nişanlım bana köpekmişim gibi davranıyor:(

yarengoksin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
62
0
36
Eskişehir
Kızlar nişanlana kadar herkesin parmakla gösterdiği bir sevgilim vardı.
Nişanlandıktan sonra stresten midir nedendir bana köpekler gibi davranıyor.
Ona mecburmuşum gibi davranıyor. Seni benden sonra köpekler bile almaz diyor.
Seviyorum ama soğudum da.
Sizce ne yapmalıyım?

Seni benden sonra köpekler bile almaz diyor.

bu çok aşağılayıcı bir cümle..hala ufukta evlilik görünüyor mu? görünüyorsa şimdi seni bir köpekle eş değer tutan( afedersin ama nişanlının sözü) yarın nasıl bir kişilik bozkluğu sergileyip sana nasıl davranır düşündün mü?? üstelik belli bir yaştan sonra insanın kişiliği değişmez zira belli durumlarda değişiyorsa o nda bir kişilik bozukluğu olduğunu göstermez mi? nişanlı yada evli olsun kimse kimseye mecbur değildir

Bu çok ağır ve kabul edilemez bir laf...
Acaba nişanlandıktan sonra bir şeylerin artık garanti olduğunu görerek mi farklı davranmaya başladı? Bence böyle bir insan ileride daha beter hakaretlerde bulunabilir. Siz onunla zorunlu olduğunuz için değil, sevdiğiniz ve istediğiniz için birliktesiniz/nişanlısınız. Bunu anlamıyorsa hiçbir şeyi anlamaz, bence yol yakınken vazgeçin... Biliyorum kolay değildir ama en azından ömür boyu ağlamaktansa, unutana kadar ağlarsınız.

Bu cümleyi kurmak ne haddine, izin vermeyin lütfen. Kendinize saygınız varsa izin vermeyin..

Zaten bunu diyen kişi sizi asla ama asla mutlu edemez.

Bu konu doğruysa ayrılmalısınız hemen.

Neden bu şekilde söylüyor psikolojik aptallığının yanında ?

Siz ona sahibinizmiş gibi davranırsanız o da köpekmiş gibi davranır da kendinde o cürreti bulur da.
Yeter ki yüz vermeye görün...
Postayı koyun görüşmeyin telefonlarını açmayın yolunuza çıkarsa değiştirin bakalım el mi yaman bel mi
Kendini savunmaya geçerse de mıçına bir tekme. Hadi selametle

ona bu lafı söyletecek potansiyeli vermişsinzdir belkide.Kimse kimseden üstün değil.Afedersin köpek ne demek ya.Defolsun gitsin

Beş yıllık ilişkinizde çok yıpranmışsınız, ilişkiniz çok yıpranmış.

Saygı yok, sevgi zoraki alışkanlıkla devam ediyor.

Ayrılıklarınız olmuş, nişanı atmanız olmuş, şimdilerde ayrı şehirlerde yaşamanız var, oraya gelin gitmeniz var ayrıca.

Bunları istemiyorsunuz, mutsuzsunuz, nişanlınız kompleks yapmış mesleğinizden dolayı v.s v.s

Neden devam ettiriyorsunuz ? Kendinizi ya sevmiyorsunuz ya da hiçe sayıyorsunuz.

Bunu yapmayın toparlanın ve ayrılın.
Evlenince daha da zorlaşacak.

Ayrıcada bir daha affettiğinde çiçekle böcekle kanmayın ne olur.. Hayatınız söz konusu.

Son düzenleme:
ne yapmalıyım diye sorman bile hata bence
ne yapman gerektiğini biliyor olman lazım bu durumda
hemen yüzüğü atmalısın.
hayatınıza size değer veren biriyle devam edin

yani basligi görünce oldum

bu ne yaa kusura bakmayin ama terbiyesizin ta kendisiymis ay sinir oldum

ay nisanliyken yere göge koyamaz insan nisanlisini bu ne yaa ne cesaret sanki bulunmaz hint kumasida sizde ona mecburmusunuz gibi cook cirkin evliyken ne olur bilemem artik

Köpek kelimesi çok ağır bir kelime bunu nasıl kendinize kullandırtıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.Size anneniz ve babanızdan daha fazla sevgi saygı göstermesi gerekirken sizi yerlere almış resmen.Ve birde bununla evlilik düşünüyorsanız diyecek söz bulamıyorum size.

Çok sevdiğimi biliyor, gözümü onunla açtığımı biliyor o yüzden.
Ayrılamadığımı da biliyor.
Her seferinde küstüm bir kaç gün konuşmadım. Sonra bir şekilde barıştık
strestendir dedim aslında öyle biri değil dedim kendimce.
Ama artık olacak gibi değil.
Önüme bakmalıyım artık biliyorum ama çok zor...

canım benim çok üzüldüm.bence pek fazla sürdürme derim yol yakınken bırak ne demek ya kendinimi aşağılattırıcaksın köpekler bile almazmış çok sinirlerim bozuldu.en yakın zamanda ailene bu konuyu aç ve bitir bazen sevgi herşeye yetmiyo.

Sağol Birsen. Yakın arkadaşım gibi yazmışsın olanları.
İnanın bende biliyorum hepsini bana biri anlatsa erkek arkadaşım
böyle böyle diye kıza demediğimi bırakmazdım.
Ama başa gelince olmuyor.
Ayrılmam gerektiğini biliyorum ağlaya ağlaya ağlıyacağım.
Ama Allah büyüktür elbet bende mutlu olacağım.

başa gelinca olmuyor diye birşey yok bazı şeyleri kalbinle değilde mantığınla düşünürsen doğrunun ne olduğunun farkına varırsın

Aranızda ki saygı bitmiş,saygı bitince sevgininde kalmadığını biliyoruz hepimiz.
Zor ama yapmanız gereken ayrılmak sanırım,zaten aklı başına gelirse hatasını anlarsa yine peşinizden gelir ve kendini düzeltmiş bir şekilde.
Bunun içinde çok pişman olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…