Nişanlım bana çingene kılıklı dedi :(

Sömürmedim geliceği yer 10 dk lık mesafe beş günün 3 günü gelio ama lazım olunca istemiyo sevmediğni düşündüm doğal olarAk fazla tepki vermiş olabilirim diorum ya hormonlar diye :)arasam

Evet içime oturdu ya resmen zaten eve ağlaya ağlaya gittim o msjı gördüm iyice deli dana gbi ağladım resmen

İçine oturduysa arama
O arasın seni

Şimdi arayıp alttan almaya alıştırırsan, hiç bi zaman alınmayacağına hep senin arayacağına alışır. Alışınca da bi kere alttan almazsan sorun çıkar
Senin arabayla seni almasına alıştığın gibi

Evet içime oturdu ya resmen zaten eve ağlaya ağlaya gittim o msjı gördüm iyice deli dana gbi ağladım resmen
canim ya bukadar uzme kendini sinie aninda soylenmis bir soz sen kendini cingene gibigormuyorsan sorun yok ayrica sende simdi kendine deli dana diyorsun bak sinir aninda insan kwndine bile hakaret edebiliyor..

Ayyy mesaj atıp özüür diledim bile üstüne bide aradım açmadı dün o sinirle terk ettimde onu

"Saydırdım da saydırdım"derken neler yazdığınızı merak ettim.
Adamın nasıl bam teline bastıysanız artık oda size bu sözleri sarfetmiş.

benim erkek arkadaşımda şiddetli tartışmalarımızda bana çingene der Ama ben hiç bunu ciddiye almamıştım
Ben son günlerde biraz gerginim duygusal durumum karıştı malüm dönemsel değişim zamanım diyip konuya girerek durumu kurtarmalısın bence :44:

Ya öyle bi söylediki içime oturdu mesaj attım bnmde haksız oldugum konular oldugnu neden öyle tepkiler verdiğmi özürdilediğ yazdımda ayrıldığım için pek kolay barışıcak gbi durmuyoruz

esimde bana bazen cingene der:)
profil resmimdende beli zaten
ama keske biraz agzimda cingene gibi olsaydi tovbeee

ayri gibi oldugunuzu dusunmen normel, ama korkma, bir sey olmaz..

aynı benm sevgilimi anlatmışsın erkekleri bu çocuk sayesinde çözdüm resmne adamlar kavga etmeyi sevmiyor bu kadar net, bi derdin varsa söle sonra bekle bi dio, sen kabul ettirene kadar uğraşıyosun dio. sonra ben yatıyorum uğraşmayacam deyince ben sabahlara kadar uykusuz bekkliyodum ilk başlarda, acaba ayrılacaz mı ne olacak falan die. sonra bi baktım adam sabah gunaydın aşkımm :)) die msj atıyo, ben uykusuz kaldıgımla kalıyorum adamlara dırdır yapmak yerine tatlı sözle söyleyince kabul ediyolar herşeyi bunu 8 ayın sonunda anladım agzına geleni söleyip msj ın sonuna :)) koydummu tamamdır güle oynaya laf sölüyosun birbirine, hem içine atmamış oluyosun hem de kavga etmemiş oluyosun oh keyiff

konu sahibine gelince de çingene kılıklı lafı sölenebilir, ben de sinirlenince koca kafa diyorum o dert deil de nişanlısınız bide o kadar ayrılık lafı yapmasanız keşke. erkekler bizden daha farklı bi gurrur sahibi oluyolar, onu gurur yapmış olabilir, o yuzden seni süründürmeye çalışıyodur belki. bi bekle bakalım onun siniri geçince neler olacak

Ay keşke sabah günaydın mesajı atsa ctesi işi vardı eve bıraktı bni günden beri içim içimi yio bn o gün surat yaptım e buda bna suray yapıo ne bi msj ne bişey dünde doğal olarak patladım üst üste olunca ay onun siniri bni görene kadar geçmiyo ki ama bni görsün nolduysa beş dkkada unutuyo yani anca önümüzdeki ctesi bn sbahtan süpriz yapıp yanına gidersen barışırız

Keşke düşünmekle kalsaydım ayrıldım ki

hayir canim, o ayrilmalar iste boyle kolay degil.
sen sinirlenip, uzun uzun msjlar atin diye bitmiyor.

bizde yasadik, biti sanip, bizde cok panik olduk:)

yuzugunuz hala parmaginizdami?
bir biriinize aldiklariniz hala sizlerdemi?
ozaman endise etme:)

zadece,haksiz oldugunu kabul ediyorsan eyer, ozaman ozur dilemesinide bileceksin

Son düzenleyen: Moderatör:

işte aslına biraz da onların huyuma göre davranmak lazım da pek beceremiyoruz sanırım hiç birimiz bende doya doya kavga etmek istiyorum meselaa, resmen içimde kalıyor söleyeceklerim tam kavganın en hararetli yerinde kavga etmek istemiyorum uyuyacam ben dio resmen bogazına düğümleniyor herşey hepsinin modeli bi acayip bunların ama şu gayet net ki hiç biri kavga istemiyor işte..

keşke onun huyunu biliyorsun madem cumartesiye kadar dayanıp cumartesi sabah gitseydin de yüzyüze konuşsaydınız ama şimdi yapacak bişey yok, sakince bekle, yeniden üstüne gitme de bari cumartesiye kadar kafasını toplasın o da, cumartesi sabha da gidip tatlı tatlı anlatırsın derdini, problem çözülürr

Mesaj attım özür diledim bile çoktan :) ama çok kızmış cevap vermiyo :) ay üç yılın ilk bi yılı o kadr çok ayrıldıkki anlatamam son iki yıldır hiç ayrılmadık nerdeyse o yüzden korkum var biraz buarada yüzüklerim hala parmagımda evet :)

Mecbur beklicem bi iki gün başa gelen çekilir :)

aaayy cok güldüm onun msjına
hıc aklıma gelmez,sen benım tanıdım ınsan dıılsın,çıngene kılıklı,demek
çok mu cemkırdınız ne..

sıze gelemıcenı bastan soyledıyse problem yok..
ama beklettıyse o soğukta,kım olsa cemkırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…