- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi Depresifshine
-
Ya komik bi dille söylese tamam ama çok ciddi dedi
pardon çingene kılıklı denılmesı neden hakaret olarak algılanıyor anlamadım ? sanki en buyuk kufur edılmıs ? ne bu bazı ırklar üzerinde aşagılayıcı laflar ayıp olmuyormu?
Ben sizi yumusatmak icin söylemiştim ama epey üzülmüşsünüz.
Sömürmedim geliceği yer 10 dk lık mesafe beş günün 3 günü gelio ama lazım olunca istemiyo sevmediğni düşündüm doğal olarAk fazla tepki vermiş olabilirim diorum ya hormonlar diye :)arasam
Evet içime oturdu ya resmen zaten eve ağlaya ağlaya gittim o msjı gördüm iyice deli dana gbi ağladım resmen
canim ya bukadar uzme kendini sinie aninda soylenmis bir soz sen kendini cingene gibigormuyorsan sorun yokEvet içime oturdu ya resmen zaten eve ağlaya ağlaya gittim o msjı gördüm iyice deli dana gbi ağladım resmen
İçine oturduysa arama
O arasın seni
Şimdi arayıp alttan almaya alıştırırsan, hiç bi zaman alınmayacağına hep senin arayacağına alışır. Alışınca da bi kere alttan almazsan sorun çıkar
Senin arabayla seni almasına alıştığın gibi
Ayyy mesaj atıp özüür diledim bileüstüne bide aradım açmadı dün o sinirle terk ettimde onu
canim ya bukadar uzme kendini sinie aninda soylenmis bir soz sen kendini cingene gibigormuyorsan sorun yokayrica sende simdi kendine deli dana diyorsun bak sinir aninda insan kwndine bile hakaret edebiliyor..[/QUOTE
Valla bilmiyorumda haftasonu barışıp gönlümü alırsa anca kendime gelirim gbi geliyo bn özürümü diledim hala ses yok
bizim nerdeysebi haftadır aramız bozuk sorun beyfendinin işleri haftasonu buluştuk ki ctesi pazar iki gün izinliyim genelde bütün ctesi gününü birlikte geçiririz ama geçen ctesi işim var diyerek hemen bni eve götürdü tabi ben bozuldum fln nyse sonra ddha buluşmadık nyse dün kar yağıodu ona mesaj attım iş çıkışıma gelirmisin diye buarada birbirmize yakınız arabayla gelse bni alsa eve bıraksa en çok yarım saat tutar nyse akşam çıktım bi baktım bu yok aradım niye gelmedin diye işim var dedi ay o an sinirden ağlaya ağlaya eve gittim çünkü yağmur yağsa bile gelip bni eve bırakırdı kendi alıştırdı yani öyle olunca bu kar kıyamette gelmemesi şaçma oldu bni sevmediğni düşünmeye başladım nyse eve gittşm mesajlaşıyoruz baya kavga ettik çok aşırı tepki vermiş olabilirim ( regl olucam bi iki güne elimde değil herşeye sinirleniyorum) tabi ben mesajlarda buna saydırdımda saydırdım oda bna sen bnm tanıdıgım insan olamazsın çingene kılıklı dediçok morelim bozuldu şuan ayrı gibiyiz buarada işlerini biliyorum yani bi saat bile erteliyebilir napıcaksa ama ertelemedi şimdi bn çokmu abarttım gönlünü almalımıyım yoksa haklıyım diyerek kendi haline mi bıraksam
benim erkek arkadaşımda şiddetli tartışmalarımızda bana çingene derAma ben hiç bunu ciddiye almamıştım
Ben son günlerde biraz gerginim duygusal durumum karıştı malüm dönemsel değişim zamanım diyip konuya girerek durumu kurtarmalısın bence :44:
esimde bana bazen cingene der:)
profil resmimdende beli zaten
ama keske biraz agzimda cingene gibi olsaydi tovbeee
ayri gibi oldugunuzu dusunmen normel, ama korkma, bir sey olmaz..
kızlar benim anlamadıgım bir konu var, neden kızlar bir konunun bir sorunun bu kadar üstünde dururki? benimde sevgilim var, ve bakıyorumki üzerinde durmak istemiyor bir sorunun, ben büyütmüyorum oda ayni şekilde büyütmeden, mesajlassak bile, iyi geceler deriz kapatırırız telefonu sırf birbirimizi kırmamak için, hatta bazen tartişma başlar o ben yatacagim der yada kisaca by der, sonra Sabah olunca tekrar güzel bir güne başlarız günaydın mesajlarıyla...
