- 3 Nisan 2023
- 2.312
- 4.616
- 63
- 25
- Konu Sahibi Aysegullerden
İlk seferden bir şey olmaz heveslenmiştir ileride böyle olmuyor hatta insan kendi yakın akrabalarına bile zor gidiyorBiz de kayınpederinkilere gittik adam saolsun heryere götürttğ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk seferden bir şey olmaz heveslenmiştir ileride böyle olmuyor hatta insan kendi yakın akrabalarına bile zor gidiyorBiz de kayınpederinkilere gittik adam saolsun heryere götürttğ
Sinirime geliyor nedenseİlk seferden bir şey olmaz heveslenmiştir ileride böyle olmuyor hatta insan kendi yakın akrabalarına bile zor gidiyor
Kendimi bende bu şekilde teselli ediyorumAileler soz konusu oldugunda herzaman hersey sizin istediginiz ve planladiginiz gibi olamaz orda gitmeyelim desen huzursuzluk cikacak ne gerek var bir gun gezmeye cikmissiniz katlanacaksiniz abartmaya gerek yok
Beni onun babasının kuzenleri alakadar etmiyor beni alakadar eden tek şey nişanlımın kuzeni halası teyzesi vsSiz nişanlıyken tüm sülaleyle böyle içli dışlı olursanız, evlendikten sonra işiniz çok daha zor. Siz benim halam teyzem zorunlu gitmeliyiz derseniz o da babamın kuzeni dayısı halası zorunlu der çıkar işin içinden.
Çevirin çevirebiliyorsanız buradan, nişanlıyken böyleyse evlenince düşünemiyorum. Nişanlı akraba ziyareti pek yaygın değil kv kp ziyareti her iki taraf açısından da kafi aslında. Kaldı ki kız tarafına bayram ziyaretine gelinir hediyesi verilir gidilir. Kız akraba akraba bayram gezmesine çıkmaz, ağırdan alır kendini.Beni onun babasının kuzenleri alakadar etmiyor beni alakadar eden tek şey nişanlımın kuzeni halası teyzesi vs
Bende ilk bayramda sadece ailesinin evine gittim aslında nişanlınızda bitiyor iş planımız var da diyebilirdi ya da süreyi kısa kısa tutup kalkabilirdi. Bence konuşun kısa süreli ziyaretler yapın ya da tepkinizi ilk başta koyun ki her bayram bu sorunu yaşamayın kimse size zorla birşey yaptıramayacağını en başından anlamalıNişanlımla ve ailesiyle bayramda aile gezmeleri yaptık. Buraya kadar normal ilk bayramımızdı Normalde esas hala amca dayı gezecekken bir anda sayı arttı da arttı nişanlımın kuzenlerinden tutun kayınpederin kuzenine bile gittik ve bu gezmelerden sonra birlikte vakit geçirelim diye konuşmuşken birlikte vakit geçirebileceğimiz sadece yarım saatimiz kaldı sonrasında evime dönmem gerekiyordu. Ya sizce bu durum bana mı batıyor? Planda olmayan gezmeleri kayınpeder sağ olsun ekledi de ekledi. Bize resmen vakit kalmadı. İçime attım burada da çpk paylaşmak istemedim bilen bilir takıntılı açtığım konulardan ötürü baya tepki görmüştüm ama bunu da sizlerle paylaşmadan yapamıcam
Malatyalılar mi diyesim geldi. Çocukluğum gençliğim böyle geçti resmenNişanlımla ve ailesiyle bayramda aile gezmeleri yaptık. Buraya kadar normal ilk bayramımızdı Normalde esas hala amca dayı gezecekken bir anda sayı arttı da arttı nişanlımın kuzenlerinden tutun kayınpederin kuzenine bile gittik ve bu gezmelerden sonra birlikte vakit geçirelim diye konuşmuşken birlikte vakit geçirebileceğimiz sadece yarım saatimiz kaldı sonrasında evime dönmem gerekiyordu. Ya sizce bu durum bana mı batıyor? Planda olmayan gezmeleri kayınpeder sağ olsun ekledi de ekledi. Bize resmen vakit kalmadı. İçime attım burada da çpk paylaşmak istemedim bilen bilir takıntılı açtığım konulardan ötürü baya tepki görmüştüm ama bunu da sizlerle paylaşmadan yapamıcam
