nişanlım bana dokunmak istemiyor gibi?

cinsellik diyince aklınıza hemen seks gelirse böyle ezbere konuşmanız da çok normal :KK70: :KK70: :KK70:
herkesin kendinde eksik olan önce aklına gelir tabii :KK66:

ayrıca erkekleri öyle gözünüzde büyütmeyin o istekli görünen tiplerin evlenince nasıl süt dökmüş kuzu olduğunu bu forumda okuyabilirsiniz.. kadınlar kocam sevişmiyor diye dört dönüyor :KK70:
O zaman yazdiklariniza dikkat ediceksiniz Sevismek gunumuzde=Cinselliktir.Eski Turk filmlerinde Sevismek=Sevmek anlamina gelir.

O zaman yazdiklariniza dikkat ediceksiniz Sevismek gunumuzde=Cinselliktir.Eski Turk filmlerinde Sevismek=Sevmek anlamina gelir.

senin aklın fikrin sekse ben ne dersem oraya çekersin ama seks de aşkın besleyici unsurudur ama işte bu ülkede anlat anlatabilirsen..
kızlar kendini sözde koruya dursun erkekler seks konusunda serbest.
bu da başka bir ikiyüzlülük..

Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum
Siz basindan kuralci davranmissiniz. Cekiniyordur.

sevişmekle seks arasında nasıl bir bağ kurdun sen?
evet sevgilin varsa sevişeceksin yoksa niye sevgilisin?
illa git seks yap demiyorum ama kocan olacak adam da senin gibi evlenince sevişcem diyor mu yoksa bir akşam kaçamak mı yapıyor?
Ha evet sevişmekle seksin ne alakası var demi,nasıl kurdum ben o bağı.
Allah beni kahretmesin!

Sen merak etme,kocam olacak adam da evlenince sevişti,sormadan söyliyim evet yüzde yüz eminim.
Evlenmeden sevişmedik.
Ama sevgiliydik, deli gibi de sevdik.
Bunların nedeni muhafazakar yaşantımız.
Bizim nedenimiz buydu,bizi bağlar.
O zaman neden sevgili oldunuz diye densizce bir soru soracak mısın?
Hemen söyliyim,sınırlarımız,ilişkimiz bize özel bizde saklı.
Allaha şükür helal çerçevesinde yaşandı herşey.

Tekrar ediyorum, bizim inanışımızdır.
Ve bu gibi milyonlar var bu ülkede,dünyada,her neyse.

Yani sen "sevişmeden evlenilmez,öyle sevgili olunmaz" diye kesin yargıyla konuşamazsın burada.

senin aklın fikrin sekse ben ne dersem oraya çekersin ama seks de aşkın besleyici unsurudur ama işte bu ülkede anlat anlatabilirsen..
kızlar kendini sözde koruya dursun erkekler seks konusunda serbest.
bu da başka bir ikiyüzlülük..
Ben size kullandiginiz kelimeye dikkat edin diyorum siz akliniz orda diyorsunuz ki olsa icraate gecerdim ki elimi sallasam ellisi.Aklim orada da olabilir benim gorusum kime ne.Ayrica basinda belirttigim gibi kimseyi tutan yok kizlar da istedigini yasayabilir ben erkeklerden farkli gormuyorum ama birlikte olduktan sonra arkasinda olsunlar aglanmasinlar beni kullandi birakti diye.

Ha evet sevişmekle seksin ne alakası var demi,nasıl kurdum ben o bağı.
Allah beni kahretmesin!

Sen merak etme,kocam olacak adam da evlenince sevişti,sormadan söyliyim evet yüzde yüz eminim.
Evlenmeden sevişmedik.
Ama sevgiliydik, deli gibi de sevdik.
Bunların nedeni muhafazakar yaşantımız.
Bizim nedenimiz buydu,bizi bağlar.
O zaman neden sevgili oldunuz diye densizce bir soru soracak mısın?
Hemen söyliyim,sınırlarımız,ilişkimiz bize özel bizde saklı.
Allaha şükür helal çerçevesinde yaşandı herşey.