Senin konuya gelince, belki biraz emri vaki yapar gibi söyledin gel beni işten al diye, ona kızmıştır büyük ihtimalle, bence mesaj at özür dile, hayat bu kadar güzelken, birbirinizi kırmayın 3 günlük dünyada
aynı benm sevgilimi anlatmışsınerkekleri bu çocuk sayesinde çözdüm resmne adamlar kavga etmeyi sevmiyor bu kadar net, bi derdin varsa söle sonra bekle bi dio, sen kabul ettirene kadar uğraşıyosun dio. sonra ben yatıyorum uğraşmayacam deyince ben sabahlara kadar uykusuz bekkliyodum ilk başlarda, acaba ayrılacaz mı ne olacak falan die. sonra bi baktım adam sabah gunaydın aşkımm :)) die msj atıyo, ben uykusuz kaldıgımla kalıyorum adamlara dırdır yapmak yerine tatlı sözle söyleyince kabul ediyolar herşeyi bunu 8 ayın sonunda anladım agzına geleni söleyip msj ın sonuna :)) koydummu tamamdır güle oynaya laf sölüyosun birbirine, hem içine atmamış oluyosun hem de kavga etmemiş oluyosun oh keyiff
konu sahibine gelince de çingene kılıklı lafı sölenebilir, ben de sinirlenince koca kafa diyorumo dert deil de nişanlısınız bide o kadar ayrılık lafı yapmasanız keşke. erkekler bizden daha farklı bi gurrur sahibi oluyolar, onu gurur yapmış olabilir, o yuzden seni süründürmeye çalışıyodur belki. bi bekle bakalım onun siniri geçince neler olacak
Keşke düşünmekle kalsaydım ayrıldım ki
Ay keşke sabah günaydın mesajı atsa ctesi işi vardı eve bıraktı bni günden beri içim içimi yio bn o gün surat yaptım e buda bna suray yapıo ne bi msj ne bişey dünde doğal olarak patladım üst üste olunca ay onun siniri bni görene kadar geçmiyo ki ama bni görsün nolduysa beş dkkada unutuyo yani anca önümüzdeki ctesi bn sbahtan süpriz yapıp yanına gidersen barışırız
hayir canim, o ayrilmalar iste boyle kolay degil.
sen sinirlenip, uzun uzun msjlar atin diye bitmiyor.
bizde yasadik, biti sanip, bizde cok panik olduk:)
yuzugunuz hala parmaginizdami?
bir biriinize aldiklariniz hala sizlerdemi?
ozaman endise etme:)
zadece,haksiz oldugunu kabul ediyorsan eyer, ozaman ozur dilemesinide bileceksin
işte aslına biraz da onların huyuma göre davranmak lazım da pek beceremiyoruz sanırım hiç birimizbende doya doya kavga etmek istiyorum meselaa, resmen içimde kalıyor söleyeceklerim tam kavganın en hararetli yerinde kavga etmek istemiyorum uyuyacam ben dio resmen bogazına düğümleniyor herşey hepsinin modeli bi acayip bunların ama şu gayet net ki hiç biri kavga istemiyor işte..
keşke onun huyunu biliyorsun madem cumartesiye kadar dayanıp cumartesi sabah gitseydin de yüzyüze konuşsaydınızama şimdi yapacak bişey yok, sakince bekle, yeniden üstüne gitme de bari cumartesiye kadar kafasını toplasın o da, cumartesi sabha da gidip tatlı tatlı anlatırsın derdini, problem çözülürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?