• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişanlım bana dokunmak istemiyor gibi?

soramıyorum da acıkca bu konuyu ama gercekten normal görmüyorum ne yapcağımı da bilmiyorum
Kesinlikle kötü düşünmeyin bakın size bağlı bu her şey helalinden oldukça daha bereketli tutkulu olur mantıgındayım sekiz ay nişanlı kaldım ve çok hassas davrandık dokunma konusunda nişanlılık öncesinde de aynen öyle nikahımız kıyıldıgında tamamen Farklı bi döneme girdik kesinlikle ayıptır söylemesi hamile kalana kadar gün aşırı ilişki hayatımız vardı ne sevgi ne cinsellik ne de Tutku hepsi yerindeydi evlendiğimizde

Muhafazakarlikla ilgisi yok :) simdi bisey yazardimda kodesi boylamayim durup dururken. :)

Birbirini seven isteyen arzulayan iki insan, yanyana oturunca bile birbirini istedigi belli olur :) heleki nisanliyken bi yanliz kalalim diye bakarsin yani.. hepimiz o yollardan gectik yani..
Kadin sinir koymaya calisir ama sen onun ogretmeni degilsinki.. adamin bi sekilde firsatini bulup seni koseye skstirmasi gerekirdi simdiye :))) hahaha bu illa ileri gitmk icin degil..hic mi opmek istemez sarilmak istemez insan? Hadi sen sabrettin, karsidaki erkek nasil sabretmis?

Dedigim gibi muhafazakarlarinda nefisleri vardir yani :))
Yanaktan bari öpmek ister insan :deli:

Hiç dokunup öpüşmediğiniz, tenini hiç hissetmediğiniz bir adamla nasıl evlilik kararı verebildiniz?

Hiç düşündünüz mü acaba "sınırlarınız" yüzünden dokunmuyor olabilir mi :işsiz:

Ten çekimi yok sanırım.
Hiçbir şekilde yanaşmayan ve soğuk duran biri beni de korkuturdu ki şuan evet benim de hayatımdaki kişi böyle. Hani bu kadar değil, yanağımdan öper, sarılır filan ama dudağımdan öpmüyor herif.
Ben öpüyorum onu. Öyle öpüyor.
Çok çekingen benimki. Ama onun bu çekingenliği bendeki tüm heyecanı öldürdü. Daha doğrusu heyecanım ztn yoktu en başında, zamanla olur diye başladım. O heyecanı doğuramadı ilişkimizde onun bu hali. O yüzden ayrılmayı düşünüyorum.
Çünkü ben sevişmeden evlenilmemesi gerektiğine inanıyorum. Sevişmek derken isteyen her şeyi yapar isteyen belli yerde durur. Ama o harareti görmek lazım bence ya :halay:

Benim naçizane fikrim; aşk, en çok karşındakini arzulamaktan oluşan bir durum. Sizinki mantık evliliği.

Aynen aşk demek cinsellik demektir. Öyle ki ne salt cinsellik barındırmalı. Ne salt bir şekilde aşkı barındırmalı. Mantık dahilinde, cinsellikle harmanlanmış aşk. :cool:

Aynen aşk demek cinsellik demektir. Öyle ki ne salt cinsellik barındırmalı. Ne salt bir şekilde aşkı barındırmalı. Mantık dahilinde, cinsellikle harmanlanmış aşk. :cool:
Kesinlikle. Zaten bunlar hep hormonlardan :sus::rolleyes:

Cok garip geldi bana kurdugunuz cumleler. Kola girmeyi dahi boyle gozunuzde buyuttuyseniz ondan yaklasmiyordur ama o da cok garip ya hu.
Nisanlisiniz ve daha hic opusmediniz :110:

Hem de çok ağır geliyor hissediyorum :KK70: Sevişmeden de aşk olur diyecekler, itibar etmeyiniz :rapci:

Şimdi sana bir şey dicem: :KK33: iki tane şehir var . Bir tanesi A . Bir tanesi B. İkisi de çok güzel ama B, A’dan çok çok çok daha güzel. Tamam kabul A da güzel ama en güzel değil. Hah işte B ye gitmeyen bunu bilemez. B’ye bir kere gitse anlar B şehrinin A şehrinden güzel olduğunu :rolleyes:

İlk taşı en günahsızınız atsınnn uleeeyyn:KK31::rolleyes:

Bence normal. Abartilacak birsey yok. Ben eşim beş ay nişanlı kaldık. Bir kere bile el ele tutusmadik. Hele şu öpüşme sarılmak asla olmadı. Ikimiz de çok çekingen dik. Ama evlendikten sonra içimiz rahat bir şekilde kol kola girdik. Nisanlilikta olan cekingemlik gitti. Ki zaten birbirimizi deli gibi seviyorduk:KK60:

Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum
kocan olacak o senin bi sen at adımı belki nisan atarsın diye korkuyo sen dedin katıyım diye adam kafanın icine girmedi ya ne bilsin senin dusuncelerinin degistigini sen tut elini sen op bi yanagindan bak bakalim tepkisi ayni mi olacak korkma hamile kalmazsın adin cikmaz

Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum
Sadece size saygı duyuyor ne mutlu...

Şimdi sana bir şey dicem: :KK33: iki tane şehir var . Bir tanesi A . Bir tanesi B. İkisi de çok güzel ama B, A’dan çok çok çok daha güzel. Tamam kabul A da güzel ama en güzel değil. Hah işte B ye gitmeyen bunu bilemez. B’ye bir kere gitse anlar B şehrinin A şehrinden güzel olduğunu :rolleyes:

İlk taşı en günahsızınız atsınnn uleeeyyn:KK31::rolleyes:
A'dan B'ye, el ele tutuşabildikleri gün bir adım atabilirler halbukiiii :rolleyes: O yol ya arka patikalardan gidiliyor, ya da hiç varılamıyor zaten :cry:
Ne çıkarsa bahtımıza, ya tombala ya :confused:

Back
X