin gazina geldim kadina mesaj attim yazmissin ben sana evine git bi guzel dov agzini yirt dedim o lafin gazina niye gelmedin?biz mi yaptirdik sana mesaj at diye? Suclu bizi gostermissin gibi olmus yoksa ben mi yanlis anladim?

ikilemde kaldım. liseden beri tanşıyorlar. aile dostları. arkadaşlar sanırım.
bir insanın kız arkadaşıda olabilir liseden tanıdığı ve samimi olduğu. mesajlaşırda. görüşürde. erkek arkadaşı gibi aynı öyle.
nasıl erkek arkadaşına borç verirse onada verir.
ancak,
bu kadar samimi olduğu kız arkadaşını kısaca kankisini mutlaka sevgilisiyle tanıştırır.hatta onun eşiylede. ve yine hatta beraber yemeğe giderler görüşürler. işte burada kafamda sorular oluyor.
hadi kızın sevgilisi bu arkadaşlığı hoş görmedi tutucu diyelim ,bu kadar samimi olduğu kankisiyle görüşiyor,ama bir adını verir size bahsederdi.böyle bir kankim var derdi..

kısacası ben net böyle yada şöyle diyemiyorum.

Valla canım bir adam adam olsa kadınla değil bu tür görüşmeleri erkeklerle yapar hem mesajlaşmak neymiş çok saçma geldi hem bu nişanlınız yardım kurumumu bune herkeze borç veriyor bunun arkasını toplayacağım diye uğraşır durursun at başından gitsin evli kadınla borç konuşması bide kendi hattıyla hiçmihiç inandırıcı değil

eski esiyle konustum..
eski nisanlim bana yalan atmis gecmisiyle ilgili
karisini aldatmis basbaya
ben ögrendikten sonra kendiside itiraf etti
onu gecmisinle yargilamami istememis
o yüzden yalanlar atmis

ve eski kayinvalidem eski gelinini arayip
bizim nisanlandigimizi söyleyip eger ben sorursam bulursam eski esini
ozaman bana anlasarak ayrildiklarini vs söyleyecekmis
anlatmasinmis hic birsey

:KK57:

hakkınızda hayırlısı olsun. yol yakınken dönmüşsünüz. rabbim bundan sonra sizi dürüst insanlarla karşılaştırsın herdaim yüzünüz gülsün.

Back
X