- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.588
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet eşi olarak geçer ama evlilikle ilgili bir ibare geçmez.
oradaki eşten kasıt partner olmasıdır yanında olan kişi olarak geçmesidir.
evli değillerdi yani.
Muhteşem bir bilgisizliğiniz ve tezatlığınız var. İlahiyatı açıktan ve sınavda sallayarak okudunuz sanırım. Burada başkalarının ilahiyata önyargı duymasına sebep olmayın lütfen. Sadece bunu söylemek istedim.
valla zevcesi olarak yazıyor, zevce arapça bir kelimedir anlamı da nikahlı eştir. partner değil.
Senin gibi sapıktan mı?söylediklerimde ne var?
kurandan konuşuyorum ben size siz din diye uydurmalara rivayetlere inanıyorsanız o sizin probleminiz.
bu coğrafyanın insanları da kadın erkek ilişkilerine öğrenecek.
diplomamı göstereyimmi?
sen mi karar veriyorsun kim ne mezunu diye?
işine bak hadi.
Senin gibi sapıktan mı?
Sapıksın,sapmışsın yani.
İnsanları yanlış yönlendirmekten vazgeç.
Her konuyu dine çekiyosun hem de uydurduğun dine.
Kuranın adını ağzına alma.
Banlanacaz bari değsin senin gibisine sessiz mi kalalım!
hangi tefsir?
bazı tefsirlerde de yanındaki kadın olarak geçer mesela.
İlahiyat mezunu olmanız bu konuda söz sahibi olduğunuzu göstermez... ilahiyat en kolay mezun veren bölümlerden biri maalesef...
dini konularda bu kadar kesin bir yargı ile konuşacak konumda değilsiniz...
tefsir değil direk kur'an a baktım. arapça yani. bakara 35. bakabilirsin zevce olarak yazıyor.
Sene 2018. Yeni vahiyler geldi sevişmekle ilgili demekki. Elçide sizsiniz herhalde.söylediklerimde ne var?
kurandan konuşuyorum ben size siz din diye uydurmalara rivayetlere inanıyorsanız o sizin probleminiz.
bu coğrafyanın insanları da kadın erkek ilişkilerine öğrenecek.
nerden biliyorsun?
sen mi karar vericisin o halde?
ben ayet diyorum. ayetlerde olmayanı söylemek kesin bir yargı mı oluyor?
bir şey ayette yoksa dinen hükmü olmaz bu kadar basit?
SİZ ayet yorumlayacak bir konumda da değilsiniz...
Afedersin beynin var mı?konuyu dine çeken sensin en başta ben dini bir şey yazdım mı???
dinin d sinden bahsetmeden sen başladın ben çok ahlaklıyım muhafazakarım diye.
konuyu kimin dine çektiği belli yanii
Sene 2018. Yeni vahiyler geldi sevişmekle ilgili demekki. Elçide sizsiniz herhalde.
Yapmayın ya. Bu kadar da kirletmeyin artık insanların yaşadığı dini. İnancınız yoksa saygınız olsun biraz.
kaç farklı arapça versiyon olduğunu biliyorsunuz değil mi?
din herkesin işidir.
öyle iki tane hocanın işi değildir.
bu kafayı bırakın. bu kafa yüzünden öyle herkes kuranı anlayamaz zihniyeti yüzünden din bu halde.
herkes dinden sorumludur herkes din hakkında konuşabilir.
varsa anti tezin sunarsın tartışırız
Kuantum fiziği kitabını size göstersem ve formüllerini baştan sona okusanız, artık o konu ile ilgili yorum yapabilme seviyesine erişmiş mi olursunuz?
Ağzı olan herkes her konu hakkında konuşabilir, evet.. ama bilenin yanında komik olur... bana göre de komiksiniz...