- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
kim neyi kirletiyor?
kurandan pasta yapıp yiyorlar onlara niye ses etmiyorsunuz hanımefendi?
ben doğru olanı söylüyorum. neyi kirletiyorum? ayıptır. hakkıma girdin tövbe et bence.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim neyi kirletiyor?
kurandan pasta yapıp yiyorlar onlara niye ses etmiyorsunuz hanımefendi?
ben doğru olanı söylüyorum. neyi kirletiyorum? ayıptır. hakkıma girdin tövbe et bence.
Afedersin beynin var mı?
Ben ahlaklıyım dedim mi?
Ben muhafazakarım dedim,sevişmeden evlendim dedim,kendi yaşayışımı yazdım,evet nesi var bunun?.
Ama sen?
Sen kimi yazdın?kimin düşüncesini?
Akıl kârı bir tane yorumun yok.
Sen ne peşindesin?
Cidden git...
Git tedavi ol.
pardon kaç farklı arapça versiyonu var derken???? bir tane var tabii ki. meal demiyorum, orijinal kur'an'dan bahsediyorum. ilahiyat bitirdiğinize emin misiniz?
kuantum fiziği bir bilim dalı herkes bilim insanı olamaz ama din herkesin hayatında olan bir şey.
elmayla armutu karıştırma.
şu örneğin çok komik ayrıca.
Çevremde iki tane böyle çift var.Kızlar merhaba, vaktinizden calmamak için direkt konuya giriş yapıyorum;yaklaşık 4 aydır nişanlıyım, nişanlılık döneminden önce nişanlım sınırlarımı bildiği için elimi tutmazdı yani temas olmazdı aramızda, ben de katıydım.nişanlandıktan sonra bu konudaki katı bakışımı değiştirdim daha esnek davranır oldum elimi tutmasına felan izin veriyorum , hatta bazen koluna giriyorum.ama gelin görün ki ben bu konuda biraz cekingenim elini tutmak istesem bile ondan bekliyorum ama o da çok nadir tutuyor elimi, hani normalde erkek sevdiği kadına dokunmak için fırsat arar ne bileyim sokakta görüyorum kısacık mesafede bile el ele tutusan çiftler var.o böyle davranınca acaba beni istemiyor mu diyorum
arapçayı siz sadece tek bir türü olan bir dil mi zannediyorsunuz?
size 10 farklı arapça kuran gösteririm mesela.
buyrun seçin.
Kuran dili farklı birşeydir... sizin yorumlamanız mümkün değildir... insanlara saldırarak "din" adı altında konuşmanız yasaklanır umarım...
Ps: örneğimi anlamayacağınızı bilerek yazdım...
zevce zevcedir, değişmez. zevcenin anlamı da değişmez. insan yanlış bilebilir, bunu kabul etmek ve yanlışı düzeltmek de erdemdir.
Hahhaa aynen öyle,çok doğru tespit,ayni yollardan geçtim senede bir gün şarkisi bizim için yazilmis sanki.Seni mi istemiyor gay mi aseksuel mi libidosu mu dip bilemiycem ama evlenince sizin islerin kesat gidecegini simdiden bilebiliyorum sanki bıcım
iyi de her yerde zevce yazmıyor ki?
yazık yazık.. resmen kurana iftiradır bu.
kuran ayetlerde açık olduğunu anlaşılır olduğunu söylerken kullar kuranı herkes anlamaz diyor ya. aaah ah.. din ne hallere düşmüş..
Oh kaçırdım
Neyse
Banlatın birbirinizi :))
Konu içeriğinde ne din var
Ne fizik
![]()
Ten uyumunu da kk gordum nerden ogreniyonuz boyle seyleri![]()
Okudum kk de okudum daha neler okucam kim bilir yasamaya gelince evet yasamadim evlendiktn sonra yasadim.yas'a gelince dun 16 yasindaki kiz yasamis babama nasil soylesem die koni acmisti yasla pek ilgisi yokmus demekHiç yaşamadınız, hiç duymadınız, hiç okumadınız mı ?O zaman yaşınız küçük
![]()