NİŞANLIM BANA TANIŞTIĞIMIZDA 50 YAŞİNDA GIBIYDIN DEDI

Dilek kaya 3854

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
7
2
16
Nişanlımla toplam da üç yıldır beraberiz bana ilk kez tanıştığımız da 50 yaşın da gibiydin benden sonra güzelleştin dedi kırılmm bir yana bana saçma gelen asla yaşımı belli etmeyn bir bayanım ozamn neden sevdin dedim iç güzelliğine tutuldum dedi sonra güzel bulmasam evlenmeyi niye düşüneyim falan şimdi konuşmuyorum hatta resy bile çekmeyi istiyorum düşüncelerinizi merak ediyorum

Bence gereksiz bı tavır olur
Elli yaşında gibiydiniz belki de
Soylemesin mi çocuk
Sevgililik yada evlilik yalanlar üstüne mi kurulmali

inanın o zamanlar çok bakımlıydım şimdiye göre geçenlerde ona bak sigarayı bıraktın yüzün gözün açıldı eskie göre dedim acaba içerledi mi dedi bilemedim birde boş yere kızıyormuşum oda mesela benim yanıma yakışmak için uğraşıyormuş delirdi mi ne anlamadım

Bak bu olabilir kısasa kısas

Belki ilk tanışmada çok ağırbaşlı sessiz sedasızdınız. Muhabbetiniz ilerledikçe asıl halinizi gördü bunu ifade etmek isterken de yaşı biraz fazla söylemiş gibi geldi bana. Tanıştığımızda çok olgun görünüyordun şimdi daha hareketlisin/eğlencelisin demek istemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…