Tekrar ediyorum, bizim inanışımızdır.
Ve bu gibi milyonlar var bu ülkede,dünyada,her neyse.

Yani sen "sevişmeden evlenilmez,öyle sevgili olunmaz" diye kesin yargıyla konuşamazsın burada.

nerden biliyorsun evlenince seviştiğini?
belki geneleve gitti?
belki sevgilisi vardı..

muhafazakar diye diye ülkede her türlü pislik çıktı.
el kadar bebeklere tecavüzlere sessiz kalınır oldu.
o yüzden öyle kendinizi matah bişey sanmayın.
eğer muhafazakar olmak iyi bişey olsaydı ülkemiz bu hallerde olmazdı..

helal daireymiş.. yok öyle bişey. mezhep uydurması.
ademle havva evli miydi?
o zaman haram işlediler öyle mi size göre?
ezbere konuşmayın.

Ben size kullandiginiz kelimeye dikkat edin diyorum siz akliniz orda diyorsunuz ki olsa icraate gecerdim ki elimi sallasam ellisi.Aklim orada da olabilir benim gorusum kime ne.Ayrica basinda belirttigim gibi kimseyi tutan yok kizlar da istedigini yasayabilir ben erkeklerden farkli gormuyorum ama birlikte olduktan sonra arkasinda olsunlar aglanmasinlar beni kullandi birakti diye.

erkekler de beni kullandı bıraktı diye ağlıyor sadece burası kadın forumu olduğu için bilmiyorsun bunu.

Tepkinizden dolayi yaklasmiyordur neticede ha nisanlilik ha sevgililik ne farki var ki ikisinde de kagida dokulmus bir resmiyet yok boyle dusunuyordur en basindan boyle mesafeli giden bir iliski evlilige kdr da oyle gider sanirim

Biri yazmisti.. dini nikah yapilmadiysa Allah indinde nisan oncesi veya sonrasinin bi farki yok... iki sekildede gunah isliyosun yani. O zmn izin vermeyip neden simdi izin veriosun?
cünkü artık nişanlıyız elini tutabilirim gibisinden birşey demişti ilk elimi tuttuğunda, dinen haram olduğunu biliyorum baştaki tavrımın da nedeni buydu ama bu sekilde davranarak onu kendimden uzaklaştırmak istemedim yani farklı algılar diye daha esnek davrandım

cünkü artık nişanlıyız elini tutabilirim gibisinden birşey demişti ilk elimi tuttuğunda, dinen haram olduğunu biliyorum baştaki tavrımın da nedeni buydu ama bu sekilde davranarak onu kendimden uzaklaştırmak istemedim yani farklı algılar diye daha esnek davrandım

kuranda el ele tutuşmak haramdır diye bir şey yazmaz o yüzden kendini boşuna kasma...

belki geneleve gitti?
belki sevgilisi vardı..

ademle havva evli miydi?
ezbere konuşmayın.
Hanımefendi sen iyi misin?
Konu tecavüzlere,Adem ve Havvaya nasıl geldi?
Belliki inançsızsın.Eyvallah banane.
E o halde benim dinimi,hayatımı,inanışımı yargılama de mi ama.
Ne biçim konuşmalar bunlar.
Konu benim kocam da değil, sen onu da merak etme ben eminim.
Genelev filan tarzı değil.
Sevgilisi de olmadı.
Seni mi gerdi?
Emin olmam sana dert mi oldu?
Kendim kadar eminim oldu mu?
Terbiyesizsin!
İnanılmaz da saygısız!
Kendin neye inanıyosan inan,sana laf eden oldu mu da bu şekilde bana carlıyosun!

Mune Mune

Tutamadım kendimi.
Bu üye değer yargılarıma bu şekilde saldıramaz!

Sevgilisi de olmadı.
Seni mi gerdi?
Terbiyesizsin!
İnanılmaz da saygısız!
Kendin neye inanıyosan inan,sana laf eden oldu mu da bu şekilde bana carlıyosun!

Mune Mune

Tutamadım kendimi.

