Nişanlım bana çingene kılıklı dedi :(

kızlar benim anlamadıgım bir konu var, neden kızlar bir konunun bir sorunun bu kadar üstünde dururki? benimde sevgilim var, ve bakıyorumki üzerinde durmak istemiyor bir sorunun, ben büyütmüyorum oda ayni şekilde büyütmeden, mesajlassak bile, iyi geceler deriz kapatırırız telefonu sırf birbirimizi kırmamak için, hatta bazen tartişma başlar o ben yatacagim der yada kisaca by der, sonra Sabah olunca tekrar güzel bir güne başlarız günaydın mesajlarıyla...

Senin konuya gelince, belki biraz emri vaki yapar gibi söyledin gel beni işten al diye, ona kızmıştır büyük ihtimalle, bence mesaj at özür dile, hayat bu kadar güzelken, birbirinizi kırmayın 3 günlük dünyada

onada şükür canım ya küfür etseydi,şiddet gösterseydi.bence cingene benzetmesi bunların yanında hafif kalır..boşver bu konuda uzatmana gerek yok.

ilişkileri ayakta tutan şey bu sanırım.
Benim sevgilimde öyledir akşam ağzıma geleni saysam bile sabah güzel bir mesaj atar, yanaşır.
eğer hala tribim devam ediyorsa sessiz kalır.
ama, kavga etmeyi hiç sevmez.
sanırım biraz rahat olmak lazım.
biz bu adamları istiyor muyuz?
istiyorsak seviyorsak ne gerek var ki.
çingene kılıklı demiş madem, çingene kılıklı olmak kötü mü ki
küfreden insanlar var Allah göstermesin.
bu kadar resmiyete de gerek yok samimiyetten edilen laflar bunlar.

senin mesajını çok beğendim gerçekten böyle olmaya çalışıyorum bende artık sevgilim böyle çünkü resmen iyiliğiyle eziyor beni.

Nikin bile depresifshine.. Sana demesin de kime desin:)

olur böyle şeyler sinirlerine hakim ol saydırma herzaman :)

ben trip bile atmam ertesi gün nede o :)
benimki bana demişti zaten ben tartışmam susarım sessiz kalırım diye, bende huyunu biliyorum artık bende susuyorum :)
öyle gerçekten biz onları seviyoruz e onlarda bizi sevdigine göre kavgaya gürültüye ne gerek var, varsın desin çingene dediyse alınmamki, daha kötü birşey dememişki :)

ee biz evlenelim o zaman böylesini bulmuşuz dimiii

ı
Yok gayet kibar msj attım 'akşam bni almaya gelirmsin ? Bide köpeğide getirir misin yada size gideriz onuda çok özledim' yazdgım msj bu :)

Canım ben ortada sorun filan göremedim..Bak ne güzel diyorsun yağmur yağsa bile gelir alırdı alıştırdı beni diye..Ne kadar düşünceliymiş ki yapabildiği yerde yapmaktan kaçınmamış..Gerçekten işi vardır,olabilir..Ama sen istiyorsun ki ne işi varsa bıraksın o an ben çağırdım bana gelsin..Bu çok bencilce bir davranış...Çingeneyi de saydırmalarından dolayı söylemiştir çemkirdiğin için:) Olabilir kötü bi laf değil ki.Herkesin nişanlısı eşi bi lakap takar sevdiklerine benimki de uğraşır,söyler.Dert etme bunlar çookk küçük ve boş şeyler.

benimki de bana "çirkef" demişti ve hoşuma bile gitmişti
düşününce de gerçekten çirkeflik ediyorum çoğu zaman.
Mal meydanda adama dillendirdi diye kızamam ki

Diğer yandan sevip sevmediğimiz çok mühim gerçekten seviyorsak abartmaya gerek yok.

evlilik kısmına ben kalmiim cnm yha ocakta yemeğim var
bi kere evlenip ayrılınca emin olmadan yapamıyor, heveslenemiyorsun bi daha ama, senin sevdiğinle evlenmeni canı gönülden isterim o kadar itinalı yazmışsın ki Allah gönlüne göre versin.

Okuyup gülümseyenlerden biride benim , birde gelemeyeceğim diye araması gerekirdi yorumlarına bir kaldım böyle

zaten mesajla atmışssınız belki görmedi
tamam alıcamda demedi

kime kızdınız ben anlamadım

Biraz sert yapmışsınız o da komik bi tabir kullanmış :)

ben de eski eşime cingene demiştim Hatta; cingeneye padişahlık vermişler önce babasını kesmiş demiştim

sen sayip sovunce seni en iyi cingene sozuyle sana anlatacagini sandi sanirim ,zatende oyle olmus sende ona trakyanin saldirgan kizani de odessin[video=youtube;P_ZQr-qayc4]http://www.youtube.com/watch?v=P_ZQr-qayc4&feature=youtube_gdata_player[/video]

Ben açıkçası eşime bile gel beni al demem
Hatta şimdiye kadar o mu vardı der tek olmayı da tercih ederim çoğu zaman
Neyse sizin ilişkiniz bu şekilde diye alışmış olabilirsiniz belki biraz fazla da olmuş olabilir tepkiniz ama bu cümle çok saygısızca

Saygı olmazsa hiç birşey olmaz

bence sevgilinizi boğmuşsunuz biraz..

gelip sizi götürmek istememiş haber vermesi gerekirdi evet ama alacağı tepkiden çekinmiş..

böyle alıştırdı niye şimdi gelmiyor demişssiniz.. yaptığı centilmenlikleri sömürürseniz o da zamanla yapmama yoluna başvurur..

çalıştığınıza göre pekala gidebilirsiniz eve kendiniz ..

söylediği cümlede de bir şey yok o kadar lafa ben olsam bende derim:)[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Son düzenleme:
Biraz sert yapmışsınız o da komik bi tabir kullanmış :)

ben de eski eşime cingene demiştim Hatta; cingeneye padişahlık vermişler önce babasını kesmiş demiştim

Ama bu bilinen bi söz
Ve mecazen kullanılır

Konu sahibine, tartışma esnasında çok konuşuyosun bi sus be gibisinden çingene kılıklı denmiş gayet ciddi bi şekilde

Çingene kılıklıdan ziyade 'sen benim tanıdığım insan olamazsın' denmiş bi de

pardon çingene kılıklı denılmesı neden hakaret olarak algılanıyor anlamadım ? sanki en buyuk kufur edılmıs ? ne bu bazı ırklar üzerinde aşagılayıcı laflar ayıp olmuyormu?

Sömürmedim geliceği yer 10 dk lık mesafe beş günün 3 günü gelio ama lazım olunca istemiyo sevmediğni düşündüm doğal olarAk fazla tepki vermiş olabilirim diorum ya hormonlar diye :)arasam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…