nişanlım bana dokunmak istemiyor gibi?

Biri yazmisti.. dini nikah yapilmadiysa Allah indinde nisan oncesi veya sonrasinin bi farki yok... iki sekildede gunah isliyosun yani. O zmn izin vermeyip neden simdi izin veriosun?

Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum

E baştan tavrımı koydum diyorsunuz
Bu yüzden ne tepki vereceğinizi bildiği için dikkat ediyordur.

Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum
ben birşey sormak istiyorum nişanlanana kadar elinizi bile tutmasına izin vermemişiniz , şimdi neden yumuşadınız? sonuçta nikah kıyılmadı henüz, ayıp günah değil mi?????
siz kendinizi o kadar kasarsanız, nişanlınız da size yanaşmaz haliyle, yok ben artık sınırlarımı aştım derseniz, çağırın bir gün yalnız kalacağınız bir yere bakın bakalım bir sorunu var mıymış yok muymuş anlarsınız...

bence hala eskitavrınızın etkisindedir, alışkanlık olmuştur

ben de bunu anlamıyorum işte size tersse, gereklerini yapamaycaksanız sevgili olmayın. sevişmekten gelir sevgililik de yakınlaşacaksınız öpüşeceksiniz sevişeceksiniz. öyle masa tepesinde lak lak yapacaksam adam sürüyle ne farkı var ki onun?
bunlar size uymuyorsa sevgili olmayın bir zahmet.
bu tutucu kızların da ikiyüzlü tavrı beni sinir ediyor. hem sevgili olayım hem sevişmeyeyim oh ne güzel.
ondan sonra koluna girmeyi marifet zannediyorlar.
benim böyle bir sevgilim olsa sorunu var diye düşünürüm ki temasa önem veririm ilişkilerimde.

ben de bunu anlamıyorum işte size tersse, gereklerini yapamaycaksanız sevgili olmayın. sevişmekten gelir sevgililik de yakınlaşacaksınız öpüşeceksiniz sevişeceksiniz. öyle masa tepesinde lak lak yapacaksam adam sürüyle ne farkı var ki onun?
bu tutucu kızların da ikiyüzlü tavrı beni sinir ediyor. hem sevgili olayım hem sevişmeyeyim oh ne güzel.
benim böyle bir sevgilim olsa sorunu var diye düşünürüm ki temasa önem veririm ilişkilerimde.

Cinsellik olmadan iliski olmaz diyorsunuz saygim var ama eminim ki masa basinda lak laktan cok,cinsellik isteyecek erkek daha fazladir bu konuda yaniliyorsunuz:KK70::KK70:

Her sevgili olan sevişmek zorunda mı?
Aksi halde "sevgi" olmuyor mu?
Nasıl bir düşünce bu?
Sevgilim var ama sevişmiyorum,evlenince sevişecem.
Bu ikiyüzlülük mü,hadi oradan!

Cinsellik olmadan iliski olmaz diyorsunuz saygim var ama eminim ki masa basina tunemekten cok cinsellik isteyecek erkek daha fazladir bu konuda yaniliyorsunuz:KK70::KK70::KK70:

cinsellik diyince aklınıza hemen seks gelirse böyle ezbere konuşmanız da çok normal :D :D :D
herkesin kendinde eksik olan önce aklına gelir tabii ;)

ayrıca erkekleri öyle gözünüzde büyütmeyin o istekli görünen tiplerin evlenince nasıl süt dökmüş kuzu olduğunu bu forumda okuyabilirsiniz.. kadınlar kocam sevişmiyor diye dört dönüyor :D

Her sevgili olan sevişmek zorunda mı?
Aksi halde "sevgi" olmuyor mu?
Nasıl bir düşünce bu?
Sevgilim var ama sevişmiyorum,evlenince sevişecem.
Bu ikiyüzlülük mü,hadi oradan!

sevişmekle seks arasında nasıl bir bağ kurdun sen?
evet sevgilin varsa sevişeceksin yoksa niye sevgilisin?
illa git seks yap demiyorum ama kocan olacak adam da senin gibi evlenince sevişcem diyor mu yoksa bir akşam kaçamak mı yapıyor?

hem sevgili olayım hem yakınlaşmayayım bunun adı ikiyüzlülüktür kimse kusura bakmasın.
sevgiliyi işte okulda sokakta diğer erkeklerden ayıran faktör nedir?
yoksa okuldaki arkadaşınla da lak lak yaparsın..

Dini konularda nasil biri?

Bi aralar cok asik oldugum bi adam vardi. Cok dindardi ve adam bana dedi ki "bana olan ilginin farkindayim. Cok da hos bir hanimsin. Niyetin evlilikse gorusebilir kisa surede neticelendirebiliriz. Ama diger turlu gezme tozma bana gore degil, bunun vebalini odeyemem"

Bir kere bulustuk ama her sey o kadar resmi ki.. is yemegi gibiydi.

Ne cikarsa bahtima diye evlenemeyecegim icin bir daha hic gorusmek bile istemedim, adama icten ice ölüp bitiyordum halbuki... bu arada yasim da cok kucuktu evlilik dusunebilecek yasta degildim. Ben staj yapiyordum 19 yasindaydim, o 24.

Bu tarz bir sebep olabilir mi?

Bu arada adam sonra bir arkadas vasitasiyla biriyle tanisip 4 ay icinde evlendi.
yok o rahat yani bahsettiğiniz gerekçeden değildir

Back
X