- Konu Sahibi Depresifshine
-
"Saydırdım da saydırdım" kısmında sen neler söyledin peki? :)
valla benim eşimde arada bi tam cingenesin der bana babam da der ama tip yüzünden demezler bunu..
belki sen çok saydırdın diye nişanlın sana öyle demiştir çünkü bende genelde çok saydırırım:):)
bide gelip alamamış olabilir işi acil olabilir başka sebepler olabilir güzelce konuşsaydın keşke..
ama git gönlünü al diyemem içinden ne geliyorsa onu yap ama benim burnum düşse eşimin yanında yerden almam o derece ondan beklerim herşeyi hoş değil ama yapı meselesi işte..[/
Acil işi geçtim iki eli kanda olsa yağmur yağdı diye kendi gelen insan bu karda kıyamette gelmedi yani ki bn çagırdım bide çağırmasam neyse ama o laf çok dokundu ilk defa böyle karakterime hakaret etti bilmiyorum
Ağzıma ne geldiyse söyledim desemo kadar çok mesaj atmışım ki hangisini söylesem bilemedim ama hakaret etmedim
Nişanlının söylediği tabii ki hoş değil ama bence asıl düşünmen gereken "sen benim tanıdığım insan olamazsın" kısmı. İş çığrından çıkmış anlaşılan. Benim tavsiyem; bir erkeğe asla çok fazla söylenme. Hem ciddiye alınmazsın, böyle yüz göz olursun, hem de haklıyken haksız duruma düşersin. O haksız olsa da bile kendini farklı şekilde ifade etmelisin.
"Ne yapmalıyım?" kısmına gelince; ben olsam sakinleştiğimde ararım ve onun da sakin olduğu bir anda konuşmak istediğimi söylerim. Kendi hatalarımı da kabul ederek ona neden kırıldığımı anlatırım.
Nişanlının söylediği tabii ki hoş değil ama bence asıl düşünmen gereken "sen benim tanıdığım insan olamazsın" kısmı. İş çığrından çıkmış anlaşılan. Benim tavsiyem; bir erkeğe asla çok fazla söylenme. Hem ciddiye alınmazsın, böyle yüz göz olursun, hem de haklıyken haksız duruma düşersin. O haksız olsa da bile kendini farklı şekilde ifade etmelisin.
"Ne yapmalıyım?" kısmına gelince; ben olsam sakinleştiğimde ararım ve onun da sakin olduğu bir anda konuşmak istediğimi söylerim. Kendi hatalarımı da kabul ederek ona neden kırıldığımı anlatırım.
İşi varmış gelemeyebilir ama elbetteki haber vermesi şarttı. .
Söylediği kelime elbetteki hoş değil. . Ama sende saydırmışsın. . Karşılıklı hatalar varSanırım bugün almaya gelir artık. Konuşup halledersiniz probleminizi
Sen bu derece "saydırdıysan" onun çingene kılıklı lafına alınman saçma olur.. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmak lazım.. Senin laflarının altında ezilecek diye bir kural yok. Biri bana tonla laf saysa bende altında kalmam.. Bu işler böyledir.
size çingene kılıklı denmesi tamamen saydırmanızdan kaynaklı :) eğer kılık yönüyle çingini olduğunuzu düşünseydi sizinle nişanlanmazdı :)
ama gel gelelim iş çıkışı gelmeme durumuna.. eğer size iş çıkışı gelemeyeceğini ufak bi mesajla dahi haber veremeyecek acil bi işi olduysa sizin saydırmanıza müsaade etmeden açıklamasını yapabilirdi. sonuç ayrılık olmamalı ama güzel ib açıklama yapılıncaya kadar beklenmeli.. ve size tavsiyem böyle durumlarda sessiz kalmayı deneyin. alttan alın demiyorm. tepkınızı susarak gösterin. inanın daha kaliteli ve daha ağır oluyorsunuz. susarak tepki verseydiniz o lafı da işitmezdiniz :)
Normalde zaten öyle biri olmadığım için o laf agrıma gittş zaten genelde tepki vermem en fazla surat asarım ama hormonlarım el vermiyo adet olmadan bi hafta önce başlıyo olduktan iki üç gün sonra geçiyo ayın on günü böyleyim yani diğer 20 gün sessiz sakin ılımlı(( hepte sus sus olmuoki patlıyo insan içine attıkça söyleyincede tartışmaya dönüyo ister istemez
Normalde zaten öyle biri olmadığım için o laf agrıma gittş zaten genelde tepki vermem en fazla surat asarım ama hormonlarım el vermiyo adet olmadan bi hafta önce başlıyo olduktan iki üç gün sonra geçiyo ayın on günü böyleyim yani diğer 20 gün sessiz sakin ılımlı(( hepte sus sus olmuoki patlıyo insan içine attıkça söyleyincede tartışmaya dönüyo ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?