teşekkür ederim yorumlarınız için..
nişanlımla konuşup ayrıntılı şekilde açıklamam ve onun da görüşlerini almam gerek..
peki sizce onun bize gelmesi durumu nasıl ?
aslında ailem nişandan önce diyordu ki ailesiyle gelsin gitsin öyle tek başına gelmesin..
zaten nişanlım da pek sevmez öyle tek başına gelmeyi falan ağır takılır biraz :)
ama şimdi ailem niye gelmiyor diye söyleniyorlar..kafam karışıyor
Ben nedense aynı görüşte değilim..tabiki baba korur kızını göndermek istemeyebilir ama bu kadar zorlaması bana hiç iyi niyetden dolayı gelmiyor.Tabiki babanızı bilmem ama bukadar zorlması kızını yanlış..sonçta nişanlısı ve hiç görüşmüyolar bi baba kızının gerçkten mutluluğunu düşünyosa izin vermesi böyle köpürmemsi gerekir..o zman direk nişanlamadan evlendirseydi..nişanlılık bi süreçtir çiftler birbirini daha iyi tanır böyle kısıtlamalar görüştürmemeler daha evlenmeden küçük sürtüşmelere girmelerr çok irite edici...baba büyüklüğünü göstermeli nişanlıda saygısını eksik etmeden görüşülmedilir fikrimce.
Annelik babalık zor demişsiniz tabiki zordur ona bakmak büyütmek herşeyini karşılamak yetiştirmek,ama belli şeyleride kabul etmek lazım zamanı gelince ..Nişanlıda olsa dozajında ve kuralınca görüşülmelidir. Sınırları zorlamadan da çiftler birbirlerini tanıyabilirler değil mi ? Eger nişanlılık döneminde eşin aileye olan saygısı azalırsa evlilikte düşnemiyorum bile. Ki kaldı ki babanın göndermemesinde ne gibi bir art niyet olabilir ki iyi niyet olarak görmüyorum demişsiniz.
Annelik ve babalık hiç kolay değil. HELE ki onlara sahipseniz ne buyuk bir saadete sahipsiniz. Bir iki babalık yahut annelik içgüdüsyle hareket etmeleri hakları değil mi ? Değer mi ezip geçmeye ?
Bazen insan diyor ki ahh annem ve babam olsada ahkam kesse bana el kol hareketleriyle men etse beni istediklerimden , ben de küsüp odama gidip ağlasam.
teşekkür ederim yorumlarınız için...
bugün pazar ailecek görüşürüz umudyla bekledim bu günü...
kayınbabam babamı aramış dünürüm bu gün bi mangal yakalım gibisinden konuşmuş..
yani aileler arasındayken görüşmeye de razıydım artık 15 gün oldu..
ne ben onu görebildim ne aileler görüştü 15 gündür..
hayatımda hiç bir pazar hatta hiç gitmediğimiz dedeme gidecekmişiz bugün ( öyle ailecek gitmeyiz ya o gelir yada babamla iş yerinde görüşürler..soğuktur aramız yıllardır.. )hafta içi görüşelim demiş benim babam..
onlarla görüşmek istemiyor gibi bir izlenime sahibim şu an..
babam onun ailesini istemiyor ve bu beni evlendikten sonra zor duruma düşürecek diye çok korkuyorum..
sinirden ağlıyorum şu an..
nişanlım bu hafta akşam gidip sabah gelecek işten..
yani akşam ailecek görüşme imkanımız sıfır..yada o olmadan görüşeceğiz..zaten o olmadan görüşmemizin de anlamı olmadığını söylemişti babam bana...
babam bunları biliyor..ne oldu da bu tepki var anlayamadım..
babam evlilik sürecimi tehlikeye atmıyordur inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?