O saldırır, görmezden gel , engelle... :KK49:

belki geneleve gitti?
belki sevgilisi vardı..

ademle havva evli miydi?
ezbere konuşmayın.[/QUOT

Adem'le Havva evli miydi demişsiniz evet evliydiler. ayetlerde eşi olarak yazar. insanlar muhafazakar oldukları için değil, öyle görünüp aslında olmadıkları için sıkıntı var. ayrıca isteyen istediği gibi ilişki yaşar. vicdanın rahat olması önemli diye düşünüyorum.

Sevgilisi de olmadı.
Seni mi gerdi?
Terbiyesizsin!
İnanılmaz da saygısız!

Mune Mune

Tutamadım kendimi.

sen benim değer yargılarıma saldırırken iyi ben onu bile kastmeden kendi kendine triplere girmişsin??
inançsız da değilim ayrıca ilahiyat mezunuyum. bu işin okulunu okudum.
sen başkasına saldır, ahlaksız de ama başkası ufak bir eleştiri yapınca saldırıya geç..
biz muhafazakarız deyip başkasını edepsizlikle suçlamazsın bir daha işte!
cevabını alırsın.
çocuklar hamile kaldığı ortaya çıktı çok muhafazakar bayan ne yaptın bu konuda?
iş sadece o olsaydı...
kendinizi bu kadar mühim birisi sanmayın senle işim yok ben senin zihniyetinin çarpıklığını gösterdim.

Nişanlanınca ne değişti onu anlamadım. Dokunma demişsiniz dokunmamış. Şimdide niye dokunmuyır diyorsunuz. Adam ne yapsın? Evlilik öncesi ve sonrası değişirsiniz anlarımda, nişan ne alaka?

Adem'le Havva evli miydi demişsiniz evet evliydiler. ayetlerde eşi olarak yazar. insanlar muhafazakar oldukları için değil, öyle görünüp aslında olmadıkları için sıkıntı var. ayrıca isteyen istediği gibi ilişki yaşar. vicdanın rahat olması önemli diye düşünüyorum.

evet eşi olarak geçer ama evlilikle ilgili bir ibare geçmez.
oradaki eşten kasıt partner olmasıdır yanında olan kişi olarak geçmesidir.
evli değillerdi yani.

sen benim değer yargılarıma saldırırken iyi ben onu bile kastmeden kendi kendine triplere girmişsin??
inançsız da değilim ayrıca ilahiyat mezunuyum. bu işin okulunu okudum.
sen başkasına saldır, ahlaksız de ama başkası ufak bir eleştiri yapınca saldırıya geç..
biz muhafazakarız deyip başkasını edepsizlikle suçlamazsın bir daha işte!
cevabını alırsın.
çocuklar hamile kaldığı ortaya çıktı çok muhafazakar bayan ne yaptın bu konuda?
iş sadece o olsaydı...
kendinizi bu kadar mühim birisi sanmayın senle işim yok ben senin zihniyetinin çarpıklığını gösterdim.
Sen ilahiyat mezunu filan değilsin.
Neden her konuyu dine getiriyosun,senin ne zorun var?
Ben kime edepsiz demişim muhafazakar olmadığı için?
Allah akıl fikir versin,sanırım tedaviye ihtiyacın var.

Sen ilahiyat mezunu filan değilsin.
Neden her konuyu dine getiriyosun,senin ne zorun var?
Ben kime edepsiz demişim muhafazakar olmadığı için?
Allah akıl fikir versin,sanırım tedaviye ihtiyacın var.

diplomamı göstereyimmi?
sen mi karar veriyorsun kim ne mezunu diye?
işine bak hadi.

bu tutucu kızların da ikiyüzlü tavrı beni sinir ediyor. hem sevgili olayım hem sevişmeyeyim oh ne güzel.
.

kuranda el ele tutuşmak haramdır diye bir şey yazmaz o yüzden kendini boşuna kasma...

inançsız da değilim ayrıca ilahiyat mezunuyum
Muhteşem bir bilgisizliğiniz ve tezatlığınız var. İlahiyatı açıktan ve sınavda sallayarak okudunuz sanırım. Burada başkalarının ilahiyata önyargı duymasına sebep olmayın lütfen. Sadece bunu söylemek istedim.

Back
X