Nişanlım bana çingene kılıklı dedi :(

Depresifshine

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
866
92
18
35
İstanbul
Bizim nerdeysebi haftadır aramız bozuk sorun beyfendinin işleri haftasonu buluştuk ki ctesi pazar iki gün izinliyim genelde bütün ctesi gününü birlikte geçiririz ama geçen ctesi işim var diyerek hemen bni eve götürdü tabi ben bozuldum fln nyse sonra ddha buluşmadık nyse dün kar yağıodu ona mesaj attım iş çıkışıma gelirmisin diye buarada birbirmize yakınız arabayla gelse bni alsa eve bıraksa en çok yarım saat tutar nyse akşam çıktım bi baktım bu yok aradım niye gelmedin diye işim var dedi ay o an sinirden ağlaya ağlaya eve gittim çünkü yağmur yağsa bile gelip bni eve bırakırdı kendi alıştırdı yani öyle olunca bu kar kıyamette gelmemesi şaçma oldu bni sevmediğni düşünmeye başladım nyse eve gittşm mesajlaşıyoruz baya kavga ettik çok aşırı tepki vermiş olabilirim ( regl olucam bi iki güne elimde değil herşeye sinirleniyorum) tabi ben mesajlarda buna saydırdımda saydırdım oda bna sen bnm tanıdıgım insan olamazsın çingene kılıklı dedi çok morelim bozuldu şuan ayrı gibiyiz buarada işlerini biliyorum yani bi saat bile erteliyebilir napıcaksa ama ertelemedi şimdi bn çokmu abarttım gönlünü almalımıyım yoksa haklıyım diyerek kendi haline mi bıraksam

valla benim eşimde arada bi tam cingenesin der bana babam da der ama tip yüzünden demezler bunu..
belki sen çok saydırdın diye nişanlın sana öyle demiştir çünkü bende genelde çok saydırırım:):)
bide gelip alamamış olabilir işi acil olabilir başka sebepler olabilir güzelce konuşsaydın keşke..
ama git gönlünü al diyemem içinden ne geliyorsa onu yap ama benim burnum düşse eşimin yanında yerden almam o derece ondan beklerim herşeyi hoş değil ama yapı meselesi işte..

Ağzıma ne geldiyse söyledim desem o kadar çok mesaj atmışım ki hangisini söylesem bilemedim ama hakaret etmedim

Nişanlının söylediği tabii ki hoş değil ama bence asıl düşünmen gereken "sen benim tanıdığım insan olamazsın" kısmı. İş çığrından çıkmış anlaşılan. Benim tavsiyem; bir erkeğe asla çok fazla söylenme. Hem ciddiye alınmazsın, böyle yüz göz olursun, hem de haklıyken haksız duruma düşersin. O haksız olsa da bile kendini farklı şekilde ifade etmelisin.

"Ne yapmalıyım?" kısmına gelince; ben olsam sakinleştiğimde ararım ve onun da sakin olduğu bir anda konuşmak istediğimi söylerim. Kendi hatalarımı da kabul ederek ona neden kırıldığımı anlatırım.

İşi vardır gelemeyebilir doğaldır ama haber vermesi gerekirdi gelemiyorum diye , bende mesajlarda bir dolu saydırırım ama onlar bir kelime edince olay bitiyo

sinirinden demiştir bence o gönlünü almalı

Bence nişanlınız kar yüzünden arabayla çıkmaya cesaret edemedi. Size işim var diye bahane uydurdu. Söylediği söz hoş değil ancak çok fazlada büyütülecek bir şey değil. Sonuçta sizde ortada büyütülecek bir şey yokken ağzınıza geleni söylemişsiniz. Ona regl döneminizde olduğunuzu bu nedenle çok duygusallaştığınızı söyleyin. Ardından söylediği şeye çok kırıldığınızı belirtin. Oda sizden özür diler ve barışırsınız. Bu tarz şeyler olur, büyütülecek şeyler değil.

harbiden bak ben o kısmı hepten atlamışım bende çok konuştun diye söylemiştir belki dedim ama tanıdığım insan olamassın ne demek hee iki günde mutasyona uğradı kız sanki..

valla canım şahsen ben nişanlıyken nişanlımı cağırsam gelmese ki biz uzak otururduk ben avrupa yakasında o anadolu yakasında otururdu çok bozulurdum ki o zorda komazdı beni gelirdi hep..
valla cek karşına amacın ne diye direk sor?
belki onunda sorunları felan vardır?

Sen bu derece "saydırdıysan" onun çingene kılıklı lafına alınman saçma olur.. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmak lazım.. Senin laflarının altında ezilecek diye bir kural yok. Biri bana tonla laf saysa bende altında kalmam.. Bu işler böyledir.

