haftada en az 1 gün görüşürdük nişandan önce ama nişandan sonra işleri yoğunlaştı sonra da bu görüşememe durumu ortaya çıktı..
benden soğumasını asla istemem tabi ama bu hafta ailem izin vermese de görüşmek için çıkcam dışarı başka çarem yok..
sabırlıdır söz için 6 ay oynatılmış insanlarız nişanlımla ben..
ondan önce de 4 sene bekletildik zaten..
en büyük korkum baban görüşmemize bile izin vermiyordu derse nişanlım evlenince yada kayınbabamlar ailen bizi sevmedi istemedi kızım derlerse diye
haftada en az 1 gün görüşürdük nişandan önce ama nişandan sonra işleri yoğunlaştı sonra da bu görüşememe durumu ortaya çıktı..
benden soğumasını asla istemem tabi ama bu hafta ailem izin vermese de görüşmek için çıkcam dışarı başka çarem yok..
sabırlıdır söz için 6 ay oynatılmış insanlarız nişanlımla ben..
ondan önce de 4 sene bekletildik zaten..
en büyük korkum baban görüşmemize bile izin vermiyordu derse nişanlım evlenince yada kayınbabamlar ailen bizi sevmedi istemedi kızım derlerse diye
Seni üzmek istemem ama sence demezler mi??haksızlar mı?Babanla güzelce otur konuş baba yanlış yapıyoruz de haftanın 2 gününü seç ben düzenli şekilde görüşiyim de sorun oluo ben özlüyorum şimdiden sorunlar başlamasın lütfen anlyşlı ol sizi de üzmek istemiyorum de..ben bazen böyle bayanları okudukça gerçekten erkeklere hak veriyorum..sizinde suçunuz değil ama ailenizle ciddi olark konşmalısınız.18 yaşında çocuk değilsinizdir sanırım biraz sözünüzü dinletmelisiniz..sizin mutluluğunuz için
23 yaşındayım ve kaç kez konuştum derdimi anlattım sayılmaz...
aslında babam sakindir her dediğimizi yapar ama bu konuda asla taviz vermiyor...
kaç kez dil döktüm ağladm bile karşısında ama hayır..
kız tarafı biraz mesafeli olacakmış ki değeri anlaşılacakmış..
tamam mesafeli dur ama bu kadar abartma ve beni niye görüşmemden alıkoyuyor ?
ben onların gelini olacağım o sakındığın kişinin karısı olacağım
tüm yorumlar için çok teşekkür ederim..
babama kızgın değilim ama kırgınım..
tamam baba o elbet kız tarafı diye mesafeli olmak zorunda ama benim amacım ailecek görüşmekten ziyade nişanlımı görebilmek..
zaten onlara gitmeyi her teklif ettiğimde annem ne kadar meraklısın kayınvalidnele kayınbabanı görmeye der hep..
elbet kıskançlık olacak ama bizim de görüşmemizi engellememelerini isterim..
ben her gün görüşeyim demiyorum ama izin istediğimzde de olumlu yanıt bekliyorum açıkcası..
artık gece çalışıyor nişanlım..sabah işten çıkınca 1-2 saatliğine görüşeceğiz sonra da yatmaya gidecek evine..aileme de bahsetmeyeceğim bundan..başka çarem yok..
nişandan önce çok rahat görüşüyorduk çünkü söylemiyorduk..okul çıkışı,dershaneye gitmeden veya arkadaşlarla toplandığımzda falan görüşürdük..haftanın her günü görüştüğümüz de olurdu..
görüşmediğiniz için başka ilişkilere yönelecekse evlenme daha yi gibisinden diyenler olmuş..
nişanlımı göremiyorsam öleyim daha iyi yani biz laf söz gelmesin aileme diye nişan istedik..
pişman olmuyor değilim ama iyi tarafları da var elbet..
nişanlılık evresinden haberi olan bir ailem olduğunu düşünüyordum ama değilmiş anlaşıldığı üzere..
görüştüğümüzü hiç söylemeyeceğim bakalım diyecekler mi hiç görüşmüyor musunuz diye ...
tekrar teşekkürler tüm fikir ve yorumlar için :)
sen yanlış anlayacaksın ama ben yine söyleyeyim içimde kalır..
babandan habersiz iş çevireceksin-haklı yada haksız-ve nişanlının bundan haberi olacak..
nişanlımı görmeyeceksem öleyim daha iyi demişsin ya bence bu durum daha kötü..
madem babanın lafını çiğnemek ağırına gitmiyor neden dürüstçe karşısına çıkıp baba ben nişanlımı özlüyorum görüşmek istiyorum deme cesaretini gösteremiyorsunki..
kaç ay kalmış şunun şurasında..
ben olsam dediğim gibi babam haksız dahi olsa nişanlımın gözünde böyle küçük düşürmezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?