- 25 Aralık 2014
- 8.180
- 27.757
- 748
- Konu Sahibi Aysegullerden
Asıl kritik soru senin aile gezini yapıyor mu bu sevgili nişanlın? Kendi ailesini topyekün gezdircekse bende kalan zamanı benim ailemi de ona gezdiririm. Hiççç 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öf valla hiç sevmiyorumBayram da Kocam.
Evden 2 yere bayramlaşmaya gitcez diye çıktık 4 oldu.niye oldu bütün gün surat yaptı.(benim akrabalarım)
Yani bayram bu giderken aklına geliyor. Onada ilugrayalim buna da geçmiş olsun diyelim. Bizde De çok.yere gidilir.
Bence nisanlin seni herkesle tanıştırmak istemiş iyi bisey yani
Hahahahaha hele bi gezmesin o zaman dünya kaç bucak görürAsıl kritik soru senin aile gezini yapıyor mu bu sevgili nişanlın? Kendi ailesini topyekün gezdircekse bende kalan zamanı benim ailemi de ona gezdiririm. Hiççç![]()
Sen erken pes etmişsinÖf valla hiç sevmiyorum
Biz bayramı normal gün gibi geçirsek olmaz mıSen erken pes etmişsindaha evlendikten sonra gittiklerin evine gelcek
![]()
Yani onu yapanlarda var tabi.ama ne kadar doğru kime göre doğru bir karar bilemem.her ailenin düzeni yaşam şekli farklı.Biz bayramı normal gün gibi geçirsek olmaz mı
Anladığım ne demek istediğiniziYani onu yapanlarda var tabi.ama ne kadar doğru kime göre doğru bir karar bilemem.her ailenin düzeni yaşam şekli farklı.
Burada kilit olan şey kocan.oda senin kafanda ise kapıyı kilitler tatile gidersiniz.ama bayramda akraba gezilir benim için önemli diyorsa her bayram kavga çıkar.
Sadece kayınpeder mi, nişanlınızda yok mu bir tuhaflık? Aslında görmek isterseniz bu size bir işaret. Babası önden oğlu da peşinden yürümüş. Baba bizim planımız var sen kuzenine git biz sonra başka bir zamanda ziyaret ederiz demesi gerekmez mi? Nişanlımla ilk bayramımız, baş başa yemeğe gideceğiz veya arkadaşlarımızla da görüşeceğiz vs vs büyükleri ziyaret edelim sonra ayrılalım niye dememiş? Sizin taraf olsa siz söylerdiniz değil mi? Anneniz dıdısının dıdısına sizi de sürüklemek isterse gitmezdiniz, götürmezdiniz nişanlınızı. Siz de aynı davranışı aynı saygıyı bekleyin kendisinden. Halan dayın amcan teyzen tamam ama babanın kuzenine de başka zaman gideriz deyin.Oraya gitmesek nişanlımla ikimizin bir yemek yeme planımız olacaktı en azından
Ben genelde o şekilde geçiririm, akraba sevmiyorum. Evli olarak ilktir bayramımdı sadece iki aileye gittik ve bayram bitti :)Biz bayramı normal gün gibi geçirsek olmaz mı
Aynen öyle olmuş bu arada nişanlını şoför gibi kullanmışlarOnlar zaten gidecekmiş siz arada kaynamışsınız. Yani size özel gidilmemiş bence.
Nişanlınız rahatsız olmadı mı bu durumdan? Babasına planımız var diyemedi mi? Yani babasına hayır diyemeyen bir çocuk ise ileride evlendiğinizde sizin hayatınızı babası yönetecek, siz de yeni konular açacaksınız buraya. Yani bunu bir düşünün. Daha evli değilsiniz çocuğunuz yok, henüz sadece nişanlısınız, yol yakın...Planımız vardı sğrekli kayınpedrrin şuraya da gidelim demesi yüzünden iptal oldu
Bütün gün gezdiğinize göre olmuyormuş demek ki. Hayır demezseniz daha çoook gezersiniz.Cümbür cemaat mi gezicez gezmemiz gerekiyosa biz nişanlımla ikimiz gidilmesi gereken yerlere gitsek olmuyor mu
İlk bayram olduğu için kayınpederiniz özeniş, gezdirmiş, tanıtmış olabilir. Her bayram böyle olmayacaksa sorun yok bence.Nişanlımla ve ailesiyle bayramda aile gezmeleri yaptık. Buraya kadar normal ilk bayramımızdı Normalde esas hala amca dayı gezecekken bir anda sayı arttı da arttı nişanlımın kuzenlerinden tutun kayınpederin kuzenine bile gittik ve bu gezmelerden sonra birlikte vakit geçirelim diye konuşmuşken birlikte vakit geçirebileceğimiz sadece yarım saatimiz kaldı sonrasında evime dönmem gerekiyordu. Ya sizce bu durum bana mı batıyor? Planda olmayan gezmeleri kayınpeder sağ olsun ekledi de ekledi. Bize resmen vakit kalmadı. İçime attım burada da çpk paylaşmak istemedim bilen bilir takıntılı açtığım konulardan ötürü baya tepki görmüştüm ama bunu da sizlerle paylaşmadan yapamıcam
Doğru haklısınız anlayışsız olmamaya çalışıyorumYılda bir-iki gün idare edilmez mi sizce?