Bana kalsa bn şuan sakinleştim bile sinirim saman alevi gibidir bi an alevlenir hemen söner ama oda biraz kinci haftasonu belki bi adım atarım çünkü ayın 20 si yıldönümümüz ayrı geçirmek istemiyorum o günü kaldıki bi sürü süpriz hazırladım çok romantik bi gün geçirmek için yoksa içime çok oturdu o laf

İşi varmış gelemeyebilir ama elbetteki haber vermesi şarttı. .
Söylediği kelime elbetteki hoş değil. . Ama sende saydırmışsın. . Karşılıklı hatalar var Sanırım bugün almaya gelir artık. Konuşup halledersiniz probleminizi

Bugün gelir demeyin :) dün ayrıldım ben ondan :)))) haklı gelmese yani

Ya bnm dediklerime cevap versin konuşsun bnle tmm mesaj atıyorum cevap yok eee bn daha kızıyorum bu sefer daha çok yazıyorum e yine cevap yok bu sefer ooooo alıp başımı neler yazıyorum o kızgınken bn onu sakinleştirmeye çalışırım ama o yangına körükle gidiyo iyice deliriyorum tabiki bende suçluyum ama öyle demese iyi olurdu

size çingene kılıklı denmesi tamamen saydırmanızdan kaynaklı :) eğer kılık yönüyle çingini olduğunuzu düşünseydi sizinle nişanlanmazdı :)
ama gel gelelim iş çıkışı gelmeme durumuna.. eğer size iş çıkışı gelemeyeceğini ufak bi mesajla dahi haber veremeyecek acil bi işi olduysa sizin saydırmanıza müsaade etmeden açıklamasını yapabilirdi. sonuç ayrılık olmamalı ama güzel ib açıklama yapılıncaya kadar beklenmeli.. ve size tavsiyem böyle durumlarda sessiz kalmayı deneyin. alttan alın demiyorm. tepkınızı susarak gösterin. inanın daha kaliteli ve daha ağır oluyorsunuz. susarak tepki verseydiniz o lafı da işitmezdiniz :)

Normalde zaten öyle biri olmadığım için o laf agrıma gittş zaten genelde tepki vermem en fazla surat asarım ama hormonlarım el vermiyo adet olmadan bi hafta önce başlıyo olduktan iki üç gün sonra geçiyo ayın on günü böyleyim yani diğer 20 gün sessiz sakin ılımlı (( hepte sus sus olmuoki patlıyo insan içine attıkça söyleyincede tartışmaya dönüyo ister istemez

Çingene kılıklı demesinde bişe yok benimde yapım senin gibi hemen parlarım ağzıma geleni söylerim, ilişkiyi öyle bi anlatırım ki o an sanki bana görülmemiş çekilmemiş eziyetleri ediyor gibi
Benim sevgilimde bana "çirkef" der.
Çok söyleniyorum ve çok fenayım bazen.
Öfke kontrolüm hiç yok haliyle çocuk da şaşırıyor.

Bence sen benim tanıdığım insan olamazsın kısmını bir düşünün.
Nişanlınıza kızmadan önce değiştiniz mi onun farkına varın.
Yani önceden böyle davranıyor muydunuz, davranmıyor muydunuz onu bi tespit edin.

Bi de şunu dicem benim sevgilimle aramda yarım saatlik mesafe var, çok yakın değiliz, çok da uzak değiliz.
İkimizinde arabası var.
Ama, dün ben arabasızım diye gelip beni aldı birazda özlemiş sanırım bi yemek yiyip evime bıraktı.
Ki normalde gelip almaz beni ki zaten gerek yok.

Yani biraz düşüncesizce davranmış bence. Yani sen haklısın kısmen.
Ama, bunu biraz daha sessizce ifade etseydin kazanan sen olurdun.
Bir de uzun zamandır kavgalıymışsınız onun da etkisiyle size karşı böyle bi tutum sergilemiş olabilir.
Erkekler pek tripten, çingenelikten anlamıyor hemen uzaklaşıyorlar.
Oturun sakince konuşun bunu.
Önemli olan kısım çingene kısmı değil, benim tanıdığım insan değilsin kısmı.

işte sorunumuz bu, tüm kadınlar böyleyiz konuşunca, bi kere patlayınca susmayı bilmiyoruz, bi hakaret duyunca susuyoruz sadece :) napsın adam da patlamış demekki saydırmalarınızdan :) alttan alıp hiçbirşey yokmuş gibi davranmak değil susmak. soğuk olmak bi nevi.. o açıklama yapıncaya kadar bu durumu ona soğuk tavırlarla hissettrmeli. mutlaka neyin var diye soracaktır. sakince anlatıp konuşulmalı. zaten biz de susarken biraz olsun sakinleşmiş oluruz. kötü durumların hemen akabinde ççok daha sinirli oluyoruz, kötü sonuçlar yaratıyor bu durum. ki siz regl dönemindesiniz, normalden 10 kat fazla saydırmışsınızdır :) biraz sakinleşin ve düzgün bir mesaj atın. durum düzelmeyecek bi durum değil, uzatıp daha da üzmeyin birbirinizi. özürdilemeyin saydırdığınız için ama o an yaşadıklaırnızı ve hissettiklerinizi anlatın sakin bir dille. mutlaka dönüş olacaktır

bak ben artık napıyorum biliyor musun?
bi mesaj atıyorum işte "şunu şunu yapmamalıydın ayıp ettin" diye
Numarasını watsapını engelliyorum ve faceyi de kapatıyorum
7-8 saat ulaşamıyor bana o arada da düşünüyor dediğim şeyi.
Arıyor arıyor sonra açıyorum sakince dinliyorum ve bir daha da aynı olayı yaşarsam sessizleşiyorum.
Yanisi erkekler dırdırdan değil, uzaklaşmamızdan daha çok korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…