Berbat bir durum. Ben aile büyükleri gezmekten şikayetçi değilim. Hala teyze amca dayı gezerim. Ama kayınpederimin kuzenlerine gitmek bana çok saçma geliyor çok hem deHemen uzman olduğum konu açılınBiz de nişanlıyken eşimin annesine, dayısına ve teyzesine gitmiştik. Ben akraba falan hiç sevmem + kendi akrabalarımı da sevmem
Bayramdan önceki haftalarda mutlaka bir can sıkıntım olur, keyfim kaçar 10 senedir her bayram bir kaç günlüğüne de olsa tatile gideriz. Arifeden bir gün önce görüşürüz bayramda yokuz bayramlaşalım deriz ve bitiririz. Kendi annemlere de bu şekilde yapıyorum. Yoksa annem de sizin kayınpederiniz gibi tüm sülaleyi tavaf ettirir bana
![]()
Bizede gelindi bizde gittik biz bide sülale gezmeyi tercih ettik hahahahahahaBu arada nisanli iken siz gitmezsiniz size gelirler sizin buyuklerinizi gezebilirsiniz nezaketen oncelik sizdedir
Sonra sadece buyuklere gidebilirsiniz ama ben gitmezdim gitmedim
Ailesi ile size geldi mi?
Hediye ne getirmis tatlisi size hediyesi vs?
Akrabalara bos gitmediniz ins?
Herkesin tercihleri beraberinde rahatlığı ya da zorunlulukları getirir. Sizin ki zorlukları getirmez umarım.Berbat bir durum. Ben aile büyükleri gezmekten şikayetçi değilim. Hala teyze amca dayı gezerim. Ama kayınpederimin kuzenlerine gitmek bana çok saçma geliyor çok hem de
UmarımHerkesin tercihleri beraberinde rahatlığı ya da zorunlulukları getirir. Sizin ki zorlukları getirmez umarım.
Aman onun babasjnaSiz nişanlıyken tüm sülaleyle böyle içli dışlı olursanız, evlendikten sonra işiniz çok daha zor. Siz benim halam teyzem zorunlu gitmeliyiz derseniz o da babamın kuzeni dayısı halası zorunlu der çıkar işin içinden.
Bayram da Kocam.Nişanlımla ve ailesiyle bayramda aile gezmeleri yaptık. Buraya kadar normal ilk bayramımızdı Normalde esas hala amca dayı gezecekken bir anda sayı arttı da arttı nişanlımın kuzenlerinden tutun kayınpederin kuzenine bile gittik ve bu gezmelerden sonra birlikte vakit geçirelim diye konuşmuşken birlikte vakit geçirebileceğimiz sadece yarım saatimiz kaldı sonrasında evime dönmem gerekiyordu. Ya sizce bu durum bana mı batıyor? Planda olmayan gezmeleri kayınpeder sağ olsun ekledi de ekledi. Bize resmen vakit kalmadı. İçime attım burada da çpk paylaşmak istemedim bilen bilir takıntılı açtığım konulardan ötürü baya tepki görmüştüm ama bunu da sizlerle paylaşmadan yapamıcam
Nişanlımla ve ailesiyle bayramda aile gezmeleri yaptık. Buraya kadar normal ilk bayramımızdı Normalde esas hala amca dayı gezecekken bir anda sayı arttı da arttı nişanlımın kuzenlerinden tutun kayınpederin kuzenine bile gittik ve bu gezmelerden sonra birlikte vakit geçirelim diye konuşmuşken birlikte vakit geçirebileceğimiz sadece yarım saatimiz kaldı sonrasında evime dönmem gerekiyordu. Ya sizce bu durum bana mı batıyor? Planda olmayan gezmeleri kayınpeder sağ olsun ekledi de ekledi. Bize resmen vakit kalmadı. İçime attım burada da çpk paylaşmak istemedim bilen bilir takıntılı açtığım konulardan ötürü baya tepki görmüştüm ama bunu da sizlerle paylaşmadan yapamıcam